جالبه بدانید که شمالی ها معمولا این غذا را در ظرف های سفالی مخصوصی به اسم گمج درست می کنند که در قدیم کاربرد زیادی داشت. یکی از خورشت های محبوب و دلپذیر در گیلان، خورشت شش انداز بادمجان است. برای پخت این خورشت خوشمزه، از بادمجان قلمی به همراه گردو سابیده شده، رب انار، پیاز سرخ شده و ادویه های مختلف استفاده می کنند. اگر اکثر غذاهای شمالی را امتحان کرده باشید، متوجه می شوید که بادمجان جزء مواد اصلی غذاهای آنهاست. خورشت سیر انار هم یکی از غذاهایی است که با استفاده از این میوه طبخ می شود.
- اولین جایی که چانا ماسالا در آن پخته شد، شهر پنجاب در شمال هندوستان یود.
- اگر به غذاهای گوشتی علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم کوپس را میل کنید.
- ترکیب این ترشی خوشمزه، بادمجان کباب شده، گوجهفرنگی، پیاز، آبغوره، نعنای خشک و رب انار است.
- آغوز مسما در واقع همان خورشت فسنجان است که با گوشت اردک یا مرغابی تهیه میشود.
ترشه واش، نام گیاهی در گیلان است که معمولاً در مناطق نیمه گرمسیری رشد میکند. این خورش طعم ترش و جذابی دارد و ترکیبات آن، مرغ، بادمجان، سبزیجات، رب آلوچه، رب انار در یک ظرف سفالی است که در نهایت با برنج کته مجله خبری غذا طعم آن میتواند تا مدتها زیر زبانتان باقی بماند. یک غذای مجلسی و مناسب برای پاییز است که با مرغ، دانه انار، پیاز و رب انار درست میشود. انار جزو مواد غذایی جذاب و دوستداشتنی در غذاهای گیلانیها است.
غذاهای شمالی با ماهی
یک غذای مقوی که از تخم یا خاویار ماهی سفید به همراه سیبزمینی، پیاز، سیر، تخممرغ و سبزی معطر درست میشود. یک کباب اصیل و بینظیر گیلانی است که با ترکیب سبزیهای محلی و آب انار طعم بینظیری پیدا میکند، نسبتاً ترش است و میتواند یک غذای خوشمزه برای مهمانیها باشد. رستوران گیلانه یک رستوران کاملاً حرفهای و بسیار لوکس است که علاوه بر سرو غذاهای گیلکی، غذاهای ایرانی باکیفیت بالا و طعم بینظیری سرو میکند.
۱۲ تا از بهترین رستوران های چالوس + عکس و آدرس
اگر هم گیاهخوار هستید، می توانید شامی ترش را به صورت گیاهی با سویا درست کنید. در فهرست غذاهای محلی و سنتی گیلانی نام «شامی پوک» همیشه در بالای لیست است. شامی پوک همان قدر که به سرعت تهیه می شود همانقدر هم مجلسی و لذیذ و خوشمزه است. برای ترشی آش هم معمولا آب نارنج تازه به آن اضافه می کنند.
سپس بعد از تمام شدن آب خوراک روی آن دانه های انار و گلپر را ریخته و هم بزنید. سپس مواد را با هم به خوبی ترکیب کرده و کمی تفت دهید تا میرزا قاسمی آماده شود. در مرحله بعد گوجه فرنگی ها را در آب جوش بریزید و پوست آنها را بگیرید. در ادامه مواد را درون ظرفی که کف آن چرب شده است، به مدت 15 دقیقه با حرارت 220 درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا آماده شود.
در ادامه با کارناوال همراه شوید تا به بررسی لیست غذاهای رشتی بپردازیم و گشتی در میان خوشمزه های آن بزنیم. یکی دیگر از آشهای منطقه مازندران که بسیار خوشطعم بوده و از خواص زیادی بهرهمند است، آش گزنه نام دارد. خوردن آش گزنه به دلیل داشتن مواد غذایی همانند آرد گندم، عدس، لوبیا، نخود، باقلا، کدو حلوایی، چغندر، گشنیز، جعفری، ماست، سیر، نمک، فلفل و زردچوبه لذیذ بوده و برای بدن بسیار مقوی است.