برای تهیه این پلوی زمستانی خوشمزه ابتدا سینه مرغ را با کمی ادویه و پیاز بپزید. در مرحله بعد پیاز را با انار و خلال پسته اندکی تفت دهید. حالا مرغ پخته را تکه تکه کرده و به مخلوط انار اضافه کنید. در مرحله آخر گشنیز و زعفران را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه کوتاه شعله زیر ظرف را خاموش کنید.
این مخلوط را آنقدر ورز دهید تا چسبندگی آنها کم شود. مواد گوشتی را روی سینی فر پهن کنید و گوجه فرنگیها و سیبزمینیهای ورقه شده را بههمراه فلفلهای سبز حلقه حلقه شده روی آن بچینید. سینی را برای یک تا دو ساعت در طبقه وسط فر از قبل گرم شده در دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کباب سرداشی آماده شود.
- در خیلی از شهرهای ایران، خورشت آلو مسما را درست میکنند، البته در هر شهر به سبک خود.
- مواد اولیه این غذا به راحتی در هر خانهای پیدا میشود.
- با این وجود، طعم لذیذ و متفاوت آن باعث شده است که راه خود را به هر سفرهای باز کند.
- برای پخت آبگوشت قرمه سبزی از گوشت پرچرب استفاده کنید.
- ته دیگ یکی از بخش های ثابت در سفره ایرانیان است و تمام ایرانیان علاقه شدیدی به ته دیگ دارند و تنها بخشی از غذا است که ظرف آن در انهت خالی می شود.
استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد دم دستی ساده هم تهیه میشود. اگر میخواهید غذاهای اصیل ایرانی را در محیطهای تاریخی امتحان کنید، رستوران سنتی باغ شاپوری مکانی است که باید در شیراز بروید. این خانه که توسط باغی پر از گل رز احاطه شده است، توسط معمار ابوالقاسم مهندسی طراحی شده و ساخته شده است.
خورش فسنجان و کشک
رستوران سنتی باغ راز یکی از شیکترین و مجللترین رستورانهای شهر است. باغ راز دارای سه محل غذاخوری مجزا است، غذاهای بین المللی در فضای داخلی، فست فود در تراس روی پشت بام و غذاهای سنتی ایرانی در باغ رستوران سرو میشود. اما ما در ادامه لیستی از بهترین رستوران های شیراز را نیز ارائه میکنیم تا در هر کجای شهر که بودید در مواقع گرسنگی خودتان را سریعاً به یکی از آنها برسانید. گاهی مقداری آبلیمو و شکر روی ظرف میریزند تا طعم آن بیشتر حس شود. همچنین برخی آشپزها از نخودفرنگی در این غذای ایرانی استفاده میکنند. مهمترین غذاهای محلی شیراز شامل شکر پلو، پلو اسفندی، سالاد شیرازی، کوفته گشنیز، مسقطی، فالوده شیرازی، حلیم بادمجان، آش انار شیراز و کلم پلو غذای محلی شیراز است.
طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز
در منوی ایرانی این رستوران خورش هویج هم بهچشمتان می آید. این رستوران غذاهای ایرانی سرو میکند که در میانشان دلمه برگمو مثل نگینی میدرخشد. هر کسی گذرش به تبریز افتاده باشد، مزه غذاهای محلی آن را فراموش نمیکند. عطر و بویی که از آن بلند میشود، هر شکم گرسنهای را به هوس میاندازد. هیچ چیز بهاندازه امتحان کردن غذاهای تازه سفر را لذتبخش نمیکند.
در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه بریانی پلو و انواع آن و همچنین ترکیب ادویه بریانی بلوچی آشنا کنیم. آش رشته بوی ایران را میدهد، بوی سفرههای افطار و دورهمیهای خانوادگی در خانههای مادربزرگ و پدربزرگها. آش رشته یک خاطره مشترک است از کودکی تک تک ما و کمتر کسی پیدا میشود که عاشق طعم آن نباشد. آش رشته یکی از اصیلترین آشهای ایرانی است که از سالهای بسیار دور طبخ میشده است.
سپس آرد را کم کم در کاسه بریزید و مواد را مخلوط کنید تا خمیری به دست بیاورید که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید تا در دمای اتاق برای دو ساعت استراحت کند. خمیر را پس از گذشت این زمان به تکههای کوچکتر تقسیم کنید و روی یک پارچه تمیز مجله خبری غذا بچینید. خمیر باید برای دو روز، زیر نور آفتاب و در هوای خشک قرار بگیرد. پس از این مدن زمان، خمیر را با دست بهشکل پودر دربیاورید و صبر کنید تا پودر هم کاملا خشک شود. پودر خمیر را پس از خشک شدن کامل، آسیاب کنید تا آرد کشک سالاری به دست آید.
طرز تهیه کوکو سبزی رولتی
آلو بخارا را به قابلمه اضافه کنید و در حد دو دقیقه تفت دهید تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه زعفران دمکرده را بههمراه دو پیمانه آب، شکر و آب لیمو ترش اضافه کنید و اجازه دهید تا سس روی حرارت ملایم غلیظ شود. کارائی، کارایی، کرایی یا کراهی، یک نوع کاری سنتی پاکستانی، هندی و بلوچی با سس غلیظ بر پایه گوجهفرنگی است که در یک تابه گود و ضخیم به همین نام درست میشود.
علاوه بر این، وجود مواد طبیعی و گیاهی نظیر نان محلی و کره، تخممرغ محلی، شیر، عسل و… شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان کردستان و طرز تهیه آنها آشنا شوید. شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان سیستان و بلوچستان و طرز تهیه آنها آشنا شوید. مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتوق، میرزاقاسمی و زیتون پرورده، پنج غذای محلی استان گیلان هستند که نحوه طبخ سنتی آنها به ثبت ملی رسیده است.
با بهترین رستوران شرق تهران و همچنین بهترین رستوران غرب تهران آشنا شوید. اگرچه ممکن است ظاهر زیبایی نداشته باشد، اما بسیار خوشمزه و لذیذ است. نگران روغن روی خورش نباشید، این روغن از تفت دادن و پختن گردو به دست میآید و سالم است. این غذا را در دو مرحله میخورند، ابتدا آب آن را با نان میخورند، سپس باقی مواد را میکوبند و گوشت کوبیده درست کرده و میل میکنند.