غذاهای سنتی ایرانی معرفی خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران
انتشار: اسفند 03، 1402
بروزرسانی: 25 خرداد 1404

غذاهای سنتی ایرانی معرفی خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران

قیمه یزدیقیمه یزدی یکی از خورشتهای اصیل و خوشمزه یزد به حساب می آید که در اکثر رستوران های سنتی یزد می توانید آن را میل کنید و هر گردشگری حتما باید یک بار این غذا را امتحان کند. بریانی یکی از معروف ترین و محبوب ترین غذاهای محلی اصفهان است و این محبوبیت فقط به اهالی اصفهان محدود نمی شود. دلمه برگ مودلمه برگ مو یکی دیگر از غذاهای محلی ترک زبانان است که در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو به نام آذربایجان ثبت شده.

  • این غذا از جایگاه خاصی در میراث غذایی این استان برخوردار است و طعم بسیار لذیذی دارد.
  • سپس با دانه های انار، رب انار، پیاز داغ، شکر و ادویه می پزند.
  • خورش به آلو جشنواره ای از طعم ها و بافت ها است و در طبخ آن از گوشت قرمز، به، آلو، پیاز و روغن و ادویه جات استفاده و با پلوی ایرانی مصرف می شود.
  • خورش لوبیا سبز از خورش های قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی طبخ می شود، این خورش معمولا با گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست می شود.

یعنی شما می توانید به طرز مثال یک سه شنبه صبح ساعت 8، برای خودتان املتی جدید اختراع کنید! از انواع املت معروف می توان به املت گوجه فرنگی، املت قارچ و املت سوسیس اشاره کرد. محبوبیت باقالاپلو در خانواده های ایرانی به حدی است که یک عروس ایرانی برای اینکه هنر آشپزی خود را ثابت کند، سراغ باقالا پلو می رود. در واقع او زمانی که بتواند باقالی پلو اشتها آوری بپزد، به عنوان یک آشپز خوب شناخته می شود. عدس پلو که جز غذاهای مجلسی ایرانی بوده و در نذورات و مجالس رسمی نیز سرو میشود.

ته دیگ

برخی افراد در ابتدا ماهی را باسیر خرد شده، زردچوبه، فلفل قرمز، نمک، پودر زنجبیل، روغن زیتون و آب لیمو ترش مخلوط می کنند و برای یک ساعت در یخچال قرار می دهند تا ماهی کاملا مزه دار شود. طرز تهیه ته تالی، بسیار ساده است و چاشنی های مختلف، طعم بی نظیر و متفاوتی را به این غذا اعطا می کنند. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه ته تالی آشنا کنیم.

۳۴- خورش بلدرچین

در مرکز ایران در طبخ فسنجان، گوشت قرمز چهارپایان به صورت رنده شده و قل قلی ریز به کار می رود. با اینکه شاید ظاهر زیبایی نداشته باشد، اما به شدت خوشمزه و لذیذ است. نگران روغن روی خورش نباشید که این روغن در اثر تفت دادن و پختن گردو به وجود آمده و سالم است.

سفارش غذاهای ایرانی متنوع در تورنتو

زنجانی ها برای تهیه جغور بغور (جیغیر بیغیر) از دل و جگر و قلوه گوسفند همراه با غوره، پیاز، گوجه فرنگی و ادویه استفاده می کنند. پایه این غذا را موادی مانند دل، قلوه و جگر گوسفند تشکیل می دهد که همراه با ادویه جات مختلف و سبزیجانی مثل پیاز، گوجه فرنگی و سیب زمینی ترکیب می شوند وطعمی لذیذ را خلق می کنند. سپس آن ها را به همراه نخود نیم کوب شده و آب در یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا آب به جوش آید؛ سپس کف روی کله پاچه را با قاشق جمع کنید و دور بریزید. در ادامه سه عدد پیاز چهار قاچ شده و زردچوبه را در قابلمه بریزید و کله پاچه را برای یک ساعت بپزید تا نیم پز شود. سپس نمک، کشک و برنج نیم دانه شسته شده را به کله پاچه بیفزایید و اجازه دهید تا غذا برای سه تا چهار ساعت، روی شعله ملایم گاز با درب بسته بپزد.