
بروزرسانی: 19 تیر 1404
غذاهای سنتی ایرانی معرفی خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران
غذاهای منطقه شمالی دارای عطر و طعم ساده و تازه ای هستند و مردم این منطقه طعم های شیرین و ترش را دوست دارند. این غذا ها در لیست غذاهای پرطرفدار ایرانی نیز قرار میگیرند و شما میتوانید از این لیست برای پخت غذاها برای مجالس خود استفاده کنید. معمولا این غذاها را در لیست غذاهای ایرانی برای ناهار می گذارند.
- در انتهای کار، ساری یاغ را صاف و تورتا را از کره جدا می کنند.
- این غذا از ترکیب گوشت خورشتی، لیمو عمانی، لپه و رب درست شده است که اگر جا بیفتد می توان برای تزیین روی آن از سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس خلال استفاده کرد.
- تباهگ، شباهت بسیاری به غذای «گوشت لَند» در هرات و غرب افغانستان و «گوشت قاق» یا گوشت خشک در کابل دارد.
هم چنین آذربایجان شرقی دارای انواع مختلفی از کباب و غذاهای پرطرفدار ایرانی است که با گوشت قرمز طبخ می شوند. جنوب ایران به شهر ادویه های آتشین، ماهی و میگو معروف است. بهترین غذاهای دریایی ایرانی در شهر بندرعباس پخته می شوند. در شهر بندرعباس خورش تندی وجود دارد که با استفاده از ماهی، میگو، سیر، آلوچه، فلفل قرمز و گشنیز تازه درست می شود. بهترین مکان برای خوردن غذاهای خوش مزه در شهر بندرعباس رستوران های کنار بازار مرکزی ماهی فروشان است. خورشت فسنجان نام خود را به عنوان یکی از غذاهای محبوب جهان ثبت کرده است.
شیرین پلو اصیل ایران
آش دوغ از آن دسته آش هایی است که کافی است فقط یک بار آن را امتحان کنید تا عاشق آن شوید؛ به خصوص اگر به طعم ترشی در غذا علاقه داشته باشید. در مرحله بعد، گوجه فرنگی نگینی خرد شده را در قابلمه بریزید و آن ها را برای چند دقیقه با پیاز داغ، سرخ کنید و تفت دهید. سپس بلغور را آبکش کنید و آن را به همراه دو پیمانه آب جوش در قابلمه بریزید و درب آن را ببندید تا بلغورها روی حرارت ملایم گاز بپزند. پس از پخت بلغور، سیب زمینی نگینی خرد شده، فلفل دلمه ای و فلفل سبز تند خرد شده را به همراه دو پیمانه آب جوش در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا سوپ شما روی حرارت ملایم گاز بپزد و جا بیفتد. هم زدن مداوم سوپ بلغور را فراموش نکنید؛ زیرا بلغور به سرعت ته می گیرد. قابلمه را با حرارت ملایم روی گاز قرار دهید تا آلبالو آب بیندازد و بجوشد.
سفارش غذاهای ایرانی متنوع در تورنتو
این غذا با استفاده از حبوبات تازه، آب و رشته پخته می شود و همراه با کشک، پیاز داغ، سیر و نعنا داغ سرو می شود. درباره تفاوت غذاهای شرق و غرب کشور با شمال و جنوب هم تاثیر جغرافیا بر طعم صادق است. وقتی در جغرافیا می گویند ایران کشوری چهار فصل است، پس تنوع غذایی هم در آن زیاد است. این موضوع باعث می شود غذاهای ایرانی در طول زمان ترکیبی اعجاب انگیز و بلوغ یافته پیدا کنند و با نگاه به فرهنگ ایرانی ها تنوع جالبی از غذاهای پاک و خوشمزه را پیدا می کنیم. در این مقاله لیست کامل غذاهای ایرانی را در اختیارتان قرار می دهیم. اما پیش از آن به معرفی 20 غذای معروف ایرانی و 10 دسر اصیل ایرانی می پردازیم.
بهتر است این غذای خوشمزه ایرانی را به عنوان یک خورشت تنک آب درست کنید. یکی از بهترین غذاهای ایرانی که به شمال کشور تعلق دارد، «خورش غوره مسما» است. در طرز تهیه خورش غوره مسما از گوشت مرغ یا اردک استفاده می شود. از میان غذاهای ایرانی متعلق به جنوب کشور، «خورش قلیه ماهی» یکی از محبوب ترین غذاهاست. در طرز تهیه خورش قلیه ماهی معمولا از سبزیجات محلی هم استفاده می شود و در اصل جنوبی ها سبزی مخصوص قلیه دارند که برای درست کردن این غذای خوشمزه ایرانی استفاده می کنند.
طرز تهیه آش سبزی شیرازی ( آش صبحانه ) برای افطار
دمی لخلاخ یک پلوی دمی محبوب و پرطرفدار بوشهری است که اصلش به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس برمی گردد و در اکثر شهرهای استان بوشهر پخت می شود. غذاهای محلی بوشهر که با ماهی و میگوی تازه و ادویه های تند و تیز و خوش عطر و بوی جنوبی در هم آمیخته، از هر گردشگری دل می برد. گوشت لوبیا یکی از معروف ترین غذاهای کاشان است و باید جزو گزینه های اولی باشد که در سفر به کاشان تست می کنید. سفر به کاشان، شهر گل و گلاب فقط با چشیدن غذاهای خوش طعم وعطرش تکمیل می شود. این خورش خوشمزه اکثرا همراه با سیب زمینی و بادمجان و برنج زعفرانی سرو می شود.
شب بله برون هم یکی دیگر از شب هایی بود که این غذا در کنار غذاهای دیگر پخته می شد. دلیل آن هم این بود که اعتقاد داشتند رشته پلو در رشتن زندگی مشترک برای جوانان موثر است و شگون دارد! البته این رسم کم و بیش در شهر تبریز بین خانواده های اصیل تبریزی هنوز هم رعایت می شود. کله پاچه یک غذای ایرانی با طرفداران زیاد و مخالفان سر سخت استکله پاچه از پختن سر و پاهای گوسفند تهیه می شود. اجزای کله پاچه بناگوش، زبان، مغز، گوشت صورت، چشم و پاچه ها است. آب این غذا به عنوان پیش غذا همراه با نان تلیت (ترید) شده مصرف می شود.
پنج قاشق غذاخوری شکر را به هویج ها اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه پیاز داغ و خلال نارنج را در تابه بریزید و برای یک دقیقه با هویج ها تفت دهید. سپس آب آن را خالی کنید و برنج را در یک قابلمه آب جوش بریزید. در کف قابلمه، ته دیگ مورد نظر خود را بچینید و به صورت لایه لایه، برنج و مخلوط هویج، خلال نارنج و پیاز داغ را در قابلمه بریزید. در پایان، کمی کره روی برنج بریزید و اجازه دهید تا هویج پلو برای ۴۵ دقیقه روی شعله ملایم گاز با دم کنی، دم بکشد. پیازهای خلالی خرد شده را کمی با کره و روغن تفت دهید تا سبک و کاراملی شوند.