غذاهای سنتی ایرانی ، بهترین غذاهای اصیل ایرانی جاذبه ها-احمد فود

برخی دیگر نیز ترجیح می‌دهند بعد از پخت غذا و در زمان سرو آن، سماق را روی برنج یا خود کباب بریزند. با این حال تقریباً غیرممکن است که بتوان سماق را از کباب تابه‌ای جدا کرد. وجود سماق در کنار غذا‌های گوشتی باعث هضم راحت‌تر و سریع‌تر آن‌ها می‌شود. کباب تابه‌ای دارای دو بخش است که شامل گوشت کبابی و گوجه‌های سرخ کرده می‌شود. در بسیاری از روش‌های طبخ این غذا، گوجه فرنگی‌های سرخ شده را قطعه قطعه می‌کنند، در کنار کباب می‌گذارند و آن را به شکل جداگانه می‌پزند.

  • با قدم برداشتن در این رستوران انگار که وارد سریال شهرزاد و خانه بزرگ آقا شده‌اید!
  • انواع و اقسام رستوران‌ها، بهترین و خوشمزه‌ترین غذاها را برای شما سرو می‌کنند.
  • به هر منطقه‌ای از آن سفر کنید با کلی پیش‌ غذای سنتی ایرانی آشنا می‌شوید.
  • در کئی پلا، علاوه بر کدو حلوایی، پیاز، گوشت چرخکرده، برنج، زیره، زردچوبه و ادویه هم می‌ریزند.
  • آب مورد استفاده برای پخت کوفته‌ها نباید بیش از حد باشد؛ زیرا در غیر اینصورت کوفته‌ها از هم باز می‌شوند و ظاهر خود را از دست می‌دهند.

برای تهیه این غذای محبوب شیرازی، ماست، برنج، تخم مرغ، زعفران و سایر ادویه‌ها را با هم مخلوط می‌کنند. سپس مقداری کف تابه می‌ریزند و روی آن را با مرغ، زرشک و بادمجان می‌پوشانند و روی آن را با یک لایه برنج آماده می‌پوشانند. شیراز پر از آش های متعدد و خوشمزه است اما در این میان، آش انار یک آش خاص و استثنایی است. آشی مخصوص شب یلدا که ترکیبی از آب انار، نخود، لوبیا چیتی، دانه های انار، برنج، سبزی آش، پیاز، گوشت چرخ کرده و نمک است. جاذبه های این شهر تنها به جاهای دیدنی و طبیعت آن محدود نمی شود بلکه غذاهای سنتی شیراز را نیز می توان یکی از جذابیت های شهر یاد شده به حساب آورد.

آش برنج

اگر فراموش کردید که لوبیا چیتی را از قبل خیس کنید، حتما دو بار آن را در بجوشانید و آب لوبیا را دور بریزید. اگر احساس کردید که ترشی خورش شما کافی نیست، کمی آبغوره یا گرد غوره به خورش بیفزایید. شما می‌توانید گوزلمه را با کمی سبزی خشک و معطر تزئین کنید. غذاهای کرمان بخش مهمی از فرهنگ باستانی آن را تشکیل می‌دهند. تبریز که قبلاً سال‌ها پایتخت ایران بوده، امروزه با داشتن جاذبه‌های تاریخی فراوانش یکی از مقاصد گردشگری مهم ایران به شمار می‌رود. ترک زبان‌ها هم از آن قوم‌های ایرانی هستند که دستپخت خوبی دارند.

غذاهای محلی آذربایجان غربی

در میان غذاهای ایرانی پلوهای مختلفی وجود دارد که بیشتر آن‌ ها در مجالس و مهمانی‎ ها سرو می‌ شوند که اغلب، درست کردن آن‌ ها از سایر غذاهای دیگر ساده تر است. آلبالو پلو یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که آن را به همراه گوشت قرمز و یا گوشت چرخ شده به صورت قلقلی سرو می ‎کنند. پختن آلبالو پلو در عین سادگی نیازمند یک فوت و فن خاص است که هرکسی نمی ‎تواند آن را به خوبی بپزد.

سپس آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به‌همراه لوبیای پخته، سیر داغ، نمک، فلفل و زردچوبه به مخلوط اسفناج و ماش بیفزایید. پس از حدود ۲۰ دقیقه، کدو حلوابی یا لبوی نگینی خرد شده را در خورش بریزید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. برنج، گوشت، سبزی تازه و خشک (به غیر از شنبلیله)، ادویه‌ها مجله خبری غذا (به غیر از هل)، نخود فرنگی، یک عدد پیاز رنده شده و سیر له شده را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و خوب ورز دهید. سپس از آن‌ها گلوله‌هایی به‌اندازه گردو درست کنید و آن‌ها در یک قابلمه بچینید. دو عدد پیاز باقی‌مانده را نگینی خرد کنید و آن‌ها را در یک تابه با روغن تفت دهید.

اما هر خانواده‌ای بر اساس ذائقه خودش، این غذا را با ترشی و تندی دلخواهش می‌پزد. اگر به دنبال بهترین لیست غذا های سنتی ایرانی هستید، بدون شک یکی از آن‌ها ته‌چین مرغ است. این غذا به‌خاطر مواد تشکیل‌دهنده آن بسیار مقوی است و در عین حال خیلی هم طرفدار دارد. این غذای سنتی و محبوب ایرانی از ترکیب برخی حبوبات، سیب زمینی و گوشت تشکیل می‌شود.

طرز تهیه ته چین کباب کوبیده مجلسی و شیک

آبگوشت در خانه و روی اجاق گاز پخت می شود و دیزی در رستوران های سنتی و درون تنور همین. جاباما با ارائه امکاناتی مانند انتخاب بازه قیمت، به شما کمک می‌کند تا بتوانید با هر بودجه‌ای، ویلا، اقامتگاه یا هتل موردنظرتان را رزرو کنید. اگر با بودجه‌ای محدود به دنبال اجاره ویلا ساحلی در شمال باشید، می‌توانید با خیال راحت با جاباما گزینه موردنظرتان را پیدا کنید. حتی اگر برای سفری لوکس و خاطره‌انگیز، دنبال اجاره ویلا استخردار در شهرهای مختلف ایران باشید، می‌توانید آن را به راحتی در جاباما انجام دهید. در کئی پلا، علاوه بر کدو حلوایی، پیاز، گوشت چرخکرده، برنج، زیره، زردچوبه و ادویه هم می‌ریزند. انواع سبزیجات و طعم‌دهنده‌هایی که در گیلان وجود دارد، عامل اصلی خوش‌طعم و مزه شدن غذاهای گیلانی است.

در این صورت بهتر است سری به رستوران سنتی شب های سرو بزنید. رستوران سنتی شب‌های سرو، در طبقه بالای یک برج تجاری واقع شده است و ظاهری سنتی و در عین حال لوکس دارد. شاید تلفیق مدرنیته با سبک سنتی کار ساده‌ای نباشد؛ اما رستوران سنتی شب‌های سرو این کار را انجام داده است. فضای داخلی رستوران بسیار شیک طراحی شده و نورپردازی خیره‌کننده‌ای دارد. از این نام‌گذاری ساده، می‌توانید متوجه شوید که فضای داخلی این رستوران، سنتی و در عین حال بسیار خودمانی و ساده است. رستوران حوض خونه حدود 40 سال پیش افتتاح شده و در طی این سال‌ها، مشتریان ثابت فراوانی پیدا کرده است.