از غروب آفتاب تا پاسی از شب نیز گروه موسیقی سنتی، انواع موسیقی گوشنواز و آرامش بخش محلی را اجرا میکنند. پس برای تجربه یک شب بهیادماندنی، بهتر است حتماً سری به رستوران رزفر بزنید. در زبان ترکی به سنگ «داش» میگویند و به همین علت، نام این غذا که روی سنگهای داغ پخته میشده است را «سرداشی» گذاشتهاند.
نمیشود که شما به گیلان سفر کنید و کباب ترش را که در رب انار و ادویه غلتیده شده است، مزه نکنید. اگر به بادمجان حساسیت نداشته باشید، میرزا قاسمی که عطر بادمجان کباب شده از آن بلند میشود، میتواند گزینه مناسبی برای پیش غذا باشد. اگر برای ناهار باقلاقاتق را انتخاب کردید، آن را با ترشی و زیتون میل کنید. کافیست تا به هر گوشه ای از ایران که می خواهید بروید تا با انواع غذاهای سنتی و محلی آشنا شوید. هر کدام از این غذاهای سنتی و خوشمزه طعم و مزه ای خاص دارد به طوریکه شما نمی توانید یک مزه تکراری در میان این طیف وسیع از غذاهای لذیذ و بسیار خوشمره پیدا کنید.
- پس از پخت کامل گوشت و لوبیا، مخلوط رب گوجهفرنگی و غوره را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.
- در سفر یا زندگی در کیش هم چشیدن طعم اصیل غذاهای بومیان کیش را از دست ندهید.
- تا اواخر دوره قاجار با خورشهای ایرانی گره خورده بود و از آن پس به دلایلی، قلیه جای خود را به واژه خورش داد.
- کرمانشاهیها معمولا خورش خلال بادام را در مجالس رسمی همچون عروسی و عزا یا ایام محرم سرو میکنند.
- آش سبزی از لذیذترین آشهای ایرانی و از غذاهای سنتی شیراز است.
- این غذای سنتی امروزه هم طرفداران خاص خود را دارد و مخصوصا پدر بزرگ ها و مادر بزرگ ها علاقه خاصی به ان دارند.
فیلینگ حاوی گردو، پیاز سرخ شده و آلو یا کشمش خیس شده است. آرد برنج، آرد سفید، آب، گلاب، شکر، روغن و زعفران مواد اولیه یکی از خوشمزه ترین دسرهای شیراز است. اسم این ترشی آنقدر ترش است که حتما شما را هم وسوسه می کند تا حداقل یکبار طعم آن را امتحان کنید.
در رابطه با طرز تهیه تهچین بدانید که آشپز با مشکل خاصی روبهرو نخواهد شد؛ تهچین هم در فر پخته میشود و هم روی شعلهی گاز. البته این را هم از قلم نیندازید که برای داشتن تهدیگ خوب و دلچسب لازم است آن را مدت زمان بیشتری روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی پخته شود و خودش را خوب بگیرد. ابتدا گوشت هارا به همراه پیاز تفت داده و با افزودن آب کم به خوبی می پزیم. برنج را هم در آب جوش پخته و آبکش کرده و سپس اجازه می دهیم تا خوب دم بکشد. البته اگر این غذا را در کنار عزیزانتان در یک دیزی سرا میل نمایید نام آن دیزی می شود. در اصل آبگوشت و دیزی تفاوت چندانی در مواد تشکیل دهنده با یکدیگر ندارند و فقط در نحوه پخت متفاوت اند.
۵. آش آبغوره؛ پیشغذای ترش و دلربا
البته مهارت گرفتن بوی زهم میگو را هم باید قبل از درست کردن این خورشت ایرانی خوشمزه یاد بگیرید. شاید در میان اسم غذاهای ایرانی «خورش طلا کوله» کمی غریب باشد. در طرز تهیه خورش طلا کوله علاوه بر مرغ، از سبزیجات معطر و گردو هم استفاده میشود. در فهرست غذاهای ایرانی، «خورش کنگر» یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که اواخر تابستان تا اوایل زمستان میتوانید با کنگر تازه آن را درست کنید. در طرز تهیه خورش کنگر از سبزیهایی مثل جعفری و نعنا هم استفاده میشود. شاید در لیست غذاهای ایرانی سنتی، «کشک بادمجان» برایتان شناخته شدهتر باشد ولی لرستانیها، یک آبگوشت خوشمزه دارند که با کشک و بادمجان درست میشود.
طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی مجلسی مثل بازاری
۱۲ موجود در تخم مرغ هم میتواند جایگزین خوبی برای کسانی باشد که گوشت زیادی نمیخورند. قیمه نثار یک غذای سنتی و به شدت محبوب و متداول در مهمانی های خانواده های قزوینی است که قصد داریم روش پخت آن را به طور مختصر با شما در میان بگذاریم. رونق ماهیگیری، گیاهان و ادویههای مختلف و البته خوشسلیقگی، عواملی هستند که باعث میشود خوزستانیها هم غذاهای خوشمزهای داشته باشند. یکی از غذاهای سنتی و اصیل کرمانشاه سیب پلوی کرمانشاهی می باشد که در نوع خود بی نظیر است . بعضی از غذا ها نیز محلی هستند و ساکنان سایر مناطق، حتی اسم آن ها را هم نشنیده اند.
سیر و آب نارنج یا آبغوره هم فوتهای کوزه گری برای خوشمزه شدن این غذای گیلانی هستند. و همچنین شما می توانید زمان اقامت در شمال در یکی از ویلا های شمال این غذای لذیذ را تجربه کنید. دیزی، کباب کوبیده، آش دوغ و میرزا قاسمی از غذاهایی است که در سفره بیشتر ایرانیها دیده میشود و توریستهای زیادی هم در سفر به ایران این غذاهای سنتی و اصیل را امتحان میکنند. معروفترین غذای محلی که میشناسید کدام غذا است؟ در این مطلب میخواهیم معروفترین غذاهای سنتی ایران و اینکه به کدام استان یا شهر تعلق دارند را به شما معرفی کنیم.
بعد از آن که آب خورش کم شد و خورش به روغن افتاد نوبت اضافه کردن تخم مرغهاست. بعد از شکستن تخممرغها چند دقیقه صبر میکنیم تا پخته شوند. حالا شوید خشک، زردچوبه و نمک و فلفل سیاه را به ترکیبمان اضافه میکنیم و همه مواد مجله خبری غذا را با هم تفت میدهیم. در مرحله اول لازم است که نخودها را از شب قبل خیس کرده باشید. بعد از آنکه خوب خیس خوردند آنها را درون یک قابلمه ریخته و مقداری آب سرد روی آنها بریزید و اجازه دهید نخودها به خوبی پخته شوند.
خورشت قلیهمیگو یا خورشت میگو، ظاهری شبیه قورمه سبزی، قلیهماهی یا سایر غذاهای سبزیجاتی ایرانی دارد. با این تفاوت که در آن به جای گوشت یا ماهی از میگو استفاده میشود و تنوع سبزیجات آن کمتر است. طعم اصلی و پایهای آن سیر است که در طول پخت به آن اضافه میکنند.