غذاهای سنتی ایرانی ، بهترین غذاهای اصیل ایرانی جاذبه ها

کبابسرای حاج علیمعروف‌ترین کبابی گرگان است که می‌گویند کباب یونانی را او بهگرگانآورده است. سفر به گرگان در کنار تجربه لذت بخش گردش در جنگل‌های سرسبز و مه‌آلود، طعم‌های چرب و لذیذی برایتان به ارمغان می‌آورد. اگر طرفدار غذاهای شیرین باشید، حتما از شکر پلوی مخصوص جنوبی‌ها خوشتان می‌آید. قیمه بوشهری با چیزی که همیشه از قیمه در ذهنتان دارید تفاوت زیادی هم در ظاهر و هم در طعم دارد. کبه به شکل کوفته‌ای گرد و مغزدار درآمده و در روغن شناور و سرخ می‌شود.

سپس تکه‌های مرغ را در تابه بریزید و همراه با پیازها تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. در ادامه نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به مرغ اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا بوی ادویه‌ها دربیاید. یک لیوان آب در تابه بریزید و درب تابه را ببندید تا مرغ بپزد.

  • خورش ماش در شهرستان گرگان و روستاهای اطراف از جمله روستای زیارت، نومل، کلاجان سادات و قاجار و غیره از محبوبیت بالایی به‌خصوص در فصل بهار و زمستان برخوردار است.
  • در روش‌های مختلف طبخ این غذا از تخم مرغ، پودر نان، فلفل دلمه‌ای، ماست و… نیز استفاده می‌شود.
  • سبزیجات و صیفی جات رایج در غذاهای ایرانی شامل کدو تنبل، اسفناج، لوبیا رشته ای، نخود فرنگی، جعفری و هویج می‌شود.
  • ته‌دیگ مورد نظر خود را در قابلمه بچینید و سپس برنج و مواد گوشتی را به‌صورت لایه لایه در قابلمه بریزید.
  • یکی از غذاهای سنتی و اصیل کرمانشاه سیب پلوی کرمانشاهی می باشد که در نوع خود بی نظیر است .

برای همین تقسیم مواد درون هر ظرف قبل از پخت دیزی اهمیت ویژه‌ای دارد. فرآیند تولید قرمه سبزی با قرمه کردن گوشت آغاز شد و در طی قرن‌ها، افزودنی‌های خوش طعم دیگر مثل سبزی قورمه و چاشنی‌های ترشی با این خورش هم‌نشین شدند. به همین خاطر از قدیم آن را به روش‌های خاصی (خشک کردن، نمک سود کردن و البته قرمه کردن) نگهداری می‌کردند. این روش هنوز هم در بسیاری از نقاط کشور و به ویژه در میان عشایر و روستاییان کاربرد دارد.

طرز تهیه آش سبزی شیرازی ( آش صبحانه ) برای افطار

این تنها بخشی از لیست بلند بالای غذاهای ساده ایرانی است. اگر بخواهیم نام غذاهای پرطرفدار ایرانی را بگوییم لیست بسیار بلند بالایی ازغذاها را خواهیم داشت که هرکدام طرفداران پر و پا قرص خودشان دارند. این غذا را در دو مرحله می­خورند، ابتدا آب آن را با نان می­خورند، سپس باقی مواد را می‌­کوبند و گوشت کوبیده درست کرده و میل می‌­کنند. اهالی قشم این غذا را با روغن حیوانی که در زبان محلی “جونون” گفته می‌شود، تهیه می‌کنند.

| دنده کباب کرمانشاه

برای تهیه گوشت لوبیا از گوشت بدون استخوان، پیاز، لوبیا سفید، دارچین و زعفران استفاده می‌شود. یکی از مقوی‌ترین غذاهای اردبیل که بیشتر در چهارشنبه سوری و شب عید در کنار ماهی دودی طرفدار دارد، سوتی پلو است. باسترماپلو یا باسدیرماپلو، یک غذای خوش رنگ ولعاب اردبیلی که پیشینه‌اش به باکو می‌رسد و طعم لذیذش تا همیشه ته ذهنتان باقی خواهد ماند. این غذا به دلیل طعم شیرینش معمولاً همراه با سبزی‌خوردن سرو می‌شود. در واقع یک نوع نان خوشمزه و ترد است که روی ساج (نوعی سینی مخصوص) پخته می‌شود. اگر طرفدار غذاهای دریایی هستید، پس ماهی صبور را حتما در لیست غذاهایی که باید تست کنید قرار بدهید.

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی

در وهله اول وجود تخم مرغ در این غذا باعث می‌شود از ویتامین آ. ۱۲ موجود در تخم مرغ هم می‌تواند جایگزین خوبی برای کسانی باشد که گوشت زیادی نمی‌خورند. کباب که از گوشت گوسفند, گاو و گوساله تهیه می شود گوشت را با نمک فلفل و پیاز و آب لیمو تازه طعم دار می کنند و بر روی زغال کباب می کنند. نوع دیگر کباب جوجه است که از گوشت مرغ باپیاز و زعفران و نمک و بنا بر سلیقه اقوام مختلف از مواد دیگری به آن اضافه می شود و بر روی زغال کباب می شود. کباب درست کردن آنها در شب‌های بهار کنار زاینده‌رود، زبانزد است.