عربها معمولا این غذا را با بادام هندی تفت داده شده تزئین میکنند. در برخی از طرز تهیهها لپه حذف میشود و بهجای آن از کشمش و سیبزمینی استفاده میشود. طبخ اردک شکمپر به زمان و حوصله بسیاری نیاز دارد؛ اما مطمئن باشید که بهمحض مزهکردن آن، متوجه میشوید که این غذا ارزش زمانی که برای آن سپری کردهاید را داشته است. اردک شکمپر، یک غذای بسیار مجلسی و متفاوت است که با حضورش در سفره مهمانی، رنگ متفاوتی به سفره شما خواهد بخشید و همگان را خوشحال خواهد کرد.
ماهی مرکب با گوشت سفید و بیاستخوان، یکی از ماهیهای کمیاب در ایران است؛ زیرا بیشتر صادر میشود. در استان هرمزگان، یک خوراک بسیار خوشمزه با ماهی مرکب درست میشود که نام آن عنکاس یا انکاس است. یک روش دیگر طبخ این است که تکههای گوشت را از آب گوشت خارج نکنید و برنج را با همان آب گوشت و تکههای گوشت و یک عدد لیموعمانی دم کنید. اگر طعم ملس را دوست دارید، یک قاشق شکر را بههمراه آرد در خورش بریزید. ترکمنها یکی از اقوام ترکتبار ایران هستند که در حاشیه شرقی دریای خزر در استان گلستان و بخشهایی از استان خراسان موسوم به ترکمن صحرا زندگی میکنند.
- شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای تهران و طرز تهیه آنها آشنا شوید.
- لازم است برای آن که گوشت و مرغ به خوبی مزه دار شوند، از شب قبل گوشت و مرغ را در مواد بخوابانید.
- گشنیز و جعفری خرد شده و تفت داده شده را پس از یک ساعت پخت گوشت و حبوبات در قابلمه بریزید.
- نان بلوط روی آتش درست میشود و برای برگرداندن آن نیز از حسوم استفاده میشود.
- بادشکن، مقوی قلب ، اشتها اور، رفع سنگ کلیه و کیسه صفرا، از بین.
سپس آن را به مکعبهای کوچک برش بزنید و با خرماها در یک قابلمه آب بریزید. عنکاسها را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید تا نرم و خوشرنگ شوند. پیازهای خلالی خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی و سبک شوند. سپس عنکاس آبپز شده و زردچوبه را به پیازها اضافه کنید و برای دو تا سه دقیقه تفت دهید.
اقدامی جهادی در خرید ماشینآلات خدمات شهری صورت گیرد
از بهترین و معروفترین هتل های چهارمحال و بختیاری میتوان به هتل پارسیان آزادی در شهرکرد، هتل بام بروجن در بروجن و هتل کوهرنگ اشاره کرد. اقامتگاههای بومگردی نیز، که هرروزه به شمار آنها افزوده میشود، از دیگر گزینههای اقامتی در روستاها و حاشیه شهرهای استان به شمار میآیند که عموما تجربه نابی از زندگی مردم محلی را در اختیار گردشگران قرار میدهند. خورش خلال بادام، یکی از غذاهای سنتی، لذیذ و مجلسی استان کرمانشاه است که برخی آن را بهعنوان بهترین خورش ایرانی میشناسند. این خورش خوشمزه متشکل از گوشت گوسفندی بههمراه خلال بادام، زرشک سیاه، هل، دارچین، گلاب، زعفران، رب گوجهفرنگی و لیمو امانی است.
این آش به دلیل ترکیبات استفاده شده در آن یکی از بهترین غذا ها برای خون سازی و پاک کردن کبد است و رنگ رخسار را روشن و گلگون می کند. و بر این باوریم که آینده ی روشنی در انتظار گردشگری کشور عزیزمان ایران است. بادشکن، مقوی قلب ، اشتها اور، رفع سنگ کلیه و کیسه صفرا، از بین. برنده بوی بد دهان ودارای”طبیعت گرم درجه 1و طبیعت خشک درجه2 ” است. شربت زعفران و نبات ، زعفران با عسل (عسل باید مرغوب و بدون افزودن شکر باشد)، شربت ، شربت بهار نارنج ، شربت نعناع، شربت عرق یونجه.
۱۷. غذاهای محلی استان سمنان
سبزی آش را بعد از شستن و خرد کردن میپزند، سپس برنج و دوغ را به آن اضافه میکنند بعد که برنج پخته شد کمی آرد را در آب حل کرده و به آن میافزایند تا آب آش بهصورت غلیظ در آید و پیاز داغ را هم اضافه میکنند. در این مطلب می خواهیم با غذاهای محلی چهار محال و بختیاری آشنا شویم . استان چهار محال و بختیاری به علت وجود قوم عشایر غذاهای مقوی و متنوعی دارد و در سفر به این استان زیبا که هم از نظر جاذبه های گردشگری و آب و هوای بسیار خوب این منطقه و لذت خوردن غذاهای محلی لذت سفر را دو چندان می کند . از فيله گوسفند، سينه مرغ، فلفل دلمهاي، پياز متوسط، روغن زيتون، پودر سير و زعفران تهيه مي شود.
۲۷. غذاهای محلی استان البرز
«ته تالی» یا «تتالی»، یکی از غذاهای محلی استان مرکزی و شهر اراک است که با گوشت چرخکرده، پیاز، گوجهفرنگی، سیبزمینی، رب گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، غوره، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه درست میشود. در توضیح نامگذاری این غذا باید به شما بگوییم که «تال» در گویش اراکی بهمعنای «ماهیتابه» است و از آنجا که برای طبخ این غذا، گوشت را ته ماهیتابه میگذارند، به آن «ته تالی» میگویند. «تال» در واقع، یک نوع ظرف مسی کوتاه، پهن و شبیه به تابه با دیواره بلند و ته گرد بوده است و جالب است بدانید که ته تالی را در گذشته در این ظرف روی آتش درست میکردند. کوفته، یکی از غذاهای محبوب و مشهور ایرانی است که در هر شهری با مواد اولیه مختلفی تهیه و طبخ میشود.