ترشی یا شیرینی سس دلمه به ذائقه شما بستگی دارد ولی میتوانید آن را با مخلوط سرکه و شکر درست کنید. یک بشقاب در ته قابلمه بگذارید و دلمه ها را روی آن بچینید. بعد از اینکه همه دلمه ها را در قابلمه گذاشتید، سس را به همراه مقداری آب روی آنها بریزید و اجازه دهید تا دلمه خوب بپزند. دستور کامل طرز تهیه دلمه برگ مو را در مقالههای بعدی مجله اسنپ اکسپرس بخوانید.
- این غذا را با روغن کمتری میل کنید و با بشقاب سبزیجات میل کنید.
- آرسس شف معتقد است در این مسیر، یکی از گامهای مهم یادگیری علم روز جهان است.
- قابلمه ای را آماده کنید و روغن کمی در آن بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز رنده شده را درون آن ریخته و با شعله پایین حرارت تفت دهید.
- همچنین در برخی نواحی ایران از ادویههای متفاوتی برای طعمدهی استفاده میکنند.
- یکی دیگر از غذاهای مجلسی و مطمئنا خوشمزه ترین غذای ایرانی بین ما ایرانیان باقالی پلو با ماهیچه است.
- سپس گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه و تفت میدهیم تا تغییر رنگ بدهد و بوی زهم آن از بین برود.
پیچیدن گوشت یا سبزیجات یا حتی سیب زمینی در نان و آرایش زیبای آن به شکل به اصطلاح سه گوش هوش از سر گرسنه و سیر میبرد. زیر نور خوشیدی که از همه جای ایران بشما نزدیکتر است دستانی ماهر که مواد سمبوسه را در غلافی از نان پیچده و در روغن تازه سرخ میکند، صدای زندگی را خواهید شنید. سمبوسه جنوبی به قدری خوشمزه و منحصر بفرد است که به هیچ عنوان نباید امتحان طعم خوشایند آن ها را از دست بدهید.
طرز تهیه کوکو سبزی رولتی
برای طرز تهیه پتیمچه، تنها به بادمجان و گوجه فرنگی نیاز دارید. البته میتوانید به این غذای ساده ایرانی، سیب زمینی هم اضافه کنید. در فهرست غذاهای ایرانی، «خورش کنگر» یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که اواخر تابستان تا اوایل زمستان میتوانید با کنگر تازه آن را درست کنید.
طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی مجلسی مثل بازاری
تفت دادن را تا زمانی که رنگ سبزیها تیره شود و آب آنها تبخیر شود ادامه دهید. سپس آنها را بر روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری خرد کنید. در ادامه یکی از پیازها را پوست بگیرید و بشویید مجله خبری غذا و آن را نیز بر روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد کنید. حرارت باید متوسط رو به بالا باشد تا زمانی که آب بجوش بیاد. برای تهیه بورک حلزونی با قارچ و مرغ از خمیر یوفکا استفاده میکنیم.
اگر شما نام خورش را از روی آن بردارید و با چشم بسته آن را تست کنید، میگویید چقدر این دسر خوش طعم است. رشته پلو یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که پیشینه تاریخی دارد. در قدیم مانند امروز رشته پلویی در مغازهها و فروشگاهها در دسترس همه نبود و خانمها مجبور بودند در منزل خودشان رشته پلویی را تهیه کنند. کله پاچه یک غذای ایرانی با طرفداران زیاد و مخالفان سر سخت استکله پاچه از پختن سر و پاهای گوسفند تهیه میشود. اجزای کله پاچه بناگوش، زبان، مغز، گوشت صورت، چشم و پاچهها است.