در ادامه پوره کدو و عدس را با گردوی سابیده شده و مقداری زردچوبه مخلوط کنید و در یک تابه با روغن تفت دهید. پس از تفت، مواد را از روی حرارت بردارید و خرما را به آنها اضافه کنید. اسفناج پخته شده و بدون آب را به مواد داخل تابه اضافه کنید و آنها را برای چند دقیقه با هم تفت دهید. سپس نمک و فلفل را به نرگسی اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
- تخممرغها را با همزن برقی برای چند دقیقه هم بزنید تا کوکوی شما پفکی شود.
- برای این کار حتما مرغ را از چند ساعت قبل با مقداری آب انار، نمک و فلفل مزهدار کنید.
- سپس گریل را روشن کنید تا روی ماهی برای چند دقیقه برشته شود.
- یکی از غذاهای سنتی شمال ایران، مخصوصاً گیلان مرغ ترش است.
- همچنین اگر برخی سبزی های محلی شمالی را در دسترس نداشته باشید می توانید از نعناع و ریحان استفاده کنید.
در زمان سرو، کمی دارچین و گلپر روی ماست بریزید و در آخر، سیر رنده شده را به ماست اضافه کنید. کولی، یک نوع ماهی ریز بسیار لذیذ است که به سه نوع سفید کولی، کاس کولی (کاس بهمعنای آبی) و سیاه کولی تقسیم میشود. برای درست کردن این غذای خوشمزه و راحت که طرفداران بسیاری هم دارد، کافی است پوست ماهی کولی را بکنید، شکم آن ا خالی کنید و آن را با فلفل و نمک سرخ کنید.
لیست غذای شمالی
از تخم ماهی، برگ سیر و تخم مرغ برای تهیه این پیشغذای مقوی در گیلان استفاده میشود. از آنجایی که غذای سنگینی محسوب میشود، بهتر است در خوردن آن زیادهروی نکنید. طعم بیهمتای پیشغذاهای استانهای شمالی میتواند شما را برای خوردن غذای اصلی هیجانزده کند. اگر روزی تصمیم گرفتید به شمال سفر کنید، سوپها و آشهای شمالی را حتما در کنار غذای اصلی سفارش دهید. همچنین بهتر است پوست مرغ را جدا نکنید تا با استفاده از چربی آن غذای شما رنگ و لعاب بهتری داشته باشد.
طرز تهیه مرغ پرتقالی فوق العاده خوشمزه و مجلسی به روش شمالی
پخت این غذا و جا افتادن آن کمی زمان بر است، ولی خورش جا افتاده آغوز مسما به همراه کته شمالی واقعاً خوردن دارد. بعد از این که لوبیا خوب پخته شد و غذا جا افتاد تخم مرغ را درون آن شکسته و هم میزنند. برای پختن این غذا ابتدا سیر و شوید را با هم تفت میدهند و سپس به آن لوبیای رشتی را اضافه کرد و روی آن آب میریزند. من دوست دارم نظرات و پیشنهاد های شما را بشنوم با یامی شف در ارتباط باشید. بعد از پخت نمک اضافه کنید و در نهایت گوجه کباب کنید و با گمج کباب سرو کنید.
فهرست منتخب غذاهای شمالی محبوب
برای درست کردن این غذا از گوشت، اسفناج تازه، سبزیجات معطر، سیر، نعناع، پیاز و هویج استفاده می شود. یکی از غذاهای شمالی محبوب و از شناخته شدهترین غذاهای گیلان، باقلا قاتق است. مواد مورد استفاده در طبخ باقلا قاتق لوبیای رشتی (باقلا)، سیر، تخم مرغ و شوید است. پس از پخت سیبزمینی، آن را از قابلمه دربیاورید و با چنگال له کنید. رب گوجه فرنگی و ادویه را با باقیمانده پیاز تفت دهید و در قابلمه لوبیا بریزید. حدود ۹۰ دقیقه زمان برای جا افتادن خوراک لوبیا نیاز است.