همکاری با سایر شهرهای خلاق اشتراکی از طریق تبادل دانش و تجربیات و انجام اقدامات مشترک. سیاست اصلی سایت، ارائه اطلاعات کامل و صحیح و بدون جهت گیری و جانب داری و بدون واسطه میباشد. همچنین اشتراک گذاری تجارب مسافران در بخشهای مختلف از ویژگیهای بارز و خاص سایت محسوب میشود و با استقبال بسیار زیاد کاربران نیز مواجه شده مجله خبری غذا است. برای طبخ این خوراک ابتدا پیاز را خرد کرده و با کره تفت دهید. ابتدا بادمجان ها را کباب کرده و پس از آماده شدن بادمجان ها، پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا کنید. علاوه بر این برنج را باید به صورت جداگانه سفارش دهید و ما حتما توصیه میکنیم که کنار برنچ میرزاقاسمی و باقالاقاتق هم سفارش دهید.
- نازخاتون در واقع یک چاشنی محسوب میشود که در کنار انواع غذاهای مازندرانی سرو میگردد.
- این خورشت با مرغ، آلو، آب نارنج، انار و مغز گردوی آسیاب شده تهیه میشود و تقریباً مزه ترش دارد.
- اغلب غذاهای شمال ایران مزهای ترش دارند که از آب انار تازه یا آب نارنج تازه به دست میآید.
به شما پیشنهاد میکنیم به بهترین رستوران گیلکی تهران حتماً سری بزنید. رستوران خوشبین پارکینگ ندارد و شما باید در خیابانهای فرعی ماشین خود را پارک کنید. پختن این غذا زمان زیادی نمیبرد به همین دلیل در شمال کشور خیلی زیاد پخته میشود. روش پخت سادهای هم دارد، سبب زمینی نگینی با کدوی حلقه شده در پیاز سرخ شده و گوجه فرنگی ریز شده به آن اضافه میشود. این ترشی ترکیبی از بادمجان، گوجه، پیاز، نعناع خشک، رب انار و آب غوره است. برای درست کردن آن باید ابتدا بادمجان را کبابی کرد و سپس مواد دیگر را به آن افزود.
طرز تهیه کوکو مرغ اصیل رشتی خوشمزه و مجلسی شمالی
ماهی شکم پر را با کته زعفرانی و دورچینی از زیتون پرورده، جعفری، لیمو ترش و گوجه گیلاسی سرو کنید. با هم به گوشهگوشه دنیا سفر میکنیم تا با شگفتیهای بیپایان آن آشنا شویم. از اقیانوسها میگذریم، در جنگلها ماجراجویی میکنیم، قلب کویر را میشکافیم و در کوچهپسکوچههای شهرهای کوچک و بزرگ به صدای سفر گوش میدهیم. اگر میخواهید گردشگر را حتی در خانهتان تجربه کنید، با من همراه باشید.
لذت پخت ماهی در خانه با این ترفندهای ساده دو چندان میشود!
ناردونی به معنی دانههای انار، نام یکی از معروفترین غذاهای شمال است. آشپزان رشتی مرغ یا مرغابی را میپزند، سپس با پیاز سرخ شده، رب، آلو و ادویه تفت میدهند. در نهیات این خورشت را با بادمجان و گوجههای سرخ شده تزیین میکنند. برای کسانی که زیاد وقت آشپزی ندارند، همچنین کسانی میخواهند لاغر شوند، کدوبره پیشتهاد خوبیست. مواد اصلی این غذا سیب زمینی، کدو سبز، گوجه فرنگی،سیر و تخم مرغ است. این غذای ساده پیشنهاد خوبی برای سفرههای شما نیز میتواند باشد.
به همین خاطر مسافران بسیاری حتی برای مرور خاطرات و حس نوستالژی، از این رستوران دیدن میکنند. فضای رستوران را همانند همان دوران نگه داشتهاند تا بهخوبی حس نوستالژی را در بین مشتریان به وجود بیاورد. همچنین از تصاویر بازیگران این فیلم هم در رستوران استفاده کردهاند. این رستوران انواع غذاهای سنتی و محلی را با کیفیت مناسبی ارائه میدهد.
غذاهای نونی شمالی
اما چیزهایی که به این غذا اضافه میشود، آنقدر طعمش را دلپذیر میکند که هیچ گردشگری دلش نمیخواهد آن را از دست بدهد. نان هندی کاملا روغنی و ترد است و مکمل بسیار خوبی برای بسیاری از غذاهای هندی است. مثل کال کباب که پیش غذای اصیل رشتی است یا خورشت انارویچ و میرزا کدو و جوجه کباب جنگلی که مخصوص همین بهزاد است. علاوه بر این منویی گیاهی هم دارد که اگر در بین مهمانهایتان فردی با رژیم گیاهخواری دارید میتوانید از او هم پذیرایی کنید. برای نوش جان کردن غذاهای گیلانی در رستورانی لوکس و با ظاهری جدید رستوران گیلانی ماهی سفید میتواند انتخاب مناسبی باشد.
اگر به شمال ایران سفر کردید، حتما خورشت مرغ ترش را به همراه برنج خوشعطر شمالی امتحان کنید. این غذا از ترکیب مرغ، سبزیجات معطر، گردو، رب انار، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه تهیه میشود. سبزیجات این غذا شامل گشنیز، جعفری، برگ سیر و سبزیجات محلی مازندران مانند زلنگ، اناریجه و اوجی میباشد.