نواحی جنوب شرقی به دلیل غذاهای آمریکایی و مکزیکی معروف است و در نواحی شمال غرب می توانید در مورد غذاهای تازه دریایی رد پایی را پیدا کنید. فرهنگ غذای آمریکایی مانند بسیاری از کشورها در طول زمان دچار تغییر و تحولاتی شده است. با پیشرفت تکنولوژی، در دسترس بودن و مهاجرت افراد در سراسر کشور، این فرهنگ ها دستخوش تغییراتی شده اند. بنابراین غذایی که می خوریم، پرورش می دهیم، می پزیم و از آن لذت می بریم، تغییر پیدا کرده است. در فرهنگ امروزی غذای آمریکایی، وعده های غذایی اغلب برای نمایش فعالیت اجتماعی به اشتراک گذاری شده با دوستان و اعضای خانواده محسوب می شوند. پاستیلا نوعی پای شیرین و محبوب مراکشی است که در اصل با کبوتر درست میشود.
- حالا به این تصویر رویایی غذاهایی را اضافه کنید که پایه اصلی آنها موادی مثل ذرت، لوبیا، گوجه فرنگی و فلفل چیلی است.
- همبرگر و فرانکفورتر نیز کاملاً مشخص است که از آلمان آمده اند.
- خورشت قیمه از جمله محبوبترین غذاهای ایرانی است که از ترکیب پیاز، لپه، گوشت قرمز تکه شده و رب گوجه فرنگی تهیه میشود.
- شاید از میان انواع نام های غذای ایتالیایی که میشناسید، نام اسنک های ونیزی تاحالا به گوشتان نخورده باشد.
- رستوران عروس لبنان علاوه بر پیش غذا و غذاهای اصلی دارای منوی دسر عربی نیز می باشد.
رستوران شاطر عباس، از جمله رستورانهای معروف تهران، در سال1362، تأسیس شده است. به روایتی، شاطر عباس شاعری بیسواد و به نانوایی مشغول بوده است. رستوران شاطر عباس از اولین رستورانهایی بود که در آن نان پخت میشد. ابگوشت که در لیست انواع غذاهای ایرانی اصیل و پرطرفدار قرار دارد.
اوکراین و غذای معروف آن؛ با طعم روسی
مواد تشکیل دهنده پاستا فتوچینی آلفردو عبارتند از خامه، کره، آرد ذرت، پنیر پارمزان، جوز هندی تازه، ماکارونی فتوچینی، پیاز و جعفری. این دسر به سرعت آماده می شود و یک وعده غذای خانگی است که از سال ۱۹۹۰ وجود داشته است اما این روزها کمتر دیده می شود. همچنین یک دسر ترکیبی محسوب می شود که این روز ها به آن شکر هم اضافه می کنند. پودیم شباهت زیادی به فلن (دسر خوشمزهای که شبیه کرم کارامل و کسترد است) دارد؛ اما پودیم برزیلیها، کمی نرمتر است. این دسر خوشمزه را میتوان در هر رستوران، کافه و خانهای در برزیل پیدا کرد. فرقی نمیکند قصد پخت چه نوع دلمه ای دارید، دلمه برگ مو یا بادمجان و …
چگونه گردو آمریکایی (گردو پیکان) را بو دهیم
اما شیرینیپزهای مراکشی درحال حاضر از جوجه، مرغ یا بلدرچین استفاده میکنند. به این غذا کمی شکر و دارچین اضافه میشود که طعم نهایی آن را شیرین، شور، تند و کرهای میکند. در این مطلب طرز تهیه یک غذای خوشمزه و لذیذ را آموزش خواهیم داد. سمک صیادیه یکی از غذاهای عربی است که با ماهی درست می شود و طعم بسیار لذیذی دارد که ما برای شما طرز تهیه این غذا را آماده کرده ایم.
تجربه پخت غذای آمریکایی
طرز تهیه پاستا قالبی یه غذای سالم و محبوب تمام اعضای خانواده مخصوصا بچه ها پس حتما این غذا رو… پیراشکی گوشت غذایی ساده و درعین حال مناسب برای مهمانی است و با این دستور پخت میتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن آن را تهیه کرده و از طعم عالی پیراشکی لذت ببرید. این سوپ غلیظ محبوب ترین غذای مجارستانی ها است که از قطعات گوشت، سیبزمینی مجله خبری غذا و سبزی درست میشه. برای اینکه متوجه شوید این غذا تا چه اندازه چندش است ویدئو زیر را تماشا کنید. این ویدئو درباره موزه سوئدی است که در آن چندش آورترین غذاهای سرتاسر جهان گردآوری شده است و مشمئز کنندهترین خوراکی آن همین کوسه گندیده ایسلندی است. تمام رستوران هایی که در بالا به آن ها اشاره شد در سامانۀ اسنپ فود فعال هستند.
اصل این غذا با خوک پخته می شود؛ اما امروزه در ایتالیا پروشوتوهای گاو هم سرو می شوند. تمامی کشور ها بر اساس جغرافیا و سنت های دیرینه شان غذاهای مخصوص به خود دارند که از بین این غذا ها بعضی جهانی شده اند. این غذاها وابسته به محصولات کشاورزی تولیدی آن خطه و البته ذائقه ی غذایی مردم بومی و همچنین سبک زندگی آنها و آب و هوای کشورشان متفاوت است.