طرز تهیه کباب بختیاری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی-احمد فود
انتشار: آذر 24، 1401
بروزرسانی: 28 اردیبهشت 1404

طرز تهیه کباب بختیاری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی-احمد فود

در دقایق پایانی پخت خورش، نشاسته ذرت را در آب سرد حل کنید و در قابلمه بریزید تا به خورش شما لعاب دهد. مقداری روغن کف قابلمه بریزید و ته دیگ دلخواهتان را در ته آن بگذارید. در این فاصله، کشمش و زرشک را جداگانه با کمی روغن یا کره تفت دهید. مقداری از برنج آماده را با زعفران مخلوط کنید و هنگام کشیدن غذا، آن را همراه زرشک و کشمش لابه لای برنج بدهید.

  • کباب زردک یا کباب مشتی، یکی از انواع کباب های سنتی استان اصفهان است که با گوشت چرخ کرده، پیاز، زردک، آرد نخودچی و ادویه جات درست می شود.
  • نحوه طبخ شیشلیک با دیگر کباب ها قدری تفاوت دارد و در اغلب رستوران ها بهترین کباب شیشلیک با دنده گوسفند با استخوان و روی حرارت مستقیم آتش تهیه می شود.
  • این غار شگفت انگیز دو دهانه دارد و به دلیل وجود موانع طبیعی بیش از ۶۰۰ متر از آن قابل دسترسی نیست.
  • شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای اصفهان و طرز تهیه آن ها آشنا شوید.
  • این غذا همانند دیگر آش های ایرانی پخت می شود به نحوی که به جای سبزیجات رایج آش ها، از شنگ، موچه (مچچه)، پاغلاغ و سیر صحرایی استفاده می شود.

در کنار این آبشار رود کارون به آرامی جاری است و در ترکیب با انارستان ها و شالیزارهای روستای دره عشق و دورک شاهپوری، فضای شگفت انگیزی را به وجود آورده است . این غار شگفت انگیز دو دهانه دارد و به دلیل وجود موانع طبیعی بیش از ۶۰۰ متر از آن قابل دسترسی نیست. در دالان طبیعی غار قندیل های آهکی زیبا به وفور وجود دارد و فرایند تشکیل این قندیل ها ادامه دارد . در فاصله ۲۵ کیلومتری چلگرد و در نزدیکی روستای شیخ علیخان یکی از نادرترین و اجابت انگیز ترین غارهای منطقه به نام غار یخی چما و قندیل های فراوان یخی واقع شده است . به جای لیمو امانی می توان از گرد لیمو یا گرد غوره و همچنین آب لیمو نیز استفاده کرد. مجمع به سینی گرد و لب کنگره دار از جنس رویی یا استیل گفته می شود.

جاذبه های طبیعی و گردشگری

چرتمه، یکی از خورش های محلی استان سمنان است که با استفاده از اعضای درونی بدن گوسفند از جمله دنبه و جگر سیاه پخته می شود. از دیگر مواد تشکیل دهنده این غذای متفاوت، چرب و پرکالری می توان به سیر، ماست، نمک و ادویه های مخصوص اشاره کرد. غذاهای محلی زنجان به حدی متنوع و لذیذ هستند که خود یکی از دلایل سفر گردشگران به این منطقه از کشور محسوب می شوند. خورشت بامیه مواد اولیه ساده ای دارد و برای هر نوع سلیقه و رژیم غذایی مناسب است.

البته کباب بختیاری اصیل با گوشت بره و دنبه بره به صورت یکی در میان در سیخ درست می شود و طعمی منحصربه فرد دارد. گمنه بوشهری، یکی از غذاهای مجله خبری غذا محلی استان خوزستان است که طرز تهیه ساده و سریعی دارد. این غذای مقوی و سرشار از مواد مغذی با بلغور گندم، پیاز و ادویه درست می شود.

دستور تهیه شیرینی تاتار چورک؛شیرینی سنتی و خوشمزه ترکمن ها

دلیل نام گذاری این کوفته به نام هلو کباب مشخص نیست؛ اما به نظر می رسد به دلیل طعم عالی، لطافت و شاید شکل ظاهری، این کوفته به این نام شهرت یافته است. استان کردستان در حوزه غذاهای محلی، بسیار غنی است و این موضوع به شیوه معیشتی مردم برمی شود که مبتنى بر دامداری، زراعت، باغداری و زنبورداری است. در نتیجه مردم این خطه از کشور از گیاهان طبیعى خوراکى مانند قارچ، کرفس، کنگر و ریواس به صورت تازه و خشک نهایت استفاده را می برند. اهالی شیراز معتقد هستند كه خوشمزگی اين آش به پخت آن با گوشت فراوان در دیگ های بزرگ است که اغلب در طباخی ها و هنگام پخت نذری، از شب تا صبح می پزد و همین روند طولانی پخت، طعمی فوق العاده به آن می دهد. آش سبزی شیرازی بسیار مغذی و مقوی است و از بهترین گزینه ها برای یک وعده صبحانه حسابی در روزهای سرد زمستانی به حساب می آید. آش سبزی به دلیل داشتن ویتامین های A ،C ،E و منگنز، خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و در نتیجه از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند.

برخی افراد برای طعم دار کردن شیر پلو از دارچین، هل و گلاب هم استفاده می کنند که کاملا سلیقه ای است. سوتی پلو با خورش هایی شیرینی چون خورش هویج یا فسنجان نیز سرو می شود. برخی افراد از مخلوط تره، گشنیز، جعفری و اسفناج نیز در این آش استفاده می کنند. 1.میز ناهار خوری کمجا یک انتخاب عالی و مناسب هم برای افرادی است که منزل کوچکی دارند هم افرادی که میخواهند میز ناهار خوری را در داخل آشپزخانه قرار دهند.. 1_ می توانید به جای استفاده از فیله مرغ، از فیله ماهی استفاده کنید.