طرز تهیه خوشمزه‌ترین غذاهای شمالی و جنوبی با ماهی

سرویس‌دهی رستوران بسیار خوب است و مراسم‌های کم‌جمعیت را به راحتی می‌شود در گیلانه برگزار کرد. در نهایت مرغ های سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا خورش آلو مسما پخته شود. بعد مقداری رب انار اضافه کنید و برای ملس شدن مقداری شکر بریزید. سبزی ها را با روغن سرخ کنید و سیر را اضافه کنید و مقداری تفت دهید. در نهایت مرغ‌های سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید و شعله را کم کنید تا خورش مرغ ترش جا بیفتد. به پیاز ادویه‌ ها و را سیر اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز و سیر طلایی‌ شوند.

  • پنیر برشته یا املت شمالی که در گویش محلی با نام «پنیر وروشون» شناخته می‌شود، یک غذای لذیذ شرق گیلانی است که می‌توان آن را با هر نوع پنیری درست کرد.
  • ماهی را در تابه و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و پس از سرخ شدن یک سمت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
  • سیر، بادمجان، گردو، زردچوبه، طعم‌دهنده‌های ترشی مانند رب انار، آب انار و نارنج و سبزی‌های محلی مثل چوچاق و خالواش از مواد اصلی بسیاری از غذاهای محلی گیلانی هستند.
  • پیازهای نگینی خرد شده را نیز جداگانه در کمی روغن تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
  • برخی افراد از دو قاشق غذاخوری رب آلوچه نیز در تهیه خورش شیرین قورمه استفاده می‌کنند.
  • این غذا نیز علاقه مندان زیادی دارد که طعم لذیذ و متفاوت کباب را تجربه می کنید.

گوشت و اسفناج از موارد لازم برای تهیه اسپناساک به شمار می‌روند. اگر دنبال غذایی سالم و مقوی با طعمی بی‌رقیب در استان مازندران هستید، اسپناساک را امتحان کنید. اناربیج یکی از خورش‌های محبوب در شب یلدا محسوب می‌شود. البته در بقیه روزهای سال نیز برای گردشگران تهیه می‌شود. از سبزی، رب انار و گوشت چرخ‌کرده برای پخت انارپیح استفاده می‌شود. برای تهیه این نوع خورش بسیار محبوب از گوشت استفاده نمی‌شود.

بادمجان کباب با بادمجان شکم پر

با نصب اپلیکیشن کارناوال، کنترل سفر را این بار شما به دست بگیرید. هسته های آلو را جدا کنید و با قیسی به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید. حالا مرغ را از یخچال بیرون آورده و پیاز و مخلفات برای طعم دار کردن مرغ را از مرغ جدا کنید. در مرحله آخر بادمجان ها را به گمج اضافه کرده و اجازه دهید تا بادمجان ها کاملا بپزند.

بهترین غذاهای شمالی (لیست ۱۵ غذای معروف و خوشمزه شمال ایران)

این غذا در ظرف‌های مخصوص شمال به نام گمج (نوعی ظرف سفالی که برای طبخ غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد) طبخ می‌شود. یکی از غذاهای معروف گیلانی میرزا قاسمی ست که امروزه در بیشتر رستوران‌ها و در شهرهای زیادی سرو می‌شود. مواد لازم برای تهیه این غذا بادمجان کبابی، ترکیب سیر و گردوی خرد شده، آب انار ترش، نعناع فلفلی و گیاه محلی است که به آن چوچاق می گویند.

طرز تهیه سیر پلو خوشمزه و مخصوص شمالی با مرغ

مرغ ترش یکی از محبوب ترین و مشهور ترین غذاهای شمالی است که احتمالا هر کسی یک بار هم که شده آن را امتحان کرده باشد. غذایی بسیار خوشمزه که دو عضو اصلی آن، رب انار و سبزی های معطر هستند. غذاهای شمالی ایران زبان زد تمام گردشگران بوده است و به همین خاطر بسیار معروف است. اگر به استان گیلان و یا مازندران سفر کنید طعم غذاهای بی نظیر شمالی دل از شما می رباید. اهالی شمال کشور آنقدر در غذا و طبخ آن خلاقیت داشتند که شهر گیلان به عنوان شهر خلاق غذا ثبت گردید.