سپس رب گوجهفرنگی، شنبلیله، هل و آبغوره را به پیاز داغ بیفزایید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید تا سس کوفته آماده شود. این کوکوی خوشمزه از نظر ظاهر و طعم تاحدودی شبیه به کیک شربتی مخصوص قزوین است؛ اما در اصل یکی از مخلفات معروف در کنار غذای سنتی شیرین پلو به شمار میآید. در ادامه با ما همراه شوید و طرز تهیه کوکو شیرین قزوینی و دیگر انواع این دسر خوشمزه را در مجموعه غذاهای محلی کجارو بخوانید. خلال پسته و بادام را به زرشک سرخ شده در تابه بیفزایید و برای چند ثانیه تفت دهید. پس از دم کشیدن هویج پلو، یک کفگیر از برنج را با مخلوط زرشک، خلال بادام و خلال پسته و دو قاشق غذاخوری زعفران دمکرده مخلوط کنید و برای تزئین روی غذا در دیس بریزید.
- طعم این غذا بهدلیل استفاده از انواع ادویه، بسیار لذیذ و هیجانانگیز است.
- غذاهای محلی و سنتی کرمانشاه با تنوعی بینظیر، یکی از جاذبههای گردشگری این استان هستند و بازدیدکنندگان میتوانند علاوه بر تماشای تاریخ و طبیعت فوقالعاده منطقه، غذاهایی لذیذ و متفاوت را مزه کنند.
- در این مرحله دو پیمانه آب روی گوشت بریزید و در تابه را بگذارید تا بپزد.
- در ابتدا خرماها را از وسط و بدون متلاشی کردن، برش بزنید و هسته آنها را دربیاورید.
آب ریز یا اوبریز یکی از غذاهای محلی چهارمحال و بختیاری است. در ادامه قصد داریم دستور پخت این غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم. آبگوشت قرمه، قورمه سبزی همدانی یا آبگوشت بزباش، یک غذای بسیار جالب و لذیذ همدانی است که نسخهای منحصربهفرد و متفاوت از خورش محبوب قرمه سبزی را به شما ارائه میکند. طعم و عطر سبزی قرمه، پیاز داغ و سیبزمینی بههمراه لیمو امانی، غذایی وسوسهانگیز و خوشمزه را خلق میکند که بهسختی میتوان به آن دست رد زد. مواد اصلی غذاهای شکمپر مشخص است؛ اما برای تعیین اندازه آنها این آشپز مازندرانی است که مانند دیگر آشپزها بر طبق تجربیات خود تصمیم میگیرد.
آنها برای قورمه کردن گوشت، بزغاله را در اواسط پاییز ذبح میکردند و سپس پوست آن را بهصورت خیکی میکندند تا از آن مشک درست کنند. لاشه بز در ادامه تمیز شده و از جایی مانند سقف راهرو یا دالان آویزان میشد تا برای یک شب بهاصلاح لاشه ببندد. سپس قبل از طلوع آفتاب، لاشه را بهاندازه قیمهای درمیآوردند.
آبترشی (اوترشی)
در ادامه گوشت خرد شده، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را به پیاز سرخ شده بیفزایید و آنها را خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. آب لوبیای خیس خورده را خالی کنید و آن را بههمراه دو پارچ آب در قابلمه بریزید. سپس شعله گاز را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت و حبوبات بپزند. لپهها را از دو تا سه ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را تعویض کنید تا نفخ لپه گرفته شود. سپس پیازهای ریز خرد شده را در روغن بریزید و آنها را تفت دهید تا کاملا سبک و طلایی شوند. در ادامه رب گوجهفرنگی و زردچوبه را به پیازهای سرخ شده بیفزایید و آنها را تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه و رب گرفته شود و رنگ رب نیز باز شود.
چند نکته در خصوص سرو غذاهای محلی شهرکرد
غذاهای تهران از جمله دمپختک، سرگنجشکی، اشکنه و بعضی از خورشها با طعم و مزه لذیذ خود شما را به سفری در زمان دعوت میکنند؛ پس در سفر به تهران، حتما این غذاهای ساده و لذیذ را امتحان کنید. برخی از این غذاها شناخته شده نیستند؛ در حالی که برخی دیگر کماکان در خانههای تهرانیها طبخ میشوند. شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای تهران و طرز تهیه آنها آشنا شوید. سپس آب آن را خالی کنید و برنج را بههمراه نمک در قابلمه ماش (و آب ماش) بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج بپزد و نرم شود.
خورش قورمه سبزی
اگر احساس کردید که ترشی خورش شما کافی نیست، کمی آبغوره یا گرد غوره به خورش بیفزایید. مجموعه عوامل گردشگاه از جمله کتیبههای ارزشمند تاریخی، چشمهٔ پرآب، سایه سار درختان، آبشار زیبا و بلند، کوههای اطراف و غار موجود در محل، روزانه پذیرای صدها گردشگر است. آبشار تونل کوهرنگ، از سرازیر شدن آب تونل اول کوهرنگ به وجود آمدهاست. این تونل به منظور انتقال آب چشمه کوهرنگ و دیگر چشمهها به زاینده رود ایجاد شدهاست. مبل راحتی ایتالیا آرمانی نیو استار با طراحی مدرن و پایه های فلزی که دارد، یکی از زیبا ترین محصولات آف دکور است. این سرویس خواب بدون دستگیره و به رنگ ونگو می باشد که جز پرطرفدار ترین رنگ ها در سفارشات به شمار می رود..
در طبخ این غذا زیاد تفاوتی در شهرستان های دیگر استان وجود ندارد. سپس برنج را اضافه می کنیم وجوشیدن آن تا وقتی که آب برنج کاملا گرفته شود ادامه پیدا می کند . رایجترین نوع چکدرمه در گنبدکاووس و شهرهای ترکمن نشین با گوشت گوسفند درست میشود؛ اما چکدرمه مجله خبری غذا دارای انواع دیگری نیز است که میتوانید آنها را در منزل درست کنید. برای مشاهده طرز تهیه چکدرمه به مجموعه مقالههای غذاهای محلی کجارو سر بزنید. برای درست کردن کوفتهها، لپههای از قبل خیس شده را با دو پیمانه آب تازه در قابلمه نیمپز کنید.
مردم سیستان و بلوچستان بهواسطه فرهنگ غنی قومی محلی خود سالهای سال است که غذایشان را از طریق منابع زراعی و دامی تهیه میکنند و این موضوع منجر بهشکلگیری انواع غذاهای ارگانیک، سالم و مقوی نظیر کشک زرد و لندو شده است. شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان سیستان و بلوچستان و طرز تهیه آنها آشنا شوید. لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. مقداری روغن در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس پیاز ریز خرد شده را در قابلمه بریزید و آن را تفت دهید تا سبک و طلایی شود.