مواد اصلی پیتزا سبزیجات عبارتند از خمیر پیتزا ، پنیر خامه ای ، فلفل دلمه و انواع سبزی. ایتالیایی ها از مواد اولیه بینظیری استفاده می کنند و دارای استعداد خاصی در زمینه آشپزی هستند. با مطالعه لیست غذاهای بینظیر ایتالیایی متوجه تنوع بسیار بالایی از این غذاهای خوشمزه ایتالیایی نیز خواهیم شد. این سالاد در فصل تعطیلات بیش از همه مورد استفاده قرار می گیرد و یک نوع طعم شیرین دسر را به همراه دارد. معمولاً در آن قارچ ، نارگیل، کنسرو آناناس ، نارنگی یا پرتقال با سس های مختلف مثل سس مایونز مورد استفاده قرار می گیرد.
- همانطور که در بالا لیست انواع غذاهای ایتالیایی بهمراه طرز تهیه آنها را برایتان قرار داده ایم در اینجا به توضیحاتی درباره بهترین آنها خواهیم پرداخت.
- یونان علاوه بر آب های آبی و سواحل زیبا، به خاطر زیتون، پنتیر فتا، سالادهای رنگارنگ و کباب های خوشمزه اش شناخته می شود.
- این خوراک، متشکل از گوشتهای تکهای مختلف، کلم ترشی (آبپزشده با سرکه) و کلم تازه خردشده است.
- طعم این غذا با خمیر میگو و سویا سس شیرین بسیار اشتهاآور و لذیذ است و دستور تهیه بسیار سادهای دارد.
متنوع ترین پیتزاها و نابترین طعم ها رو باید در ایتالیا چشید. بهترین پیتزا، پیتزا ناپلی است که از نمک دریایی و آرد گندم، روغن زیتون، ریحان و 3 نوع گوجه فرنگی تهیه میشه و طعم فوقالعاده ای داره و یکی از غذاهای معروف دنیا است. کیمچی نوعی چاشنی محبوب در کشور کره و مشابه ترشی است که از ترکیب طعم سبزیجات تخمیر شده مختلف و ادویههای متنوع به دست میآید.
طرز تهیه کباب سیخی با گوشت چرخ کرده و روی گاز
در مناطقی مثل نیوجرسی، پنیسیلوانیا و اطراف چنین ایالاتی می توانید استیک پنیر، ساب ساندویچ یا هوگی را هم ببینید. روش پخت غذا در کاجون و کرول معمولاً بیشتر توسط مهاجران کانادایی و فرانسوی نشأت گرفته است. نواحی جنوب شرقی به دلیل غذاهای آمریکایی و مکزیکی معروف است و در نواحی شمال غرب می توانید در مورد غذاهای تازه دریایی رد پایی را پیدا کنید.
۳۸. کوتو روتی؛ غذای تند خیابانهای سریلانکا
این غذا رو اغلب با کره، پنیر، تخممرغ، شیر غلیظ یا hogao (سسی که با پیاز درست میشه) سرو میکن. مندی در واقع یک بشقاب برنج به همراه گوشت است که به طور سنتی در تنورهای زیر زمینی درست میشه. این غذا اونقدر خوشمزه است که دوس داری برای چندین بار هم تستش کنی. برای طبخ موساکا، یک سس متشکل از گوشت و گوجهفرنگی با بادمجان بهصورت لایهای چیده میشوند و روی آن با سس سفید یا «بشامل» (béchamel) پوشانده میشود که طعمی فوقالعاده به این غذا اعطا میکند.
طرز تهیه راتاتویی (فرانسه)
خاچاپوری، یکی از غذاهای ملی گرجستان است و به همین علت، هزینه تهیه آن با عنوان «شاخص خاچاپوری»، معیار تعیین تورم در شهرهای مختلف گرجستان به شمار میآید. بسیار شبیه به غذاهای هندی و پاکستانی است که با برنج و عدس درست میشوند و گمان میرود که شاید دستور پخت این غذا توسط کارگران پاکستانی وارد مصر شده است. بانی چو، یک اصطلاح آفریقای جنوبی-هندی برای کلمه «غذای گجراتی» است و متشکل از یک کاری غلیظ هندی است که در یک قرص نان توخالی سرو میشود.