تندور به اجاق استوانهای شکل و سفالی گفته میشود که این غذا را در آن آماده میکردند. در ترکیبات مرغ تندوری به غیر از ادویهجات، پودر انبه خشک شده هم به غذا اضافه میکنند. انتخاب مجله خبری غذا بهترین غذای هندی بیشتر از هر چیز به سلیقه افراد برمیگردد. اما با توجه به تجربیات گردشگران، میتوانیم معروفترین غذاهای هندی را با بهترین غذاهای هندی یکی فرض کنیم.
- در سالهای اخیر ، شهرداری با سرمایه گذاری در فرهنگ و خلاقیت برای حرکت در مسیر توسعه پایدار شهری ، تلاش خود را برای کاهش نابرابری ها و بیکاری افزایش داده است.
- این غذا یک آش خوشمزه و محبوب است که اغلب در روزهای سرد سال درست میشود.
- به محض ورود به رستوران حاج عظیم، متوجه زیبایی منحصربهفرد دکوراسیون این رستوران خواهید شد.
- همانگونه که متوجه شدید اکمک کادایف کاملاً ساده و در عین حال خوشمزه است و شما میتوانید آن را با چای یا قهوه میل کنید.
«خورش عدس سبز» یکی از خورش های مقوی و خوشمزه ایرانی است که به عنوان یک وعده غذایی سالم و کامل می تواند حسابی شما را سر ذوق بیاورد. بد نیست بدانید در میان انواع خورش ترش تره شمالی، خورش ترش تره شرق گیلان، ترش تره تالش و ترش تره انزلی بسیار مشهور هستند. در واقع ترش تره شرق گیلان یا منطقه رودسر با مرغ طبخ می شود. پلو کبابی محرم از جمله غذاهای مشهور این رستوران گیلکی است که اگر سفری به گیلان داشتید، حتماً باید سری به آن بزنید و طعم این غذای متفاوت را بچشید. رستوران محرم، بسیار تمیز و شیک بوده و اغلب اوقات نیز شلوغ است. این شلوغ بودن ممکن است شما را وادار کند چند دقیقهای در صف بایستید.
۶- ترش تره شمالی
برخی برای درست کردن این غذای بسیار لذیذ از ماهی سفید قطعه قطعه شده استفاده می کنند اما در میان شمالی ها استفاده از ماهی درسته مرسوم تر است. گردوی آسیاب شده، رب انار و ماهی سرخ شده و مزه دار شده با نمک موادی هستند که برای تهیه این غذا به آنها احتیاج دارید. اگر بخواهیم به معنای اصلی قلیه پی ببریم در اصل به خورشی گفته می شود که در آن از گوشت استفاده می کنند اما قلیه ها انواع متفاوتی هم دارند که شاید معروف ترین آن ها قلیه ماهی جنوب باشد.
اگر جزو آن دسته افرادی هستید که از طعم بادمجان و یا ترشی چندان خوشتان نمیآید، پیشنهاد میکنیم حتماً ناز خاتون گیلانی را تجربه کنید. این چاشنی خوشمزه، طعم متفاوتی از بادمجان کبابی را زیر زبانتان میآورد. ترکیب این ترشی خوشمزه، بادمجان کباب شده، گوجهفرنگی، پیاز، آبغوره، نعنای خشک و رب انار است. یکی از خوشمزهترین چاشنیهایی است که میتوانید همراه با غذای گیلانی میل کنید. فیبیج یا ماهی سفید شکمپر، یکی از انواع غذاهای مخصوص گیلانیها است که طعم بینظیری دارد. این ماهی شکمپر از سیر، گردو، رب انار و سبزیجات معطر درست شده که در شمال معمولاً آن را در تنور یا گمج میپزند.
در اینجا انواع ماهی از جمله سالمون، قزال آلا وحشی، سوف و حتی تیلاپیا سرو میشود. رستوران گیلار در محله نیاوران از رستورانهای با سابقه در ارائه غذاهای محلی شمالی است. طراحی داخلی آن به سبک خانههای ماسوله است و وقتی وارد میشوید حس و حال خوب خانههای سنتی شمالی به شما منتقل میشود. این جذابیت بصری بر سر میزها و سرو غذا در ظروف سفالی هم وجود دارد و در نهایت به طعم خوب غذاها خاتمه پیدا میکند. یکی دیگر از رستورانهای لوکس که غذای گیلانی سرو میکند و در هتل تاج محل قرار دارد رستوران ماهی ماهی است. این رستوران در کنار رستوران هندی تاج محل تاسیس شده تا باز هم با ارایه نوع خاصی از غذا مشتریهای خاصی هم پیدا کند.
انواع رستوران گیلکی در گیلان
اگر به غذاهای ترش علاقهمند هستید، به هیچ عنوان خورشت ترش سماق را از دست ندهید. همانطور که از نام این خورشت مشخص است، ترش سماق به دلیل وجود سماق دارای طعم ترشی بوده و مواد غذایی به کار رفته در آن موجب شدهاند که بسیار پرخاصیت و مقوی باشد. پامادور خورش یا پامادور قاتوق یکی از غذاهایی است که در زمان کمی پخته و آماده می شود. خورش عدس یا «مرجو خورش»، غذای اصیل شهرستان طالقان و گیلان به شمار می رود و می توانید آن را در کنار خوراک عدسی در برنامه غذایی خود قرار دهید.
تقریباً هیچ کسی نیست که به شمال کشور سفر کرده باشد ولی از خوردن غذاهای شمالی لذت نبرده باشد. ۱۵۰ گرم گردو را چرخ کرده و داخل گمج بریزید و کمی تفت داده تا به روغن بیفتد، سپس ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری رب انار اضافه کنید(ترجیحا ترش) و مخلوط کنید. ماهی گردوبیج یا ماهی شکمپر شمالی – در این دستور آموزش غذای عالی و خوشمزه شمالی بدون یک قطره روغن را خواهید دید.