غذای ناردون بیشتر در استان مازندران محلیت دارد و به خاطر دانه انار که ماده اصلی تشکیل دهنده آن است در دیگر شهرهای ایران نیز به عنوان غذای شب یلدا سرو میشود. اگر از اهالی محلی اسم کرک انار تیم پلو را شنیدید بدانید منظور همان نارودونی است که بخاطر تلفظ سخت کمتر عنوان میشود. لوبیا پلو یکی دیگر از انواع غذای ایرانی می باشد که سرو کردنش رسم و رسوم خاصی دارد. به عنوان یکی از پلوهای خوشمزه ایرانی لوبیا پلو را نمی توانیم از قلم بیندازیم. لوبیا پلو را به طور معمول همراه با تزیین سیب زمینی و یا نان طبخ می کنندن سالاد شیرازی، ماست و سبزی خوردن هم در کنار این پلو ترکیب بسیار خوشمزه و جذابی را ایجاد می کند.
پختن این خورشت خوشمزه آداب خاصی دارد و جا انداختن آن کار هرکسی نیست. قورمه سبزی طرفداران بیشماری بین گردشگران خارجی به خود اختصاص داده است. آب و هوای خاورمیانه منجر به رشد میوه ها میشود، باغ ها و تاکستان های ایران میوههایی در طعم و اندازههای افسانهای را تولید میکنند. هنگامی که میوه های تازه در دسترس نیستند، میتوان از انواع مختلفی از ترشی، مارمالاد، مربا و میوههای خشک عالی مانند انجیر، زردآلو و هلو استفاده کرد. میوههای ایرانی شامل مرکبات، زردآلو، هلو، گیلاس، سیب، آلو، گلابی، انار و بسیاری از انواع انگور و خربزه یا طالبی میشود. ایرانیان برای تهیه انواع سالاد از زیتون، آب لیمو، آبغوره، نمک و فلفل استفاده میکنند.
با این کار طعم و بوی بسیار خوبی به میگوها خواهید داد. اگر فرصت درست کردن غذا ندارید ما به شما چند غذای فست فودی و سریع رو برای ناهار پیشنهاد میکنیم. سپس یک تابه مناسب را انتخاب کنید و در آن روغن مایع بریزید. سپس بر روی اجاق گاز بگذارید و بعد از داغ شدن روغن، پیاز و سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا مقداری نرم شود. سپس به مقدار دلخواهتان نمک، زردچوبه و فلفل را به پیاز و سیر اضافه کنید و کاملا هم بزنید و تفت دهید تا پیاز و سیر ها رنگ طلایی به خود بگیرند.
- اگر بخواهیم طعم اصیل غذای ایرانی را به توریستها بچشانیم، دیزی یا آبگوشت به عنوان اولیت گزینه به ذهنمان میآید.
- گوشت چرخکرده و پیاز و آرد نخودچی و ادویهها را مخلوط و در ماهیتابه سرخ کنید.
- آش سبزی از لذیذترین آشهای ایرانی و از غذاهای سنتی شیراز است.
- در ضمن اش کارده که کاملاً گیاهی و بسیار خوشمزه و مخصوص زمستان هست هم داریم.
خب برای این وقت ها که ممکنه برای همه پیش بیاد، ما یه فهرست تشکیل دادیم از خوشمزه ترین غذای ایرانی. مثلا خورش به، خورش سیب، خورش آلو یا حتی خورش فسنجان که در لیست محبوبترین غذاهای ایرانی قرار دارد. این افراد معتقدند غذا باید شور باشد و این دسر است که باید شیرین باشد. کوکو سیب زمینی یک نوع کوکو است و از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی محسوب می شود. این غذا از قدیم به عنوان غذای ظهر و یا شام، به عنوان وعده اصلی خورده میشده است.
طرز تهیه دلمه کلم اناری غذای شب یلدا
رای ادامه طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ یا گوشت قلقلیبه مطلب آن مراجعه کنید. برای ادامهی طرز تهیه باقالی پلو با مرغ اینجا کلیک کنید. برای تهیه قیمه با سیب زمینی ابتدا پیازها را سرخ میکنیم. لپه را که از قبل خیسش کردهایم به پیاز اضافه میکنیم. شکل ظاهری خورشت دوغ پای شباهت زیادی با خورشت قیمه دارد اما طعم آن کاملا متفاوت است. برای تهیه این غذا به جای آب از دوغ محلی ترش استفاده شده که باعث میشود طعم آن نسبت به قیمه ترشی بیشتری داشته باشد.
اکثر گردشگران رنگ این خوراک لذیذ را سبز یا قهوه ای تیره فرض میکنند اما به خاطر رب گوجه فرنگی و رنگ خود دال عدس که قرمز است، نارنجی بسیار خوشرنگ و چشم گیری دارد. به دلیل تاثیر قوت حبوبات موجود در دال عدس در برخی مواقع به عنوان غذای اصلی هم استفاده می شود. خورشت بادمجان با رنگ قرمز و طلایی براقش که با گوجه فرنگی و زردچوبه پخته شده است، یکی از غذاهای بسیار محبوب ایرانیان است. بر روی خورشت لایه ی براقی از روغن و آب خورشت به چشم میخورد که نشانگر آن است خورشت در روغن و باقی مواد ساعت ها و به آرامی بر روی گاز پخته شده است.
برای اینکه دوست داشته باشید مرغها مغز پختتر به نظر بیان میتوانید قبل از سرخ کردن حدود یک ربع با پیاز و فلفل و زردچوبه در آب آنها را بپزید. برای مشاهدهی ادامه مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی به روش گیلانیها اینجا کلیک کنید. برای خوشمزهتر شدن این غذای معروف گیلانی بهتر از گوجهفرنگی تازه استفاده کنیم.
طرز تهیه خورش چغاله بادام خوشمزه و مجلسی
این غذای اصیل تهرانی در قحطی کشور ایران به هنگام زمان جنگ جهانی اول زیاد مصرف میشد. دمپختک یکی از دوست داشتنی ترین غذاهای محلی تهران است. خوردن ترشی در کنار این غذای سنتی ایران که با لپه باقالا (باقالی زرد) تهیه میشود بسیار دل چسب است. به این دلیل که اگر شیره برنج آبکش نشود، خاصیت آن چند برابر میشود.
این غذا یك غذای خوشمزه و مقوی و پر از رنگ و زیبایی است و میتواند رنگ لعاب متفاوتی به سفره شما بدهد. نام دیگر مرصع پلو، پلو نگین كار است كه یك غذای شیك و مجلسی است كه در بیشتر مهمانیها درست میشود. مرصع در زبان عربی مجله خبری غذا به معنای جواهر نشان است و برای این منظور نامگذاری شده است كه در تهیه مرصع پلو از مواد رنگارنگ استفاده میشود. مرصع پلو غذایی است كه تهیه آن نیاز به زمان و صبر زیادی دارد ولی نتیجه آن قطعا ارزش این زمان را دارد.
برای تهیه مرغ بریان، یک عدد مرغ کامل را در ادویه نمک، فلفل و زعفران قرار میدهیم. سپس دو عدد پیاز و سیر و فلفل دلمهای خرد شده به همراه آبلیمو بر روی مرغ میریزیم و میگذاریم تا ۵ ساعت مواد به داخل مرغ بریان برود. مرصع پلو را هم با مرغ و هم گوشت ماهی میتوانید درست کنید. این غذای خوشمزه و خاص برای مجالس و مهمانی بسیار گزینهی خوبی است.