این غذا با گوشت چرخكرده قلقلی، كشمش و پیازداغ تهیه میشود. كباب تابهای از غذاهای ایرانی ساده و راحتی است كه در بسیاری از خانههای ایرانی دوستداران پروپاقرص خودش را دارد. امكان دارد بارها این غذا را با نامهای كباب دیگی یا كباب بشقابی هم دیده باشید كه نشاندهندهی روشهای مختلف تهیه و طبخ آن است. این آشپزها در سراسر جهان به عنوان نمایندگان آشپزی ایرانی شناخته می شوند و باید بگوییم که نمایندگان کاملی در معرفی دنیای غنی غذاهای ایرانی هستند. یادم می آید از کودکی ارادت خاصی به این خورشت فوق العاده داشته ام. حتی ماجراهای جالبی هم در این باره برایم اتفاق افتاده است.
- سپس پیاز ها را نگینی خورد در روغن سرخ کنید در حدی که طلایی شود.
- سماق پلو یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی است که با سماق قرمز و آب لبو درست میشود.
- اما گردشگران میگویند آب دوغ خیار غیر معمولترین ترکیب را برای یک سوپ دارد و از آن خوششان نمیآید.
در برخی از جاها آن را ترش تر می نمایند و برخی دیگر از افراد آن را ملس تر می کنند تا شیرین شود. شما بر اساس ذائقه خود می توانید خورش فسنجان را مجله خبری غذا شیرین تر و یا ترش تر نمایید. زرشک پلو همیشه جز غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد. این غذای ایرانی با برنج و زرشک و انواع خلالها تهیه میشود.
۱۱- آبگوشت بزباش همدانی
خورشت کدو حلوایی را هم با گوشت گوسفندی و هم گوشت مرغ میتوانید درست کنید. اما ما در اینجا طرز تهیه خورشت حلوایی با گوشت گوسفندی را آموزش میدهیم. آبگوشت از ترکیب گوشت تازه گوسفندی استخوان دار به همراه نخود، لوبیا و سیب زمینی درست میشود. آبگوشت بامیه از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که امروزه شاید برای خیلی از ایرانیان ناشناخته باشد. در لیست غذاهای ایرانی کوفته ها توپک های خوشمزه ای هستند که درست کردنشان کمی تبحر لازم دارد، اما نگران نباشید با تمرین می توانید تجربه کافی در تهیه آنها کسب کنید.
اگر می خواهید قورمه سبزی اصیل ایرانی درست کنید، این آموزش را از دست ندهید!
ابتدا پیاز و گوشت را سرخ کنید، سپس ادویههای موردعلاقهتان را اضافه کنید. رب گوجه را کمی سرخ کنید و بعد مقداری آب جوش بریزید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. ما در اینجا شما را با طرز تهیه قلیه میگو آشنا میکنیم.
مرحله ۱ را برای پیاز هم تکرار کنید و آن را به کاسه سیب زمینی رنده شده اضافه کنید. شامی کباب از ترکیب آرد نخودچی و گوشت چرخ کرده درست میشود. این غذا برای ناهار بسیار مناسب و به همراه نان یا برنج سرو میشود.
یکی از غذاهایی که در ایران وسط ندارد یعنی یا خیلی ها آن را دوست دارند و با لذت میل می کنند و یا خیلی ها این غذا را دوست ندارند و کلا سمت این غذا نمی روند. کله پاچه غذایی است که یا آن را دوست دارید و یا ندارید. اما اکثر گردشگران خوردن این کباب را چندش آور میدانند! از نظر ما اضافه کردن کمی لیمو ترش، نمک و ریحان تازه به لقمه دل و قلوه، با حضور همیشگی دوغ و نان گرم ترکیب بینظیری میسازد. کله پاچه معمولاً برای صبحانه به عنوان یک تقویت کننده انرژی برای تمام روز، مصرف میشود.
معمولا با نان یا ته دیگ سیب زمینی، سالاد شیرازی، سبزی تازه و ماست تهیه و سرو می شود که ترکیبی بسیار لذیذ برای یک غذای دلپذیر است. لوبیا پلو ایرانی حاصل ترکیب خوش طعم لوبیا سبز، گوشت، پیاز، رب یا گوجه فرنگی و ادویه های مختلف است. فسنجان یکی از خوشمزه ترین خورشت ها در بین انواع غذای ایرانی است. با این که اصالت این غذا به شمال کشور برمیگردد اما در تمام شهرها تهیه می شود. در مورد فسنجان اختلاف نظر های زیادی وجود دارد که باعث شده به روش های مختلفی آماده شود. با این که پخت خورشت فسنجان تقریبا زمان زیادی می خواهد اما این مساله از محبوبیت این غذا کم نکرده و شاید بتوان گفت معیاری برای تشخیص بهترین آشپزهای ایرانی باشد.