شوید، تخم مرغ و باقلای مخصوص شهر رشت که به آن پاچ باقلا میگویند تشکیل شده این خورش خوشمزه شمالی است که معمولا برای وعده ناهار آن را میل میکنند. سرو باقلاقاتق هم مانند آداب خوردن آن اشتها بر انگیز است. سرو این غذا در کاسه های گلدار چینی بر جذابیت های آن میافزاید. اگر بخواهید از اسم ترشی تره این برداشت را داشته باشید که یک چاشنی مثل ترشی است که میتوانید در کنار غذای اصلی آن را میل نمایید سخت در اشتباه هستید.
- این غذای خوشمزه شباهت بسیار زیادی به قلیه ماهی دارد و در دسته بندی غذاهای دریایی قرار میگیرد.
- ماده اصلی در طرز تهیه خورش به آلو، همان طور که از اسمش هم پیداست، آلو و به هستند.
- خورش قرمهسبزی نیز یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی با برنج است.
- ۳ عدد پیاز را به صورت نگینی خرد میکنیم و تفت میدهیم تا کمی سرخ و طلایی شود.
- یک دیزی اصل با نان سنگک، خمیر، پیاز و سبزی برگ سرو می شود.
کبه یک غذای عربی و جنوبیهای ایران است که با سیب زمینی، برنج، گوشت چرخ کرده یا بلغور درست میشود. برای تهیه کبه ابتدا ابتدا برنج نیم دانه ایرانی را چندین بار بشویید و حدود ۱۲ ساعت خیسانده و کنار بگذارید (از شب قبل). کوفته ریزه یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد نخودچی و… درست میشود.
طرز تهیه آش برنج همدان خوشمزه و مجلسی به دو روش
در مرحله اول برای تهیه مرصع پلو برنج ها را پاک کنید و بشویید و دو الی سه ساعت در آن بگذارید تا خیس بخورد. سپس پیاز ها را پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. برای شروع کار همانند پخت اکثر خورشتها باید پیاز داغمون رو آماده کنیم. پیاز را نگینی خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود. زردچوبه، فلفل قرمز، ادویه را به آن اضافه میکنیم و در حد چند ثانیه تفت میدهیم تا بوی عطر ادویهها فضای آشپزخانمون رو پر کنه.
طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی
هویج پلو هم از غذاهای فوری و خوشمزه ای است که در دسته بندی غذاهای پلویی و چلویی قرار می گیرد. این غذای خوشمزه، با کمی تغییر تقریبا ورژن محدود شده همان زرشک پلو با مرغ است. باقالی پلو با ماهیچه هم از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که محبوبیت بسیار زیادی در میان طرفداران غذاهای پلویی دارد. دمپختک یکی از غذاهای محلی استان تهران است.یکی دیگر از غذاهای ساده و خوشمزه و اصیل ایرانی ست .
دستور طبخ تهچین
در گام بعدی خیارها را بشویید و سپس آنها را به صورت نگینی خرد کنید. برای ادامهی دستور پخت فلافل مانند فلافلیها اینجا کلیک کنید. درون تابه مناسب روغن ریخته و کلمهای خرد شده را به تابه منتقل میکنیم و تفت میدهیم تا آب کلمها گرفته شود وحجم آنها نیز کمتر شود. در این مرحله با توجه به ذائقتون میتونید دو تا سه قاشق آبلیمو هم به کلمها اضافه کرد.