خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی ایران و شهرهای معروف را کجا بخوریم؟ + عکس مجله جاباما-احمد فود

این رستوران در دوطبقه ایجاد شده و بهترین کبابخانه شیراز محسوب می‌شود. این رستوران دارای بالکن زیبایی است که میهمانان می‌توانند هنگام صرف غذا از فضای باغ لذت ببرند. منوی رستوران شاپوری شامل غذاهای سنتی ایرانی مانند کلم مجله خبری غذا پلو، کوفته گوشت گوسفند آبدار، و ته‌چین است. از آنجایی که این غذای محلی شیرازی حاوی به است، طعمی شیرین یا ترش شیرین دارد. به دلیل استفاده از به در این غذای ایرانی، این یک خورش فصلی است که بیشتر در پاییز طبخ می‌شود.

پس از گذشت این زمان گوشت‌ها را روی تخته کار قرار دهید و گوشت دنده را با بیفتک‌کوب بکوبید. حالا سیخ را از وسط دو استخوان دنده رد کنید و بعد گوشت‌ها را روی حرارت ملایم آتش کباب کنید. حین پخت دنده‌ها می‌توانید کره، آبلیمو و زعفران دم‌کرده را باهم مخلوط کنید و با قلمو روی کباب بمالید تا خوش‌عطروبو شود. آش رشته با تزئینی از کشک، نعنا داغ، سیر داغ و پیاز داغ، یکی از بهترین آش‌های ایرانی است که برخی اصل و نسب آن را به شهر تهران نسبت می‌دهند.

  • همدانی‌ها در لیست انواع غذای ایرانی محبوب خودشان، «آبگوشت بزباش» را به عنوان یک غذای مجلسی ایرانی جا داده‌اند.
  • این روش باعث می‌شود طعم گوشت به درون این مخلفات نفوذ کند و غذا به مراتب لذیذتر شود.
  • ماش پلو یا پلو ماش، یکی از غذاهای مشهور و محبوب استان گلستان است که در سراسر ایران نیز طبخ می‌شود.
  • این غذا را در دو مرحله می­خورند، ابتدا آب آن را با نان می­خورند، سپس باقی مواد را می‌­کوبند و گوشت کوبیده درست کرده و میل می‌­کنند.

از قبل زرشک‌ها را به مدت 20 دقیقه درون آب گذاشته تا خیس بخورند. سپس آن‌ها را آبکشی کرده و با مقداری روغن و پودر قند، درون یک تابه تفت دهید. این کار را تا جایی ادامه دهید که رنگ زرشک‌ها درخشان شوند.

غذای هرمزگان

آش دوغ را می‌توان به‌صورت گیاهی یا همراه با کوفته قلقلی گوشت چرخ‌کرده یا گوشت ریش ریش شده به‌عنوان یک میان وعده و پیش‌غذا یا حتی در وعده ناهار سرو کرد. آش دوغ، به‌دلیل دارا بودن کلسیم و ویتامین، گزینه‌ای مناسب برای وعده افطار در ماه مبارک رمضان نیز به شمار می‌آید و در برخی نقاط ایران، این آش را در مراسم‌های نذری می‌پزند. پس از پخت کامل سیب‌زمینی‌ها، لوبیا و نخود پخته را به‌همراه رب گوجه‌فرنگی سرخ شده و مرزه خشک در سوپ بریزید و صبر کنید تا سوپ برای ۱۰ دقیقه دیگر بپزد و جا بیفتد. اگر احساس کردید که آب سوپ شما کم است، کمی آب جوش در مرحله افزودن حبوبات به سوپ اضافه کنید. یارما شورباسی را به‌همراه سبزی خوردن، نان تازه و دوغ سرو کنید.

کلم پلو، غذایی محبوب در میان ایرانیان است که به روش‌های مختلفی در سراسر ایران طبخ می‌شود؛ اما اصالت آن به شهر شیراز برمی‌شود. کلم پلوی شیرازی، معمولا از کلم، برنج، سبزی‌های و ادویه‌های مختلف تشکیل می‌شود. کلم استفاده‌شده در کلم پلوی شیرازی، کلم قمری است که برخی آن را با نام کلم سنگ یا قنبید می‌شناسند.

شیرازی پلو

در زمان سرو هم از تکه‌های یخ در کنار آن استفاده می‌شود تا کاملاً سرد باشد. غذا خوردن یکی از اصلی‌ترین نیازهای هر فردی است، اما در مسافرت یکی از لذت‌بخش‌ترین قسمت‌های سفر هم حساب می‌شود. شکم‌گردی و رستوران‌گردی این روزهای به یکی از سبک‌های گردشگری تبدیل شده است و افراد زیادی هم به چشیدن طعم غذاهای جدید علاقه دارند. سپس از مواد داخل قابلمه درون فلفل دلمه‌ای‎‌ها پر کنید و درون فر قرار دهید. فلفل دلمه‌ای‌ها را به همراه مقدار آب در یک قابلمه دیگر بریزید.

اجازه دهید که تمام آب موجود در قابلمه کشیده شود تا طعم ادویه‌ها به خورد گوشت بروند. بعد از اینکه مرغ کاملاً آب پز شد آن را از درون قابلمه خارج کرده و داخل یک ظرف بگذارید. حدود سه الی چهار ساعت زمان لازم است تا مواد در کنار یکدیگر خوب بپزند. بعد از این مدت سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و داخل قابلمه بیندازید. اضافه کردن مقداری گردو آسیاب شده نیز می‌تواند طعم خوب غذای شما را دوچندان کند. لپه‌ها را به قابلمه اضافه کرده و سپس مقداری رب گوجه فرنگی به خورش اضافه کنید.

برای طرز تهیه اشکنه زمان کمی لازم است و با مواد ساده‌ای هم درست می‌شود. قورمه سبزی از آن نام های آشنای همه ما ایرانیان است غذای سنتی ایرانی و در عین حال خشوشمزه و همه پسند. غذایی که از کودکی با آن انس گرفته ایم و در لیست علاقه مندی هایمان قرار گرفته. به ویژه اگر دست پخت بی نظیر و خاص مادر بزرگ مان باشد. این غذای جذاب و سنتی از ترکیب گوشت گوساله، لوبیا و سبزی مخصوص و لیمو امانی تهیه می شود.

طرز تهیه کباب سرداشی (همدان)

این موضوع را وقتی متوجه می‌شوید که برای خوردن بریانی ساعت‌ها در صف رستوران‌های نزدیک به سی‌و‌سه‌پل ایستاده باشید و انتظار بکشید. روی مواد را با فویل بپوشانید و آن‌ها را درون فرار دهید. حدود ۳۰ دقیقه باید درون فر بمانند تا پنیر کاملاً آب شود. حالا درب قابلمه را میبندیم و صبر میکنیم تا خورش بپزد و آب آن کم شود. بعد از آن که عطر سیر بلند شد، پاچ باقلا را به آن اضافه می‌کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم. بعد از آنکه آب داخل قابلمه به خوبی تبخیر شد همه مواد را داخل غذاساز ریخته و در کنار یکدیگر میکس می‌کنیم.