از جمله غذاهای پرطرفدار ایرانی لذیذ و بومی قزوین قیمه نثار، جوجه بروستد، دیماج، آش دوغ، شیرین پلو، کوکو شیرین است. از دیگر غذاهای پرطرفدار ایرانی، کلم پلو شیرازی، کوفته شیرازی و قنبرپلو است. همچنین فالوده شیرازی و بسیاری دیگر از دسرها و شیرینیهای سنتی مخصوص شیراز هستند.
- همچنین حاوی مقادیر فراوانی از فیبر است و باعث دفع کلسترول میشود.
- گاهی اوقات طعمهایی ایجاد میشود که به ذائقه همه خوش نمیآید.
- سس روی این کلم بسیار خوشمزه است و طعم خاصی به آن خواهد داد.
- نوع پخت دیزی و آبگوشت به شکلی است که با استفاده از گوشت گوسفند، حبوبات، و گاهی گوجه به خوبی می توان آن را انجام داد.
- اگر میخواهید تجربه لذت بخشی از میل کردن سوهان داشته باشید، سوهان را به همراه چای میل کنید.
خورش قورمه سبزی با سبزیجات معطر بسیار زیاد، پیاز، لوبیا قرمز، لیمو عمانی و گوشت قورمه شده گوسفند و یا گوساله تهیه می شود. راز یک قورمه سبزی خوشمزه و بی نظیر مانند بسیاری از غذاهای ایرانی در زمان پخت آن می باشد. اگر خورش را با حرارت کمتر و زمان طولانی تر بپزید به اصطلاح خوش طعم و جا افتاده تر می گردد. قورمه سبزی را همراه با برنج ساده و یا زعفرانی میل می کنند که تجربه خوردنش بدون شک برای افرادی که تاکنون این غذا را میل نکردهاند جالب و جذاب خواهد بود.
| داستان استانبولی پلو
شب بله برون هم یکی دیگر از شبهایی بود که این غذا در کنار غذاهای دیگر پخته میشد. دلیل آن هم این بود که اعتقاد داشتند رشته پلو در رشتن مجله خبری غذا زندگی مشترک برای جوانان موثر است و شگون دارد! البته این رسم کم و بیش در شهر تبریز بین خانوادههای اصیل تبریزی هنوز هم رعایت میشود.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی رستورانی با پیاز و جعفری
شله زرد یکی از دسرهای ایرانی است که ریشه در فرهنگ ما دارد. امروزه بسیاری از افرادی که نذر دارند، شله زرد درست میکنند و طلب اجابت خواستهشان را از خداوند میکنند. در سفره های افطار ماه مبارک رمضان و یا نذریهای ماه محرم شله زرد بیشتر دیده میشود. از المانهای مهم تاریخ آئینی و داستانهای سنتی ایران شله زرد نذری است. بنابراین در اکثر مناطق ایران از بستنی اکبر مشتی به عنوان معروفترین بستنی سنتی ایرانی یاد میکنند.
در بیشتر استانهای ایران قورمه سبزی را مانند هم درست میکنند. باقالی پلو از جمله اصیلترین غذاهای ایران است که روشهای طبخ متنوعی دارد. در برخی از استانها این غذا را با مرغ تهیه کرده و در برخی مناطق با گوشت گوساله و گوسفند؛ انتخاب نوع گوشت باقالی پلو به سلیقه شخصی خود شما بستگی دارد. دیزی یکی از شناختهترین غذاهای ایرانی است که از گذشته تا به امروز محبوبیت زیادی بین مردم ایران داشته است. این غذا مختص به استان خاصی نیست و معمولا در تمامی استانهای ایران شناخته شده است. هویج پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می توانید آنرا به همراه گوشت یا مرغ تهیه کنید.