بدون تردید نوع پخت غذاهای ایرانی به شکلی است که افراد با ذائقه های مختلف به خوبی می توانند اقدام به مصرف غذاهای لذیذ کرده و با طعمی عالی یک غذای بیادماندنی سرو می کنند. جالب است بدانید که برای بسیاری از مهمانان خارجی نیز غذاهای ایرانی جذابیت بالایی داشته و از خوراکی های ایرانی به عنوان بهترین خوراکی ها در سرتاسر دنیا یاد می کنند. کشمش پلو یکی از غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که در کشورمان با دستور پخت های مختلفی تهیه میشود.
- در قدیم مانند امروز رشته پلویی در مغازهها و فروشگاهها در دسترس همه نبود و خانمها مجبور بودند در منزل خودشان رشته پلویی را تهیه کنند.
- “لوبیا پلو” یکی دیگر از غذاهای ایرانی است که رسم و رسوم خاصی در سرو کردنش لحاظ می شود.
- از آشهای مرسوم در ایران، ترخینه جو یا آش جو است که با کمی تغییر در بیشتر شهرستانهای ایران تهیه میشود.
- آبگوشت بامیه از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که امروزه شاید برای خیلی از ایرانیان ناشناخته باشد.
کرمانشاهی برای طرز تهیه خورش خلال حسابی سلیقه به خرج میدهند و با تکههای گوشت گوسفندی، خلال بادام، زرشک و گلاب این خورش ایرانی خوشمزه را درست میکنند. حالا که فصل زمستان فرا رسیده است، فرصت تهیه انواع غذاهای ایرانی زمستانی را از دست ندهید. طرز تهیه خورش لبو بسیار ساده است و معمولا به خاطر رنگ جذابش، طرفداران زیادی هم دارد. فهرستی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی از جمله غذاهای ایرانی با برنج و فهرستی مفصل از دستور انواع غذاهای ایرانی را برای شما گردآوری کردهایم. برای یاد گرفتن طرز پخت انواع غذاهای ایرانی این مطلب را تا انتها بخوانید.
۲۴- خورش به آلو
اگر از آن دسته افرادی هستید که زمان لازم برای درست کردن غذاهای خورشتی و طولانی مدت را ندارید به شما چند غذای سریع را پیشنهاد میکنم. آب دوغ خیار برای فصل تابستان یک گزینه عالی است که درست کردن آن برای یک ناهار تابستانه خالی از لطف نیست. آب دوغ خیار را با نان خشک ترید شده و با دوغ و ماست فراوان میتوانید درست کنید و به رسم قدیمی همه آشنایان را دور هم جمع کنید.
طرز تهیه حلیم گوشت
کدوی سبز و سیبزمینی از اصلیترین موادی هستند که در تهیه کدوبره استفاده میشوند. گوجهفرنگی، تخممرغ، سیر و پیاز هم در کدوبره میریزند. زمانی که ترشه تره میخورید، طعم انواع سبزیهای خوشعطر را حس میکنید. آب نارنج یا آبغوره فراوان طعم ترش خوشایندی به این غذا میدهد.
طرز تهیه نان بافته شده خوشمزه و مجلسی به روش خانگی
سرعت بالای طبخ اشکنه، آن را به غذای مناسب مواقع ضرورت تبدیل می کند. دلمه ها غذاهایی سالم و مقوی هستند که بیشتر با نان سرو می شوند. در مطلب زیر طرز تهیه چند نوع اشکنه خوشمزه را مجله خبری غذا خواهید دید. در نوشیدنیهای گرم، چای یک کشت متداول در شمال ایران است که اغلب به همراه یک مکعب شکر به اسم قند، یا یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی، مثل نقل یا پولکی استفاده میشود.
برای من که هرروز نمیدونستم چه غذایی درست کنم واقعا به دردم خورد. همانطور که از نام این غذا پیداست، برای طبخ آن از کلم و برنج استفاده شده و ترکیب این دو طعمی فوق العاده را رقم میزند. اشکنه غذایی ساده، سریع و مقوی است که مناسب هر وعده غذایی است. در این فرصت تا مرغها مزهدار شوند، باید آلبالوها را بشویید و هسته آنها را با یکی از روشهای هستهگیری آلبالو با سیخ چوبی یا نی شیشهای خارج کنید. به عنوان یک غذای ساده نونی و بدون گوشت، بسیار ساده است و حتی میتوان از آن به عنوان پیشغذا هم استفاده کرد. محتوای ارائه شده در این سایت توسط کاربران تولید می شود و تستچی نقشی در تهیه محتوا ندارد بنابراین نمایش این محتوا به منزله تایید یا درستی آن نیست.
دلمه با اینکه با برنج پخته میشود اما غذای نونی محسوب میشود که در کنار غذای اصلی، قرار داده میشود. لیست بهترین غذاهای ایرانی را با نام انواع کوکو پایان میدهیم. کوکوهای ایرانی دارای تنوع زیادی بوده و بسته به فرهنگ هر شهر، با مواد مختلفی تهیه میشود.