خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی ایرانی کدامند؟ کجارو

حدود سه الی چهار ساعت زمان لازم است تا مواد در کنار یکدیگر خوب بپزند. بعد از این مدت سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و داخل قابلمه بیندازید. لپه‌ها را به قابلمه اضافه کرده و سپس مقداری رب گوجه فرنگی به خورش اضافه کنید. قابلمه مناسبی انتخاب کرده و مقداری روغن درون آن بریزید. بعد از آنکه همه ترکیبات به خوبی پخته شدند و غلظت قرمه سبزی نیز به میزان دلخواه رسید شعله را خاموش کنید. باید به این نکته نیز اشاره کنیم که رب انار استفاده شده در بیشتر انواع ماهی شکم‌پر، خواص بسیاری برای لاغری دارد.

  • سغدو به دوشکل درست می‌شود؛ در نوعی از اون که قرمز رنگه، مواد دلمه را داخل سیرابی می‌ریزند و می‌پیچند، درست مثل سایر انواع دلمه‌ها.
  • سوتی به زبان آذری به معنی شیر است و این غذا به دلیل داشتن شیر در مواد اولیه‌اش شیر پلو یا شیر پز هم گفته می‌شود.
  • اگر شما نام خورش را از روی آن بردارید و با چشم بسته آن را تست کنید، می‌گویید چقدر این دسر خوش طعم‌­ است.
  • کشک لبو خوانساریکی از غذاهای کمتر شناخته شده و عجیب، کشک لبوی خوانسار است.

کوفته تبریزی یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین غذاهی سنتی که مخصوص تبریز است. در رابطه با زرشک موجود در ته‌چین هم باید بدانید که این ماده‌ی غذایی، ضد سرطان و تشنج و برطرف‌کننده‌ی کمبود ویتامین ث. با این حال بهتر است در مصرف آن زیاده‌روی نکنید؛ مصرف بیش از حد زرشک موجب افت فشار خون، خارش و حالت تهوع خواهد شد. علاوه بر این توصیه می‌شود کسانی که سابقه سنگ کلیه یا صفرا دارند هم به سراغ این ماده غذایی نروند، چراکه مشکلشان را تشدید خواهد کرد.

چندتا از غذاهای سنتی ایرانی را میشناسید؟

اگر به دنبال طعم متفاوتی از آبگوشت و قرمه سبزی هستید، حتماً آبگوشت قورمه را تجربه کنید. در اصل ترکیب آبگوشت و قورمه سبزی مزه‌ای متفاوت به وجود آورده است که به مزه مزه کردن این غذا می‌ارزد. البته اگر در همدان به دنبال غذاهای سنتی و معروف هستید، آش آماج هم گزینه‌ دیگری برای تست است. آش آماج علاوه بر موادی که در آش استفاده می‌شود، از نوعی خمیر نامنظم نیز در آن استفاده می‌شود که پس از خشک شدن روی حرارت، در آش از آن استفاده می‌کنند. اگر از دنده‌ کبابی صرف نظر کردید یا به رستورانی رفته‌اید که این غذا را تمام کرده بود، می‌توانید خورشت خلال بادام یا آش سورانه را تجربه کنید. رشته‌پلو یكی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است كه بیش‌تر با گوشت پخته یا پیاز داغ و خرما و كشمش یا هر دو طبخ می‌شود.

۳ است که فعالیت‌های آنتی اکسیدانی دارد و به تنظیم قند خون و تولید انرژی کمک زیادی می‌کند. اگر به دنبال غذاهای برنجی (چلو و پلو) هستید حتما این مطلب رو مطالعه کنید. اول سیری در ایران، بعدا سفر در ایران – سایت سیری در ایران مجوز نشر دیجیتال برخط را از رسانه های دیجیتال کسب کرده و در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی ثبت شده است. همچنین نماد اعتماد الکترونیکی را از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صمت اخذ نموده است. امیدواریم که سایت “سیری در ایران” برای شما مفید بوده و بتوانید از مطالب آن بهره کافی ببرید. اگر از محتوای سایت راضی بوده و استفاده کردید، برای حمایت از ما، سایت را به هموطنان دیگر نیز معرفی نمائید.

کوفته آب سماق، طعمی ترش در غذاهای محلی کاشان

«قیمه نثار» از دو واژه مجزا تشکیل شده است که «قیمه» به‌معنای خورشتی است که با گوشت خردکرده تهیه می‌کنند و نثار، به‌معنای آنچه در عروسی برای حاضران نثار می‌شود. پلو بریانی در استان‌های جنوبی کشور مانند سیستان و بلوچستان، هرمزگان و خوزستان از محبوبیت بسیاری برخوردار است و یکی از غذاهای مجلسی به شمار می‌آید که در مجالس عروسی یا عزا سرو می‌شود. مقداری روغن کف قابلمه بریزید و ته‌دیگ دلخواهتان را در ته آن بگذارید.

خورش ناردون

گوشفیل یک شیرینی خوشمزه است که از ترکیب ماست، تخم مرغ، زعفران، آرد و هل سابیده شده تهیه می‌شود و بعد از سرخ شدن در کنار دوغ غلیظ محلی اصفهان سرو می‌شود. شله مشهدیاسم شله مشهدی را فک کنم همه شنیدید، شله یکی از غذاهای سنتی و معروف مشهد به حساب می‌آید و چون از حبوبات و گوشت تهیه می‌شود، بسیار مقوی است و ارزش غذایی بالایی هم دارد. در پخت غذاهای مشهدی از مواد غذایی تازه و درجه‌ی یک استفاده می‌شود و در نتیجه همیشه طعم و عطری خوب و خاطره انگیز دارند.