چکدرمه غذایی مانند استانبولی پلو است که ترکمنها در ظروف خاصی به نام قازان و با استفاده از گوشت، برنج، پیاز، رب گوجه فرنگی، و ادویه جات بسیار درست میکنند. ضمن اینکه در برخی نقاط گلستان، چکدرمه به وسیله گوشت ماهی طبخ میگردد. این نزدیکی به دریا سبب شده تا آبزیان و به ویژه ماهی جایگاهی ویژه در سبد غذایی خانوادهها داشته باشند.
- مواد اصلی برای پخت این غذا تخم مرغ، سبزی گیجا واش و برگ سیر است.
- باز هم از معروفترین و بهترین غذاهای شمالی که هسته مرکزی آن انار است.
- این شلوغ بودن ممکن است شما را وادار کند چند دقیقهای در صف بایستید.
- اما در بین همه ایتمهای منو مرغ و آلو و سینی مخصوص آویشو و همینطور اکبر جوجه آن پرطرفدارتر از بقیه موارد است.
- سیر انار را مردم تنکابن، آمل، بابلسر و … تهیه و در مهمانیها سرو میکنند.
تنوع بالای غذایی و سرو غذاها درنهایت زیبایی از امتیازات رستوران ماهی ماهی است. برای رفاه حال مشتریان خود رستوران ماهی ماهی پارکینگ اختصاصی دارد. یکی از غذاهای شمالی محبوب و از شناخته شدهترین غذاهای گیلان، باقلا قاتق است. مواد مورد استفاده در طبخ باقلا قاتق لوبیای رشتی (باقلا)، سیر، تخم مرغ و شوید است.
نرگسی اسفناج
این غذا به خاطر محبوبیت بالایی که دارد و به خاطر این که سلیقه افراد بیشتری را پوشش دهد، با مواد متنوعی درست می شود. «ورقه بادمجون گیلانی» یکی از خوشمزه ترین غذا های محلی استان گیلان است. ممکن است از نظر ظاهری این غذای ساده گیلانی خیلی خوشمزه به نظر نرسد.
آموزش ۶۰ ایده خلاقانه و فانتزی تزیین هندوانه شب یلدا + عکس
نازخاتون در واقع بهعنوان یک پیش غذا یا چاشنی روی سفرههای گیلانی میدرخشد. این غذای خوشمزه از بادمجان، سیر، ریحان و آبغوره مجله خبری غذا تازه تهیه میشود. پیش غذاهای شمالی انواع مختلفی از سوپها تا در برخی موارد غذاهایی همچون میرزاقاسمی را شامل میشوند.
این غذای خوشمزه در شهرهای مختلف کشور با مواد و دستورهای متنوعی تهیه میشود که البته بهترین نوع این غذا را در شهرهای گیلان مانند رشت، صومعهسرا، سیاهکل و … تهیه میکنند. این خورشت یکی از غذاهای شمالی با مرغ است که البته در بعضی شهرهای گیلان با گوشت قرمز نیز تهیه میشود. ترشه تره از غذاهای اصیل رشتی است که در دیگر شهرهای گیلان نیز تهیه و پخت میشود. ترشه تره را باید با برنج کته و ماهی شور یا ماهی دودی میل کنید تا نهایت لذت را از این غذای اصیل گیلانی ببرید. واویشکا ترکیبی از گوشت گوسفندی و پیاز است که در نهایت با تخم مرغ سرو می شود و عطر دائمی غذاهای شمالی، یعنی سیر هم در این غذا وجود دارد.