بهترین غذاهای هندی که باید امتحان کنید! لست سکند-احمد فود

سپس مواد به آن افزوده شده و کوبیدن ادامه داده می‌شود تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند. اسفناج مرجی غذای دیگری شامل سبزی پر ارزش اسفناج است که در آمیختن آن با انار ترش و پخت آن‌ها به همراه عدسی و عطر سیر طعم و بویی بی نظیر و منحصر به فرد را ایجاد می‌کند. یا همان از غذای هایی است که شکل بومی آن در استان گلستان معمولاً در ماه مجله خبری غذا رمضان پخته می‌شود. این غذا انواع مختلفی دارد که بستگی به مواد به کار رفته برای پر کردن داخل این پیراشکی است. گلستانی‌ها اغلب بوروک را با گوشت و یا اسفناج درست می‌کنند. آش گزنه از آش های خوشمزه و پرخاصیتی است که با آرد گندم، چغندر، عدس، نخود، لوبیا، باقلا، کدو حلوایی، گشنیز، جعفری، سیر، ماست، نمک و زردچوبه طبخ می‌شود.

  • در پخت این غذا ابتدا گوشت را با پیاز و انجیل مخلوط میکنن تا نرم شود و ۲۴ ساعت در یخچال میزارن، این غذا با گردو باقالی و اشپل شور بسیار خوشمزه است و پیشنهاد میکنم که امتحان کنید.
  • گیلانه در بین رستوران‌های شمالی در تهران جای خود را به خوبی باز کرده و پذیرای مهمان‌های خارجی زیادی هم هست.
  • کئی پلا، کاملاً بر پایه سبزی‌های و گیاهان پخته می‌شود؛ بنابراین هم برای گیاه‌خوران و هم برای افرادی که دارای رژیم‌های کاهش وزن و یا رژیم‌هایی خاص هستند مناسب است.
  • اگر به دنبال مزه ناب یک غذای گیلکی هستید رستوران گیلانسرا را که دریکی از شلوغ‌ترین خیابان‌های تهران واقع است را به شما پیشنهاد می‌کنیم.
  • پس همراه‌مان باشید تا به دنیای خوشمزه ترین غذاهای شمالی و بهترین غذاهای سنتی مازندران قدم بگذاریم و ببینیم شکم‌گردی در این دیار چگونه است.

یکی از معروف‌ترین و لذیذترین غذاهای محلی مربوط به استان های شمالی کشور بوده که رنگ و بوی آن هوش از سر آدمی می‌برد. طعم ترش انواع رب انار و آلوچه به همراه سبزی های کافیست تا بخواهیم طرز تهیه انواع غذاهای شمالی را یاد بگیریم. لیست ۸ غذای شمالی – غذاهای ایرانی از هر شهر یا استانی که باشند، بسیار خوشمزه و لذیذ هستند. طعم ترش انواع رب انار و رب آلوچه به همراه انواع سبزی شمالی کافیست تا بخواهیم طرز تهیه انواع غذاهای شمالی را یاد بگیریم. وقتی اسم گیلان و شهرهایش به میان می آید، فقط طبیعت زیبا و جاذبه های گردشگری گیلان در ذهنمان نقش نمی بندد بلکه تنوع غذایی این خطه سرسبز هم شهره عام و خاص است.

بومی‌ها ماهی سفید نر را برای این غذا ترجیح می‌دهند چرا که معتقدند این نوع ماهی گوشت سفت تر و خوشمزه‌تری دارد. یکی از خوشمزه‌هایی که با اردک می پزند، اردک شکم‌پر است که هر کسی از عهده تهیه‌اش بر نمی‌آید. این غذا صبر، حوصله و سلیقه زیادی را می‌طلبد و باید تمام فوت و فن طبخ آن را بدانید. برای تهیه این غذا پیاز، رب انار، رب گوجه، رب نارنج ،ادویه و سبزی معطر را در شکم اردک می‌ریزند و سپس آن را طبخ می‌کنند.

به جز انار و کدو حلوایی در این غذا از لوبیا چیتی، عدس، سیر، پیاز، گردو، روغن و زردچوبه نیز استفاده می‌شود. برای شما هم که قصد دارید در سفر بعدی‌تان سری به شمال ایران بزنید و می‌خواهید برای این کار برنامه‌ریزی کاملی انجام دهید، پیشنهاد خوبی داریم. یک غذای شمالی با رب انار بسیار خوشمزه که در مهمانی و مجالس درست میشه و خیلی طرفدار دارد. طعم فوق العاده ای دارد و بعد از اولین تجربه حتما دوباره درست خواهید کرد. فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری، رب انار شیرین و ۱ قاشق غذاخوری سر خالی رب انار جنگلی اضافه کرده و هم بزنید.

خورش فسنجان (مرغ فسنجان یا مرغ لاکو)

مواد لازم برای درست کردن این غذا بادمجان کبابی، ترکیب سیر و گردوی آسیاب شده، آب انار ترش، نعناع و سبزی محلی چوچاق است. چوچاق یک سبزی شمالی است که می توانید آن را در بازارهای محلی شمال پیدا کنید و از آن جایی که طعم عطرش خیلی زیاد است فقط مقدار کمی از آن را در این غذا استفاده می کنیم. طرز تهیه ی این غذا به این ترتیب است که اول بادمجان های کبابی خوب با گوشتکوب کوبیده و بعد دو سبزی چوچاق و نعناع و ترکیب سیر و گردو به آن اضافه می شود. باز هم به کوبیدن ادامه می دهیم تا مواد به خورد همدیگر بروند در آخر چند قاشق آب انار هم به غذا اضافه می شود تا رنگ صورتی زیبایی به خود بگیرد.

خورش ترشه واش (آبکی)

از جمله خورشت‌های گیلانی که دستور پخت ساده‌ای دارد و معمولاً در فصول سرد سال درست می‌شود. در پخت سیرواویج از برگ سیر، تخم مرغ و ادویه جاتی همچون نمک و فلفل استفاده می‌شود. این غذا را می‌توان به عنوان یکی از بهترین غذاهای شمالی دانست. باز هم از معروف‌ترین و بهترین غذاهای شمالی که هسته مرکزی آن انار است. گوشت مرغ، رب انار، سیر و پیاز نیز در تهیه این خورشت خوشمزه به کار برده می‌شود. در صورتی که تمایل دارید یک طعم جذاب از غذاهای محلی مازندران را تجربه کنید و در عین حال وقت زیادی برای طبخ آن ندارید، بیج بیج می‌تواند بهترین انتخاب برای شما باشد.

۱۲. خورشت بادمجان کباب

لوبیا کباب یک وعده صبحانه فوق‌العاده است که با کباب‌کوبیده یا گوشت روی زغال درست می‌شود و سپس آن را در خوراک لوبیا می‌ریزند. پخت این غذا و جا افتادن آن کمی زمان بر است، ولی خورش جا افتاده آغوز مسما به همراه کته شمالی واقعاً خوردن دارد. اگر کباب‌خور باشید، محال است که به شمال کشور سفر کرده باشید و کباب ترش نخورده باشید. بعد از این که لوبیا خوب پخته شد و غذا جا افتاد تخم مرغ را درون آن شکسته و هم می‌زنند. قرار گرفتن در این لیست پایان کار نیست؛ چون سازمان جهانی یونسکو هر 4 سال یک بار به بررسی تغییرات شهرهای ثبت شده می پردازد و روند پیشرفت آن ها را مورد بررسی قرار می دهد.

در طول روزهای هفته که خبری از مسافران چالوس نبود هم این رستوران را مردم محلی قرق می‌کردند. وقتی که روزهای تعطیل و آخر هفته می‌رسید، دیگر جای سوزن انداختن در این رستوران نبود. به‌تدریج رستوران و فست‌فودهای دیگری درنزدیکی فست فود نانو چالوس باز شد و دیگر کسی حوصله منتظر ماندن در صف برای حضور در فست فود نانو چالوس را نداشت. به همین خاطر دیگر همانند گذشته، فست فود نانو چالوس شلوغ نیست. با این حال هنوز هم یکی از بهترین رستوران های چالوس به حساب می‌آید. بخش‌های غربی هند نیز بیشترین درصد گیاه‌خواران را دارند؛ به طوری که فقط 25 درصد از مردم راجستان از رژیم غذایی غیرگیاه‌خواری پیروی می‌کنند.

برای درست کردن نازخاتون، بادمجان کبابی را خوب می‌کوبند تا کاملا له شود. سپس سیر، نعناع و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کرده و با آب‌غوره یا آب انار ترکیب می‌کنند. نازخاتون طرفداران بسیاری در بین مردم شمال دارد و معمولا در فصل تابستان بر روی سفره ناهار قرار می‌گیرد. کال کباب یکی از پیش غذاهای شمالی است که در سفره‌های شمالی زیاد به چشم می‌خورد. این پیش غذای خوشمزه با سبزی‌های معطر، بادمجان کبابی و آب انار ترش درست می‌شود.