آب ولرم رو باید کم کم اضافه کنید و به مقداری اضافه کنید که مواد به حالت خمیری برسن و خمیر چسبندگی نداشته باشه. برای تهیه خمیر آرد رو داخل ظرف مناسبی بریزین و نمک و خمیر مایه فوری رو بهش اضافه و به خوبی مخلوط کنید. لازانیا یک غذای ایتالیایی است که طرفداران بسیاری در اقصی نقاط جهان دارد. در ایران نیز اکثر خانمهای خانهدار و کدبانو آن را درست میکنند. زمانی که پیاز طلایی شد تکههای مرغ را که از قبل شسته بودید را به پیاز اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به آرامی همراه با پیاز تفت داده شوند.
- طرز تهیه خورش بامیه مشابه دیگر خورشهای موجود در لیست غذاهای ایرانی است و با انواع گوشتها میتوانید آن را مقویتر و طعمدارتر کنید.
- ته چین یکی از غذاهایی است که ظاهر بسیار جذابی دارد و در بین گردشگران خارجی از محبوب زیادی برخوردار است که بیش تر آن را با نام کیک ایرانی می شناسند.
- غذاهای سنتی عمدتا با شرایط اقلیمی و حال و هوای مردم شهرهای مختلف هماهنگی دارند.
- این غذا را هم اگر با برنج سرو کنید، میتوانید در دسته انواع غذای ایرانی با برنج جای دهید.
- بسیاری از توریستها علاقهمند هستند غذاهای محبوب و ملی کشورهای مقصد را امتحان کنند.
غذایی که از بدو کودکی در جمعهای خانوادگی و آداب سنتی در ذهن ما نقش بسته است و از غذاهای محبوب محسوب میشود. گوشت گوسفند، حبوبات و سیب زمینی که در طبخ این غذای اصیل ایرانی استفاده می شود، سرو آن را به همراه نان سنگک، سبزی خوردن و دوغ تکمیل می کند. کشور ایران تنوع غذایی بسیار بالایی دارد و بعضی از غذاهای ایرانی طرفداران زیادی هم در ایران و هم در سایر نقاط جهان دارد.
در این مقاله جاباما برخی از غذاهای سنتی تعدادی از استانهای کشور را معرفی میکنیم. یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی با برنج که اصالت کردی دارد، «سیب پلو کرمانشاهی» است. در طرز تهیه سیب پلو از سیب زمینی، گوشت یا مرغ استفاده میشود. در دستور انواع غذاهای ایرانی «خورش گیجاواش» هم یکی از خوشمزهٰترینها است. در طرز تهیه خورش گیجاواش شمالی از یک سبزی محلی به اسم گیجاواش به همراه تخم مرغ و سیر استفاده میشود. در منوی غذای ایرانی، نمیتوان از «کوفته تبریزی» چشم پوشی کرد.
لیست غذا برای ناهار با مرغ:
وقتی در جغرافیا میگویند ایران کشوری چهار فصل است، پس تنوع غذایی هم در آن زیاد است. این موضوع باعث میشود غذاهای ایرانی در طول زمان ترکیبی اعجابانگیز و بلوغیافته پیدا کنند و با نگاه به فرهنگ ایرانیها تنوع جالبی از غذاهای پاک و خوشمزه را پیدا میکنیم. این غذا با استفاده از حبوبات تازه، آب و رشته پخته مجله خبری غذا میشود و همراه با کشک، پیاز داغ، سیر و نعنا داغ سرو میشود. برای آمادهسازی زرشک پلو ابتدا باید مرغ آن را آماده کرد. مرغ باید با پیاز و کره تفت داده شود، سپس با رب گوجه یک سس غلیظ برای آن آماده شده و آن را به مرغ اضافه کرد تا خورشت کاملا پخته شود. بعد از آماده کردن اولیه مرغ باید برنج آن را آماده کرد.
طرز تهیه شامی بابلی غذای خوشمزه و خوش عطر شمالی
«کشک کدو» یکی از غذاهای محلی کرمان است که علیرغم خوشمزگی و مقوی بودنش، طرز تهیه بسیار آسانی دارد. این غذا با کشک در اصل با استفاده از کدو سبز تهیه میشود. اما شما میتوانید کشک کدو را به روشی دیگر و به سبک مازندرانی نیز تهیه کنید. در این کشک کدو از کدو حلوایی به جای کدو سبز استفاده میشود.
برای ادامهی طرز تهیه کشک بادمجان بر روی لینک کلیک کنید. برای ادامهی طرز تهیه کلم پلو شیرازی اینجا کلیک کنید. برای ادامهی طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ اینجا کلیک کنید. برای تهیه آن ابتدا باید ابتدا سیب زمینیها را آب پز کنید و بعد از اینکه سرد شد، آنها را در ظرفی رنده کنید. سپس پیاز را پوست کنده و در یک ظرف دیگر آن را رنده کنید.
در این مطلب سعی کردیم لیست غذاهای ایرانی سنتی و محلی استان های مختلف را معرفی کنیم تا با نام و طرز تهیه برخی از آنها آشنا شوید. امیدواریم تلاش ما مورد استفاده و توجه شما عزیزان قرار گیرد. در فهرست غذاهای ایرانی «آبگوشت بز قورمه» از غذاهای محلی کرمانیهاست. معمولا کرمانیها در طرز تهیه بز قورمه از گوشت بزغاله استفاده میکنند. اسم این غذا هم مانند اسم انواع غذاهای ایرانی دیگر، از مدل به عمل آوردن گوشت این غذا گرفته شده است.
طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی مجلسی مثل بازاری
فینگر فودها از غذاهایی هستند که نه تنها دستور پخت راحتی دارند، بلکه برای کسانی که وقت کافی برای درست کردن ناهار ندارند بهترین گزینه است. برای ادامه طرز تهیه آب دوغ خیار به مقاله آن مراجعه کنید. برای ادامه طرز تهیه کباب مشتی اصفهانی به مقاله آن رجوع کنید. برای تهیه این پیتزای خوشمزه و ساده به موادی چون سیر، پیاز، قارچ، گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا مورد نیاز است. برای ابتدای کار پیاز سیر را تفت داده و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم.