در این غذا از ترکیب اسفناج و انار استفاده می شود شاید فکر کنید طعم این دو در کنار هم زیاد جالب نباشد اما پیشنهاد می کنیم که حتی برای یک بار هم شده این غذای بینظیر را امتحان کنید. برای تهیه ی اسفناج مرجی از اسفناج پخته، عدسی، سیر و انار ترش استفاده می شود. وجود اسفناج و عدس این غذا را به غذای مناسبی برای کسانی که کمبود آهن دارند تبدیل کرده است. انواع طرز تهیه کدو و بادمجان را که بلد باشید، خیالتان از بابت شام چی بپزم و ناهار چی بپزم در روزهای شلوغ راحت است. مثلا میزرا قاسمی گیلانی که شهر خاص و عام است و در مرحله ثبت ملی و از جمله غذاهای گیلانی در صف ثبت یونسکو. در ضمن یکی از وجوه تفاوت این شامی، سسی است که شامی در آخرین مرحله در آن پخته می شود.
- برای کسب اطلاعات بیشتر با شرایط کاری ایرانیان در قبرس، پیشنهاد می کنیم مقاله شرایط کار در قبرس شمالی را مطالعه کنید.
- به همین دلیل در این مطلب از شادیما برای شما بهترین غذاهای شمالی را آورده ایم تا بیشتر با این سرزمین خوشمزه آشنا شوید.
- این غذا از ترکیب مرغ، سبزیجات معطر، گردو، رب انار، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه تهیه میشود.
- آش گزنه از آش های خوشمزه و پرخاصیتی است که با آرد گندم، چغندر، عدس، نخود، لوبیا، باقلا، کدو حلوایی، گشنیز، جعفری، سیر، ماست، نمک و زردچوبه طبخ میشود.
- اگر با این همه غذای رنگارنگ راهی رشت شدید، بخشی از این مزهها را میتوانید به عنوان سوغات رشت با خود به همراه بیاورید.
در این منو میتوانید انواع غذاهای ایرانی و برخی غذاهای محبوب محلی و غذاهای دریایی را سفارش دهید. همچنین غذاهای خاصی از جمله شنیسل گوشت، میگو دوپیازه، پای مرغ چینی، کباب بلغاری، تمپوران میگو، روتی مرغ و … نیز در این رستوران سرو میشود. قیمت منوی رستوران پارسه چالوس نسبتاً گران است؛ اما کیفیت بسیار مناسبی را به شما ارائه میدهد. در ضمن باید بدانید اگر در هتل اقامت داشته باشید، میتوانید برای نهار و شام تخفیف بگیرد و صبحانه را رایگان میل کنید.
رستوران گیلکی رازقی در رشت
همچین غذاهایی را با بلدرچین، اردک و کبک و خروس محلی میبیند که هر کدام با شیوه خاصی طبخ و به همراه خورشتی گیلکی مثل فسنجان یا ناردون سرو میشوند. در مجموع ماهی ماهی تجربه جذاب و البته گرانی است که اگر سطح قیمت یک رستوران برایتان مهم نیست میتواند شما را راضی نگه دارد. غذای دیگری که یکی از لذیذترین کبابهای گیلان است، دوش کول کباب نام دارد و بسیار معروف است.
ایدههایی برای افزایش فروش در رستورانهای آنلاین
جالب است بدانید که ابداع کننده این غذا فردی به نام محمد قاسم خان والی، سفیر ایران در روسیه و حاکم گیلان در دوره پادشاهی ناصر الدین شاه بود. وی به آشپزی علاقه بسیاری داشت و پس از بازگشتش از سن پترزبورگ به ایران این غذا را در رشت مرسوم کرد و با اقتباس از نام خود، عنوان میرزا قاسمی را روی آن نهاد. این غذای لذیذ ترکیبی از بادمجان کبابی، سیر فراوان، رب، گوجه تازه و تخم مرغ است که هم با مجله خبری غذا برنج و هم با نان سرو می شود. انواع چاشنی های خوشمزه مانند رب انار، سیر، روغن زیتون را نباید از قلم انداخت که پای ثابت بیشتر غذاهای گیلکی هستند و به نوعی برچسب اصالت روی خوراک های این خطه می زنند. سیر، بادمجان و گوجه جزو مواد پر مصرف برای تهیه غذاها به شمار می روند. برنج گیلان، که شهره تمام دنیاست، در بیشتر مواقع جای نان را در سفره مردم می گیرد و بیشتر به صورت کته تهیه می شود.
بنه بزه آش
از معروف ترین غذاهای سنتی گیلان، کباب ترش و جوجه ترش هستند. این غذاهای خوشمزه تقریباً در همه رستوران های گیلان سرو می شود. برای پختن کباب ترش و جوجه ترش از گوشت گوساله، گوسفند یا مرغ استفاده می کنند و آن را در سس خوشمزه ای میخوابانند. استان گیلان دارای طبیعت بسیار زیبا و فوق العاده، برای سفر است. این استان زیبا همچنین مردم خونگرم و مهمان نوازی دارد و گیلان علاوه بر رسم و رسوم متفاوت، دارای تنوع غذایی بسیار زیادی است.