این رستوران دو شعبه دارد که یکی از آنها در رودبار، خیابان گلدیان و کنار سینما زیتون واقع شده است. دیگر شعبه این رستوران فوقالعاده در کیلومتر 4 جاده منجیل به سمت رودبار قرار گرفته است. بشته واش یکی دیگر از غذای محلی مازندران است که از خانواده آشها محسوب میشود؛ تنها تفاوتی که این غذا با آش دارد این است که این غذا را با برنج نیز میتوان سرو کرد. اگر طرفدار غذاهای شمالی با بادمجان هستید، شش انداز بادمجان یکی از غذاهای محبوب گیلان است. عاشق غذای شمالی با دستچخت محلیهای خوشسلیقه هستید؟ سراغ اجاره اقامتگاه بوم گردی گیلمار شفت بروید که سر ظهرش با عطر دستپخت مادران هنرمند گیلک همراه است.
- گوشت را به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و به مدت ۵ ساعت در یخچال استراحت دهید.
- سالن غذاخوری که قدمتی بیشتر از ۴۰ سال دارد و هنوز همان حالت خود را حفظ کرده است.
- ترشه تره از غذاهای اصیل رشتی است که در دیگر شهرهای گیلان نیز تهیه و پخت میشود.
- میز و صندلی های قدیمی در سالنی که دیوارهای آن تا بالا سنگ سفید است.
بادمجان ها را آبکش کرده و خشک کنید، سپس در روغن داغ سرخ نمایید. این غذا را محلی ها در گمج و چندین ساعت زمان می پزند تا کاملا جا بیفته و خوشمزه تر شود. همونطور که از اسمش پیداست این غذا در گمج به شکل سنتی طبخ میشود، این غذا در گمج بسیار خوشمزه تر از قابلمه های چدنی یا مسی است.
خورش انار مسما
قیمت مناسب و کیفیت غذاهای این رستوران بسیار خوب است و خاطره دلچسبی را برایتان به ثبت خواهد رساند. رستوران گیلکی حاج مرتضی در بندر انزلی، بین مجله خبری غذا میدان معراج و میدان مالا واقع شده است. پارکینگ اختصاصی نیز در این رستوران واقع شده تا هیچ مشکلی برای پارک اتومبیلهایتان نداشته باشید.
معرفی 0 تا 100 بهترین رستوران گیلکی تهران
کال کباب بر عکس اسمش که فکر می کنید نوعی کباب است و از گوشت تهیه می شود، کاملاً گیاهی است. استان گیلان به بهشت گیاه خواران نیز معروف است و در گیلان با استفاده از ساده ترین مواد غذایی گیاهی، چند نوع غذا و پیش غذا تهیه می کنند. غذاهای محلی گیلان با طعم های به یادماندنی و فوق العاده ای که دارد، یکی از بهترین جاذبه های اصلی سفر کردن به استان گیلان نیز محسوب می شود.
شهرهایی که به غیر از جاذبه های منحصربفرد غذاهای خوشمزه ای هم دارد. غذا یکی از نمادهایی است که به خوبی فرهنگ هر ناحیه را نشان می دهد در شمال ایران هم مردمی خلاق با سالم ترین و بهترین مواد اولیه، غذاهایی را به وجود آورده اند که اشتها آور و خوشمزه اند. شمال ایران پر از غذاهای رنگارنگ است که با چاشنی های بومی، وسوسه انگیز و در کل کشور معروف شده اند. اگر می خواهید غذاهای شمالی را بیشتر بشناسید در ادامه خونه چی را همراهی کنید. مرغ ناردون یک خورش سنتی و اصیل گیلانی است که با کته شمالی طبخ و سرو میشود. این خورش خوشمزه طعم ملس و گاهی ترش دارد که با ترکیب انار و رب انار و آب انار تهیه میشود.
غذاهای محلی مازندران در نوع خود بینظیرند و تعریف از آنها تمامی ندارد. اسفناج مرجی که یکی دیگر از غذاهای محلی مازندران به شمار میرود، علاوه بر داشتن طعم بینظیر، خاصیت درمانی هم دارد. اسفناج، عدس، سیر و انار ترش جزء مواد اصلی تشکیلدهنده اسفناج مرجی هستند که ترکیب آنها با هم یک طعم لذیذ را در اختیار شما قرار خواهد داد.
اگر از خواص درمانی سیر خبر دارید و دلتان هم برای آن، لک زده اما به خاطر بویی که ممکن است اطرافیان را آزار دهد، از خوردن آن امتناع می کنید یک پیشنهاد ویژه برایتان داریم. این رستوران گیلکی در شهر رشت، گلساز، بلوار سمیه و نبش خیابان 123 قرار گرفته است. ظاهر آن بسیار شیک بوده و متشکل است از دو طبقه با چیدمانی بسیار لوکس که از بدو ورود عاشق آن خواهید شد.