بهترین غذاهای شمالی لیست ۱۵ غذای معروف و خوشمزه شمال ایران-احمد فود

واویشکا غذای محلی استان گیلان که اصالتا به کشور روسیه برمی‌گرده، پس از جنگ جهانی دوم به وسیله ی روس ها به غذاهای شمالی وارد شد. این غذا به دلیل آنکه گوشت اردک و گردو را در خود جای داده است، سرشار از پروتئین، مواد معدنی و سایر ویتامین‌ها بوده و معمولا با برنج، نان و ترشی‌های محلی سرو می‌شود. جالب است بدانید که این غذای خوشمزه به عنوان یکی از محبوب ترین غذاهای محلی ایران معروف است و مردم در نقاط مختلف کشور از صرف این غذای خوشمزه لذت می برند. «کویی تره» یکی از غذاهای محلی و سنتی استان گیلان و شهرستان رشت است که شباهت هایی به میرزا قاسمی یا حتی فسنجان دارد ولی در اصل با آن ها تفاوت های کلی هم دارد. این غذا بیشتر مناسب فصل پاییز و زمستان است که کدو حلوایی در بازار به وفور یافت می شود. غذاهای شمالی با ماهی به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ دسته اول مانند ماهی گردوبیج و ماهی فویج غذاهایی هستند که ماهی، پایه اصلی آن‌ها محسوب می‌شود.

  • سیر واویج، یک غذای خوش‌عطر و طعم گیلانی است که از برگ سیر تهیه می‌شود.
  • برای رسیدن به رستوران نیلوفر آبی، لازم است که سوار قایق شوید و این خود می‌تواند لذت سفر را برایتان دو چندان سازد.
  • شما می‌توانید با رزرو قبلی مهمانی‌های خود را در رستوران بهزاد برگزار کنید.
  • سینه مرغ ،سبزی خورشت، پیاز، لوبیا قرمز، آبغوره، سماق، غوره، سیر و نمک مواد تشکیل‌دهنده این غذا هستند.

در هر شهر هند، غذای خیابانی خاصی وجود دارد که مختص همان منطقه است. در کنار تمام عجایبی که سرزمین هفتاد و دو ملت دارد، غذاهای هندی جایگاهی ویژه دارند و برای گرشگران کشورهای مختلف (خصوصاً کشورهای غربی) بسیار شگفت انگیز هستند. اما جای نگرانی نیست، زیرا غذاهای هندی فاصله زیادی با ذائقه ایرانی ندارند و احتمال دارد طعم بعضی غذاها برایتان آشنا باشد. شگفت زده از اینکه چطور همه چیز به صورت کاملا مدرن اما با طعم اصیل و دقیقا همان که باید باشد، است. در گیلک شما با غذاهایی شمالی اما به سبک خاص رو‌به‌رو هستید. برنج‌ها به صورت قالبی سرو می‌شود و کباب یا ماهی روی‌ آن قرار دارد.

روغن جوش (Rogan Josh)

منوی غذایی رستوران بهزاد، شامل دسته نوشیدنی‌ها، پیش‌غذاها، ماهی‌ها، انواع خورشت و خوراک و کباب‌های می‌شود. تنوع پیش‌غذاها مانند میرزا کدو، کشک‌بادمجان، میرزاقاسمی، بورانی بادمجان و نوشیدنی‌های مختلف و سنتی ازجمله آیتم‌هایی هستند که می‌توانید از خودتان پذیرایی کنید. شما می‌توانید با مجله خبری غذا رزرو قبلی مهمانی‌های خود را در رستوران بهزاد برگزار کنید. داشتن فضایی بزرگ در چندین بخش و دکوراسیون جذاب از امتیازات رستوران بهزاد است. بدون شک رستوران بهزاد یکی از بهترین رستوران‌های گیلکی تهران است. به استان مازندران رفتیم و با خوشمزه های این دیار به سفرمان رنگ و طعم دیگری دادیم.

طرز تهیه مرغ لواشکی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

میرزاقاسمی را باید یکی از غذاهای شناخته شده و لذیذ گیلانی دانست که در شهرهای رشت، انزلی، لاهیجان، صومعه‌سرا و … محبوبیت بالایی دارد. اگر با این همه غذای رنگارنگ راهی رشت شدید، بخشی از این مزه‌ها را می‌توانید به عنوان سوغات رشت با خود به همراه بیاورید. طعم شگفت‌انگیز این غذا که در شهرهای گیلان و برخی از شهرهای مازندران درست می‌شود، شما را هیجان‌زده خواهد کرد. اگر عاشق کباب هستید، اینجا درباره خوشمزه ترین کباب های ایرانی بیشتر بخوانید. در کنار این شامی خوشمزه می‌توانید از سیر تازه، باقلا خام، کال کباب و … باتوجه‌به سلیقه خود استفاده کنید.

با ۱۰ کبابی معروف بازارهای تهران آشنا شوید

بیشتر غذاهایی که در ادامه معرفی می‌کنیم در رستوران‌های هندی سراسر دنیا طبخ می‌شوند و طرفداران خاص خودشان را دارند. ناز خاتون را بیشتر به عنوان ترشی استفاده می‌کنند و در واقع نمی‌توان نام غذا را روی آن گذاشت؛ با این حال محبوبیت بالایی هم در شمال و هم در بین گردشگران دارد. بادمجان کبابی با طعم شگفت انگیز خود در ترشی ناز خاتون به همراه سبزی‌هایی که بعضاً فقط در شمال ایران وجود دارند، طعم بی نظیری به آن بخشیده است. سایر اجزای تشکیل دهنده آن شامل سیر، ریحان، آبغوره و زعفران است. اگر به شمال ایران سفر کردید حتماً ناز خاتون را امتحان کنید. به این صورت که از مخلوط گوشت چرخ کرده و سبزیجات، کتلتی فوق العاده درست کرده و در روغن سرخ می‌ کنند.