بهترین غذاهای شمالی لیست ۱۵ غذای معروف و خوشمزه شمال ایران-احمد فود

مازندرانی‌ها علاوه بر اسفناج از سبزیجات معطر دیگر مانند جعفری، گشنیز، تره، برگ سیر و نعناع نیز در این غذا استفاده می‌کنند که طعمی متفاوت به آن می‌دهد. اسپناساک به دلیل داشتن اسفناج، بسیار مغذی بوده و دارای انواع ویتامین‌های A، B، C، E، D، کربوهیدرات‌ها و و مواد معدنی مانند سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، منیزیم و … نازخاتون در واقع یک چاشنی محسوب می‌شود که در کنار انواع غذاهای مازندرانی سرو می‌گردد.

در واقع در بین غذا‌های قبرس شمالی، شفتلیا یک غذای پر طرفدار شناخته می‌شود. این غذا با سوسیس بر روی زغال کباب شده و همراه با انواع سبزیجات سرو می‌شود. پیشنهاد ما این است که حتماً حداقل یکبار شفتلیا را میل کنید تا متوجه طعم خوش آن شوید. همچنین همچنین در تهیه هالومی از انواع سس‌ها و سبزیجات استفاده می‌شود که ترکیب این دو کنار یکدیگر مسیر بسیار خوشمزه‌ای را ارائه خواهد کرد.

  • اناربیج یکی دیگر از غذاهای اصیل گیلانی است که در شهرهای رشت، رودسر، لاهیجان، انزلی و … در مناسبت‌های خاصی مانند شب یلدا سرو می‌شود.
  • مثل شوركولى ،رازقی و محرم..البته فست فودها هم داره ولى تعداد فست فودها انقدر زیاده که نمیشه اسم برد..
  • اناربیج، اسفناج مرجی، سیر انار و … از غذاهایی هستند که با انار درست می‌شوند.
  • شهرهای عضو این شبکه تعهد می دهند تا فعالیت های توسعه ای خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و بین جوامع مدنی تعامل هایی به وجود آورند.
  • آغوز مسما در واقع همان فسنجان با گوشت اردک یا غاز است که در شهرهای مختلف گیلان تهیه و پخت می‌شود.

کوکوی مرغ به سبک شمالی از غذاهایی است که هم طعم بسیار خوشایندی دارد، هم اینکه خیلی سریع آماده سرو می شود. باید با دختر شمالی ازدواج کنم تا از این غذاهای خوشمزه بهرمند شوم. کشور ما ایران از فرهنگ های مختلفی تشکیل شده است از شمال تا جنوب و شرق و غرب کشور ایران دارای فرهنگ و آداب رسوم مختلفی هستند. حتی از نظر مجله خبری غذا غذا نیز قسمت های مختلف ایران با هم متفاوت هستند و هر بخش از ایران دارای غذاهایی هستند که تنها مخصوص این منطقه از کشورمان هستند. اگر به غذاهای گوشتی علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم کوپس را میل کنید. غذاهای سرخ شده و کبابی به طور معمول امن‌تر هستند و نوشیدنی‌های گرم خیابانی نیز به دلیل جوشیدن آب، سالم‌ترند.

خورشت آلو

۲ تا تخم مرغ زده شده را اضافه کرده و در قابلمه رو بگذارید تا تخم‌مرغ ها بپزد. مرغ را در قابلمه گذاشته، یک لیوان آب جوش اضافه کنید و برای چند ساعت با حرارت خیلی کم بپزید تا کاملا مرغ مغزپخت شود. در نهایت دو تا تخم مرغ را روی واویشکا بریزید و در تابه را گذاشته تا تخم‌مرغ بپزد.

دو آش

البته شما می‌توانید آن را در تابه سرخ‌کرده و یا گریل کنید. در میان مواد اولیه غذاهای شمالی، نام بادمجان به وفور به چشم می‌خورد. نازخاتون نوعی‌ترشی است که برای درست کردن آن از بادمجان به همراه گوجه فرنگی، آبغوره، نعناع خشک، پیاز رنده و رب انار استفاده می‌شود. گوشت گوسفند یا گاو، اسفناج تازه، سبزیجات معطر، برگ سیر و نعناع، پیاز، هویج، آب و ادویه‌ مواد تشکیل دهنده غذایی به نام اسپناساک هستند که خورشت اسفناج مازندرانی‌هاست. شاید بارها و بارها خورشت اسفناج خورده باشید؛ اما نوع مازندرانی آن طعمی کاملا متفاوت دارد و خاطره‌ای خوشمزه برای‌تان خلق می‌کند.

توصیه‌هایی برای سفارش غذا بر اساس بودجه ماهانه

اگر در سفر به گیلان اقامتگاه‌های بوم گردی را برای اقامت انتخاب کردید، می‌توانید این پیش غذای خوشمزه را از آشپزخانه این اقامتگاه‌ها تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. بادمجان، پیاز، رب انار، گوجه‌فرنگی، زردچوبه و مغز گردو مواد اصلی این خورش خوشمزه را تشکیل می‌دهند. شش انداز بادمجان را می‌توانید با کته و یا نان سنگک میل کنید.

همان طور که از اسم این آش پیداست، ترشی در آن نقش مهمی دارد. شاید به همین خاطر هم در شهر انزلی آش ترش، آش ویارانه زنان باردار است. البته در این شهر به جای لوبیا چیتی از لوبیا سفید یا چشم بلبلی به عنوان حبوبات آن استفاده می‌ کنند. واویشکا، شامی، میرزا قاسمی و … از غذاهای نونی شمالی محسوب می‌شوند.