بهترین رستوران های گیلکی تهران مجله پینورست

می‌توان به‌جای گوشت مرغ از اردک، مرغابی یا خورکا نیز استفاده کرد. اگر به انار دسترسی ندارید، از آبغوره بیشتر استفاده کنید. در کنار شکم‌گردی و لذت از طبیعت بکر شمال باید به فکر رزرو هتلی نیز باشید. سایت رهی نو امکان رزرو هتل در شهرهای مختلف شمال را برای راحتی شما عزیزان فراهم کرده است.

  • جالب است بدانید شهر رشت با نام شهر خلاق غذا شناخته می‌شود.
  • جالب‌ترین قسمت پختن مرغ ترش، اضافه کردن دو عدد تخم مرغ زده شده به آن و هم زدن آن در خورش است.
  • در این برنامه بیش از 80 نوع غذاهای گیلانی و شمالی را به شما آموزش داده ایم.
  • آش ترش اردبیل، علاوه بر لوبیا و باقالی، دارای عدس و رب انار هم است.

اگر با این همه غذای رنگارنگ راهی رشت شدید، بخشی از این مزه‌ها را می‌توانید به عنوان سوغات رشت با خود به همراه بیاورید. سبزی گیجا واش نوعی سبزی کمیاب است که در برخی از جاهای گیلان می‌روید. گیجا واش تره را در شهرهایی مانند رشت می‌توانید امتحان کنید. در رشت رستوران خوب و عالی به اندازه موهای سر پیدا می‌شود، اما اگر دنبال بهترین هایشان هستید، لیست بهترین رستوران های رشت را اینجا ببینید.

شکم گردی با غذاهای محلی رشت

سپس یک ملاقه از تخم‌مرغ هم‌زده را در تابه بریزید تا خودش را بگیرد. برای سرو، یک تا دو قاشق چای‌خوری از مایه کوکو را در نان تخم‌مرغی بریزید و دو طرف آن را روی هم بیاورید. در طرز تهیه آش ترش زنجان، کمی رشته آشی، سیب‌زمینی خرد شده، هویج رنده شده، آلوچه ریز آشی، زردآلو خشک و جو پرک هم به مواد اولیه اضافه می‌شوند. در نیم ساعت پایانی پخت خورش، گوجه فرنگی حلقه حلقه و سرخ شده را روی گوشت قیمه بچینید تا بپزند.

۱. ماهی شکم‌پر شمالی

سنت اقتضا می کند که مهمانان یا بازدیدکنندگان فقط بهترین غذای موجود را ارائه دهند. روایات مسافران اولیه به ایران نشان می دهد که ظرف های سرو شده در طول قرن ها تغییر محسوسی نداشته است. فراموش نکنید از این رستوران حتما کباب‌هایش را امتحان کنید و در درجه دوم اناربیج را. فضای داخلی رستوران بهزاد شیک و مدرن است و حس راحتی دارد. پرسنل رفتار خوبی دارند و برخوردشان با مشتری مناسب است. همان اول که تازه سر میز نشسته‌اید، با یک نوشیدنی سنتی از شما پذیرایی می‌کنند.

با مجله کوروش همراه باشید تا یک لیست منوی غذای گیلانی را به شما معرفی کنیم. سیر واویج، یک غذای خوش‌عطر و طعم گیلانی است که از برگ سیر تهیه می‌شود. برای درست کردن این غذا برگ سیر خرد شده را در مقداری روغن تفت داده و تخم‌مرغ زده‌شده به همراه نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنند.