سیرابیج یا سیرواویج گیلانی که به آن «سیراویج» هم گفته می شود، یک غذای ساده و در عین حال مفید و کامل است که معمولا در کنار غذاهای دیگر برای ناهار یا برای شام استفاده می شود. اکثر افراد، بندر انزلی را به خاطر تالاب انزلی زیبایی که دارد دوست دارند. اگر به آنجا سفر کرده باشید، قطعاً رستوران گیلکی و دریایی نیلوفر مجله خبری غذا آبی را میشناسید. رستورانی است زیبا که درست وسط تالاب انزلی واقع شده است و منظرهای بسیار زیبا و خارقالعاده به شما میدهد که میتوانید عکسهای بسیار زیبایی را در آن به ثبت برسانید. این رستوران در بندر انزلی واقع شده که اگر سری به بندر انزلی زدید، حتماً باید سراغ غذاهای خوشمزه این رستوران نیز برید.
- صرف این غذا درصد بالایی از پروتئینهای مورد نیاز بدن را تامین کرده و از خواص ارزشمندی برخوردار است.
- برخی تنها با اضافه کردن کمی نمک و فلفل، ماهی سفید را در روغن سرخ می کنند و برخی دیگر به صورت شکم پر و با مخلفات و رب انار و سبزی این ماهی را درست می کنند.
- به جز انار و کدو حلوایی در این غذا از لوبیا چیتی، عدس، سیر، پیاز، گردو، روغن و زردچوبه نیز استفاده میشود.
- تهیه نازخاتون زمان زیادی از شما نمیگیرد و در فهرست غذاهای کمهزینه قرار دارد.
در آخر ترکیب تخم مرغ و سیر را در خورشت می ریزیم و غذا آماده می شود. حتی اگر سخت به دنبال کاهش وزن باشید باز هم نمی توانید در برابر این غذای خوشمزه مقاومت کنید. ترکیب گوشت اردک و گردو این غذا را تبدیل به غذایی مقوی و پرانرژی کرده است. برای درست کردن این غذا از گوشت اردک، گردو، پیاز سرخ شده، آب، شکر، رب انار و دانه های ساییده شده ی انار استفاده می شود. باید چند ساعتی زمان بدهید تا این غذا حسابی جا بیفتد و بعد آن را به همراه برنج و ترشی های محلی میل کنید. غذاهای سنتی ایرونی و محلی بسیار خوشمزه هستند؛ اما گاهی دلمان تنوع میخواهد.
شب چله امسال با طرز تهیه فینگرفود هندوانه ای
یکی از غذاهای اصیل گیلان است و کمتر کسی است که این غذای محلی را نشناسد. این غذا با بافت نرم و غلیظش، یکی از خوشمزهترین غذاهای شمالی است که در تهیه آن از باقلای رشتی، شوید، سیر و تخممرغ استفاده میشود. مرغ ترش یکی از غذاهای گیلانی است که با گوشت مرغ، سیر، آب نارنج، پیاز، لپه، تخم مرغ، گشنیز، جعفری، تره و نعناع درست میشود. برای طبخ این غذا از ماهی قزلآلا، سیر، پیاز، سبزی شامل گشنیز، جعفری و شنبلیله،، رب انار، نمک و فلفل و زردچوبه استفاده میشود. خورش فسنجان رشتی یکی از خورشهای مجلسی و معروف و متداول گیلان است که در عروسیها و مهمانیهای رسمی آن را تهیه می کنند.
ترش تره
شما همچنین با تهیه این غذاهای خوشمزه، یک دورهمی خانوادگی و دوستانه خاطره انگیز را برای خود و عزیزانتان فراهم کنید. به شما پیشنهاد می کنیم به شهر توریستی و زیبای گیلان سفر کرده و از طبیعت فوق العاده این شهر لذت برده و غذاهای استان گیلان را نوش جان کنید. از جمله بهترین غذاهای شمالی که به روال خیلی دیگر از غذاهای این استان، به وسیله باقلای پلویی پخته میشود و علاوه برآن، از تخم مرغ و شوید خشک و کره نیز در آن استفاده میشود. ضمن اینکه استفاده از سیر در کنار باقلا طعم بی نظیر و خاصی به آن میبخشد و با برنج یا کته، به همراه ماهی شور و زیتون پرورده سرو میشود. در این مطلب سعی میکنیم دهانتان را آب بیندازیم و به معرفی برخی از بهترین غذاهای شمالی بپردازیم.
رستوران گیلانه
برای سرو آش کدو مازندرانی معمولا از نعنا داغ و کوفته ریزه استفاده میشود. پیشنهاد ما به شما این است که حتما آش کدو مازندران را میل کنید. برای درست کردن این غذا اول سیر له شده را با نمک و زردچوبه تفت می دهیم و بعد تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم. در ظرف دیگری برنج و انواع سبزیجات خرده شده را می پزیم و بعد از مدتی آرد را به این ترکیب اضافه می کنیم.