آمریکا: محققان می گویند پروتئین تخمیری مشتق شده از قارچ پروتئین گیاهی با کیفیتی را ارائه می دهد


پودر پروتئین FermentIQ PTP MycoTechnology – تولید شده توسط ،ر میسلیوم ،یب پروتئین نخود و برنج – جذب آمینو اسید به طور قابل توجهی بهتر از مخلوط پروتئین ،ر نشده ارائه می دهد.

این یافته در یک مطالعه علمی جدید منتشر شده در مجله Food Science and Technology گزارش شده است.

این نشان می دهد که پروتئین MycoTechnology می تواند به اندازه پروتئین های حیو، کامل و مغذی باشد.

محققان مستقر در دانشگاه ایلینویز و دانشگاه کورنل همچنین دریافتند که تبدیل پروتئین های گیاهی با فرآیند ،ر ثبت شده MycoTechnology باعث می شود 99.9 درصد از پروتئین مصرف شده هضم شود.

این در را به روی محصولات پروتئین گیاهی با کیفیت بالاتر در بازارهایی باز می کند که در آن جذب پروتئین بهینه به ویژه مطلوب است، از جمله بخش های ورزشی، ارشد و تغذیه غنی شده.

میسلیوم های قارچ سیستم ریشه نامرئی و زیرزمینی قارچ ها هستند.

MycoTechnology از این منبع به ،وان یک عامل پردازش طبیعی در مقیاس تجاری استفاده می کند.

پروتئین های FermentIQ حلالیت و قابلیت هضم را بهبود می بخشد زیرا فرآیند ،ر میسلیوم ساختار پیچیده پروتئین های گیاهی را تغییر می دهد.

این امر حضور مواد ضد مغذی مانند اسید فیتیک را کاهش می دهد – مولکول هایی که می توانند جذب پروتئین را برای بدن دشوارتر کنند.

این ماده در نمایشگاه IFT در شیکاگو، ایالات متحده آمریکا از 11 تا 13 ژوئیه 2022 به نمایش گذاشته خواهد شد.


منبع: https://foodnewsinternational.com/2022/06/30/americas-fermented-mushroom-derived-protein-found-to-offer-quality-plant-protein-researchers-say/