10 تا از بهترین غذاهای سنتی ایرانی
انتشار: بهمن 01، 1402
بروزرسانی: 27 خرداد 1404

10 تا از بهترین غذاهای سنتی ایرانی

اگر میخواهید آشپزی را از پایه شروع کنید و از این طریق کسب درآمد داشته باشید پیشنهاد میکنیم آشپزی سنتی آموزشگاه اریا تهران را از دست ندهید. پختن یک مرغ کامل در حالی که گوشتش کاملاً نرم شده باشد، کار هر کسی نیست. آتیسا با ارائه و توسعه سیستم یکپارچه سفارش غذای شرکتی اولین کترینگ ارائه کننده غذای رژیمی و سازمانی آنلاین در این عرصه می باشد.که کیفیت غذاهای خود را تضمین می کند. در این سری از مقاله های تهیه غذا در کترینگ آتیسا به...

  • توجه داشته باشید که اگر کوفته ها را به صورت گرم در ظرف بکشید، له خواهند شد.
  • این آش از گوشت گوسفندی، حبوبات فراوان و دو نوع سبزی های تشکیل می شود و از همین نظر شباهت بسیاری به آش شله قلمکار دارد.
  • عمل سابیدن و افزودن آب را چند بار تکرار کنید تا غلظت آب قوروت آلود به غلظت دلخواه شما برسد.
  • در میان فهرست غذاهای ایرانی خوشمزه، «آبگوشت گندم» متعلق به اصفهان و شهرهای کردزبان است.
  • اگر علاوه بر آشپزی سنتی به درست کردن فست فود ها نیز علاقمند هستید، بهتر است دوره آموزش فست فود آموزشگاه اریا تهران را از دست ندهید.

در مرحله بعد مقداری آب ب قابلمه اضافه می کنیم طوری که سطح آب ۲ بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد. بعد از آن که عطر سیر بلند شد، پاچ باقلا را به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم. حالا حلیم بادمجان شما آماده شده و می توان در کنار کشک و نعنا آن را سرو نمود. شعله زیر قابلمه را روشن کرده و تا زمان تبخیر شدن آب غذا صبر می کنیم. برنج را هم به صورت کته پخته و کنار می گذاریم تا کمی سرد شود. سبزی قورمه نیز باید از قبل خورد شده و در مقداری روغن سرخ شده باشد.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی رستورانی با پیاز و جعفری

این غذا از جایگاه خاصی در میراث غذایی این استان برخوردار است و طعم بسیار لذیذی دارد. بهترین نوع بریان با گوشت گوسفند تازه تهیه می شود؛ اما امروزه این غذا را با گوشت مرغ نیز طبخ می کنند. آوازه و شهرت بریان، محدود به استان اصفهان و ایران نیست؛ این غذای سنتی بسیار لذیذ اصفهانی از شهرت جهانی برخوردار است. رستوران های مخصوصی به نام بریانی در استان اصفهان، این غذای لذیذ را به شما ارائه می کنند. سپس پنج لیوان آب جوش را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و شعله گاز را کم کنید تا گوشت و لوبیا بپزند. در همین حین، رب گوجه فرنگی را به همراه کمی روغن در یک تابه تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رنگ آن باز شود.

خورش قورمه سبزی از معروف ترین غذاهای سنتی ایرانی

شیرین پلو، ترکیبی بی نظیر از برنج، خلال پرتقال شیرین شده، شربت قوام آمده، خلال بادام، خلال پسته، زعفران ساییده شده، زرشک، گلاب و کره است و طعمی شیرین و بسیار خوشمزه دارد. اگر از طرفداران قیمه نثار هستید، حتما شیرین پلو قزوینی را امتحان کنید و مطمئن باشید که بی درنگ، عاشق آن خواهید شد. استان قزوین، یکی از قدیمی ترین استان های مرکزی کشور است که قدمت و ریشه آن به دوره ساسانی برمی شود. کلم پلوی شیرازی، برخلاف کلم پلوی تهرانی که از کلم برگ، رب گوجه فرنگی و گوشت چرخ کرده تشکیل می شود، یک پلوی کاملا سبز به همراه خلال های کلم قمری است.

اگرچه ممکن است ظاهر زیبایی نداشته باشد، اما بسیار خوشمزه و لذیذ است. نگران روغن روی خورش نباشید، این روغن از تفت دادن و پختن گردو به دست می آید و سالم است. یكی از غذاهای سنتی و اصیل كرمانشاه سیب پلوی كرمانشاهی می باشد كه در نوع خود بی نظیر است .