
بروزرسانی: 31 خرداد 1404
معرفی بهترین غذاهای ایرانی 40 غذای سنتی ایرانی سیری در ایران
این غذاها معمولا جزو غذاهای پرطرفدار ایرانی به حساب می آیند. کوفته تبریزی جزء غذاهای محلی آذربایجان است و از محبوب ترین و لذیذترین غذاهای اصلی به حساب می آید . ممکن است اسم این غذای اصیل را با نام هایی از قبیل کوفته آذری ، کوفته نخودچی و کوفته کله گنجش.. کشک بادمجان یکی از غذاهای اصلی و محبوب در بین ایرانیان است که طعم خاص ترش و شور آن بسیار لذیذ است. در خیلی از غذاهای ایرانی از بادمجان استفاده می کنند و در کنار آن کشک صد در صد ایرانی و اصیل هم م..
- تنوع غذا در گیلان خیلی زیاد است و پایه ی بیشتر غذاهاش از سیر و سبزی های معطر محلی است.
- پیاز خرد شده را در روغن کمی سرخ کنید و سپس گردو آسیاب شده یا آرد گندم را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- آش برنج، منبع غنی ویتامین B۱ است و سطح قند خون را تنظیم می کند.
- سپس صبر می کردند تا آب موجود در ظرف روی حرارت آتش به طور کامل بخار شود و گوشت به روغن بیفتد.
- یکی از مهم ترین نکات برای پخت این غذای لذیذ، این است که کوفته باید شکل گرد خود را از دست ندهد و مزه واقعی خود را حفظ کند.
نخود پخته، ادویه و تخم مرغ همراه با مقداری فوت کوزه گری در تهیه فلافل مورد استفاده قرار می گیرد. اگر به اهواز سفر کردید و خواستید فلافل اهوازی بخورید، شب ها به خیابان لشکرآباد سر بزنید تا طعم اصیل فلافل را بچشید. و همچنین شما می توانید زماناقامت در آباداندر یکی از ویلا های آبادان این غذای لذیذ را تجربه کنید. دیزی، کباب کوبیده، آش دوغ و میرزا قاسمی از غذاهایی است که در سفره بیشتر ایرانی ها دیده می شود و توریست های زیادی هم در سفر به ایران این غذاهای سنتی و اصیل را امتحان می کنند.
۱. غذاهای محلی استان یزد
آرسس سعی دارد هویت آشپزی حرفه ای را به ایران بازگرداند. این آموزشگاه برگزار کننده دوره های آموزش آشپزی حرفه ای، دوره های آنلاین آشپزی، دوره های حضوری و فشرده آشپزی و ارائه دهنده خدمات راه اندازی رستوران است. امروز با صنعتی شدن و تجاری شدن سوهان، برندی مثل محمد ساعدی نیا موفق شده است با پخت و فروش سوهان به تجارت های بزرگ تری مثل احداث مجتمع های گردشگری و تفریحی نظیر مهر و ماه ورود کند.
با این تفاوت که در اناربیج از انواع سبزیجات خوش طعم هم استفاده شده است. برخی فسنجان را شیرین، برخی ترش و برخی هم ملس درست می کنند. کباب کوبیده هم با توجه به طعم لذیذ و عامه پسندش همواره عضو ثابتی در انواع مجالس ما ایرانی ها بوده است. و این غذای سنتی و اصیل ایرانی طرفداران بسیار داشته و طعم خاص و خوشمزه ای هم دارد.
۴۹- خوراک لوبیا چیتی
فلافل را با کاهو، گوجه فرنگی، خیار شور و سس مخصوص فلافل اهوازی یا سس انبه سرو کنید. آش رشته بوی ایران را می دهد، بوی سفره های افطار و دورهمی های خانوادگی در خانه های مادربزرگ و پدربزرگ ها. آش رشته یک خاطره مشترک است از کودکی تک تک ما و کمتر کسی پیدا می شود که عاشق طعم آن نباشد. آش رشته یکی از اصیل ترین آش های ایرانی است که از سال های بسیار دور طبخ می شده است.
مواد لازم طرز تهیه کشک بادمجان
مواد اصلی آن جو به صورت پوست کنده یا نیم کوب، و یا بلغور آن است، و حبوبات که شامل نخود، لوبیا و عدس است. یکی از قدیمی ترین شهرهای ایران برای پخت حلیم، قزوین است. تا آنجایی که حلیم قزوین در فهرست میراث ناملموس کشور قرار گرفته است و در شهرهای دیگر مانند تهران، حلیم را با عنوان تبلیغاتی حلیم قزوین به فروش می رسانند. خیابان عبید زاکانی در شهر قزوین از مراکز قدیمی و مشهور پخت و عرضه حلیم در استان قزوین است. بین غذاهای ایرانی برای یک مهمان ویژه، هیچ گزینه ای بهتر از خورشت فسنجان وجود ندارد، البته به شرطی که غذاهای شیرین و ملس را دوست داشته باشد.