معرفی بهترین غذاهای ایرانی  ۴۰ غذای سنتی ایرانی عکس + آدرس + تلفن + موقعیت جغرافیایی
انتشار: بهمن 17، 1402
بروزرسانی: 31 خرداد 1404

معرفی بهترین غذاهای ایرانی ۴۰ غذای سنتی ایرانی عکس + آدرس + تلفن + موقعیت جغرافیایی

تره، اسفناج و شنبلیله تفت داده شده را نیز به همراه لیمو عمانی در یک ساعت پایانی پخت خورش در قابلمه بریزید تا یک خورش قورمه سبزی مجلسی داشته باشید. سعی کنید که لیمو عمانی را قبل از ریختن در خورش در آب جوش بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود. نمک را در نیم ساعت پایانی به خورش اضافه کنید و طعم آن را بچشید تا در صورت نیاز به آن نمک یا فلفل بیشتری بزنید. لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. مقداری روغن در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود.

  • برای درست کردن این غذا گوشت چرخکرده را با آردنخودچی ترکیب و کوفته های ریز از آن درست می کنند.
  • در ادامه با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو، این غذای محلی خوش طعم و متفاوت را در خانه درست کنید.
  • این غذا به عنوان غذای سنتی خاورمیانه هم شناخته می شود.
  • غذاخوری های حاشیه زنده رود، خیابان های اطراف میدان نقش جهان، هتل های اصفهان و غیره از گزینه های پیش روی شما برای چشیدن بهترین خورش ماست عمرتان هستند که نباید از آن غافل شوید.

روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید تا در دمای اتاق برای دو ساعت استراحت کند. خمیر را پس از گذشت این زمان به تکه های کوچک تر تقسیم کنید و روی یک پارچه تمیز بچینید. خمیر باید برای دو روز، زیر نور آفتاب و در هوای خشک قرار بگیرد. پس از این مدن زمان، خمیر را با دست به شکل پودر دربیاورید و صبر کنید تا پودر هم کاملا خشک شود.

طرز تهیه قیمه لا پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج بسیار متنوع و قابل تغییر است زیرا خاصیت غذای ایرانی این است که دست آشپز در هنگام پخت آن کاملا باز است. خورشت فسنجان اصیل و گران که به عنوان غذاهای مجلسی شناخته شده است و در لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج به عنوان غذا های گران شناخته میشود. اگر در روزهای ماه محرم و صفر به شهر مشهد سفر کنید و خیلی خوش شانس باشید ممکن است موفق به خوردن شله لذیذ مشهدی ها شوید. این غذای خوشمزه یکی از غذاهای اصیل مشهد است که در مناسبت های مذهبی بیشتر از روزهای دیگر پخته می شود. شله از غذاهای آبکی و نوعی آش است که آن را با حبوبات، گوشت و ادویه فراوان می پزند. مشهدی ها روی شله خورشت قیمه هم می ریزند که باعث خوشمزه تر شدنش می شود.

طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند و مرغ

فقط یادتان باشد، قبل از آبکشی برنج، رشته پلویی و لپه پخته را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه مواد دو تا سه دقیقه روی حرارت ماند، آن ها را آبکش کنید. اشکنه را با نام روغن آب یا سوپ نیز می شناسند، اما باید بدانید که اشکنه با سوپ، کاملا متفاوت است. در ادامه با مراجعه به مقاله انواع اشکنه در مجموعه غذاهای محلی کجارو، با انواع این غذا در ایران آشنا شوید و غذایی ساده و مقوی در خانه طبخ کنید.

اگر دوست دارید یک تجربه متفاوت از غدا خوردن داشته باشید، در سفرتان به شیراز غذاهای سنتی این شهر را حتما امتحان کنید. پلو مخلوط مشهدیاگر طرفدار لوبیا پلو و استانبولی پلو هستید، پس پلو مخلوط را، که یک ترکیب خوشمزه از این دو غذای لذیذ است، به هیج وجه از دست ندهید. کباب شیشلیک مشهدشیشلیک یک نوع کباب لذیذ و یکی از گران ترین و سنتی ترین غذاهای ایران است که شهرت جهانی هم دارد.