معرفی بهترین غذاهای ایرانی  ۴۰ غذای سنتی ایرانی عکس + آدرس + تلفن + موقعیت جغرافیایی
انتشار: دی 25، 1402
بروزرسانی: 27 خرداد 1404

معرفی بهترین غذاهای ایرانی ۴۰ غذای سنتی ایرانی عکس + آدرس + تلفن + موقعیت جغرافیایی

شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان سیستان و بلوچستان و طرز تهیه آن ها آشنا شوید. ماش پلو یا پلو ماش، یکی از غذاهای مشهور و محبوب استان گلستان است که در سراسر ایران نیز طبخ می شود. این غذای مقوی و مفید را می توان به صورت گیاهی و ساده یا با گوشت چرخ کرده، ماهی، تکه های مرغ و حتی گوشت ماهیچه و گردن درست کرد. ماش، برنج، پیاز، کره، نمک، فلفل و زردچوبه از مواد اصلی تشکیل دهنده ماش پلو هستند. برای آشنایی با طرز تهیه انواع ماش پلو به مجموعه غذاهای محلی کجارو سر بزنید. بیشتر غذاهای قزوینی، طعمی شیرین و ملس دارند و با حبوبات، گوشت، انواع مغزهای خوراکی و خلال ها و ادویه های خوش عطر محلی درست می شوند.

  • با مراجعه به مقاله انواع خورش قیمه در مجموعه غذاهای محلی کجارو، می توانید با طرز تهیه انواع این خورش و همچنین پیچاق قیمه (خورش بادام) آشنا شوید و آن ها را در منزل درست کنید.
  • زرشک پلو با مرغ که یک غذای مجلسی ایرانی بوده و در بیشتر مهمانی ها این غذا سرو میشود.
  • آرزوی ما این است که رستوران های ایرانی منوی خود را با غذاهای محلی و عطر غذاهای خوشمزه ایرانی پر کنند.
  • این غذا بر حسب نوع آن با مرغ، گوشت، بادمجان و… نیز همراه می شود.

باقالی پلو با ماهیچه هم از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که محبوبیت بسیار زیادی در میان طرفداران غذاهای پلویی دارد. کباب تابه ای از غذاهای ایرانی ساده و راحتی است که در بسیاری از خانه های ایرانی دوست داران پر وپاقرص خودش را دارد. امکان دارد بارها این غذا را با نام های کباب دیگی یا کباب بشقابی هم دیده باشید که نشان دهنده ی روش های مختلف تهیه و طبخ آن است.

طرز تهیه کتلت کدو سبز رژیمی

در مهمانی های ایرانیان همیشه کمی غذا اضافه می آید؛ اما بشقابی که همیشه خالی است، بشقاب ته دیگ است. ته دیگ به عنوان مخلفات غذا محسوب می شود و شما می توانید آن را با دست نیز بخورید. سنتی ترین ته دیگ ایرانی، برنج برشته شده است؛ هرچند انواع مختلفی نیز دارد، به عنوان مثال سیب زمینی حلقه شده را کف قابلمه می گذارند و روی آن برنج می ریزند و می گذارند تا سرخ و طلایی شود. ته دیگ نان، ته دیگ ته چین، ته دیگ برگ مو، ته دیگ باقالی پلو و... اردک شکم پر، یکی از غذاهای محلی و اصیل ایرانی است که از سال های دور در استان مازندران در کنار غذاهای دیگری چون مرغ شکم پر و غاز شکم پر خورده می شده است. پیازهای خرد شده را با کمی روغن در یک قابلمه تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.

۴۱- قلیه ماهی

در انتها یک قاشق غذاخوری گلاب یا نصف قاشق چای خوری گل محمدی را در قابلمه بریزید و پس از چند دقیقه، خورش قیمه را در ظرف سرو بکشید. خورش قیمه را با سیب زمینی سرخ کرده یا بادمجان سرخ کرده تزئین کنید و همراه با برنج زعفرانی به سر سفره بیاورید. فیله ماهی را با نمک، فلفل و مقداری زردچوبه، مقداری زعفران دم کرده و کمی آب لیمو مخلوط کنید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی طعم دار شود و بوی زهم آن گرفته شود.

همچنین در برخی مناسبت های مذهبی در کشور ایران نیز به عنوان نذری تهیه و توزیع می شود. نوع دیگری از قیمه، قیمه بادمجان است که به جای سیب زمینی سرخ شده از بادمجان سرخ شده استفاده می کنند. کراهی معمولا با نان سیر یا نان روغنی، نان روتی هندی، چاپاتی، پیتا یا برنج در کنار سالاد، چاشنی هندی رایتا (متشکل از ماست، نعنا، سیر و خیار) و سبزی خوردن سرو می شود.