
بروزرسانی: 27 خرداد 1404
لیست غذاهای ایرانی معرفی 230 غذای ایرانی خوشمزه کترینگ کیبو
نحوه طبخ شیشلیک با دیگر کباب ها قدری تفاوت دارد و در اغلب رستوران ها بهترین کباب شیشلیک با دنده گوسفند با استخوان و روی حرارت مستقیم آتش تهیه می شود. کشک ها را به همراه کمی آب در یک ظرف بریزید تا خیس بخورند. در همین حین، گردوها را با سنگ گرد و مخصوص یا آسیاب پودر کنید تا گردوها به روغن بیفتند.
- یزد، شهر باقلواهای بادام، کیک یزدی، قطاب و شیرینی های محلی سرخ شده است.
- شما می توانید ترخینه جامد را در خانه تهیه کرده یا به صورت آماده از عطاری ها خریداری کنید، البته باید در نظر داشته باشید که درست کردن ترخینه جامد، حدود هفت روز زمان می برد.
- هم اکنون نیز به غیر از جنوب ایران، در معدود نقاطی از ایران از واژه قلیه استفاده می شود.
- غذاهای محلی این استان معمولا با نان محلی سرو می شوند و از میان آن ها می توان به شله ماسی، شله ماشکی، شله بادامی، کله جوشک، شله شیری، پلو یا آش کنگری، نان بلوط و غیره اشاره کرد.
به دستور پخت غذاهای ایرانی، خورش میگو را هم اضافه کنید. جنوبی ها در طرز تهیه خورش میگو، از سس گوجه فرنگی هم استفاده می کنند. البته مهارت گرفتن بوی زهم میگو را هم باید قبل از درست کردن این خورشت ایرانی خوشمزه یاد بگیرید.
طرز تهیه یک آبگوشت سنتی
امروز در لیست غذاهای پرطرفدار جهان جای بسیاری از غذاهای محلی ایرانی خالی است. آرزوی ما این است که رستوران های ایرانی منوی خود را با غذاهای محلی و عطر غذاهای خوشمزه ایرانی پر کنند. آرسس شف معتقد است در این مسیر، یکی از گام های مهم یادگیری علم روز جهان است. برای همین دوره الفبای آشپزی شف شو را راه اندازی کرده است.
ولی ممکن است به دلیل سختی پخت آنها، به خصوص در آپارتمان های امروزی، کمتر به سراغشان بروند. یکی از نکات مثبت کباب تابه ای آن است که برخلاف تصوری که از نام کباب به ذهن می رسد، می توان آن را به راحتی در منزل و در شرایط مختلف تهیه کرد. علاوه بر این، یکی از ویژگی های برجسته ای که باعث محبوبیت کباب تابه ای شده، این است که به مدت زمان بسیار کمی برای پختن آن نیاز است.
آرد، آب یا شیر، نمک، کره محلی یا روغن کرمانشاهی، زعفران و پیچک محلی و تره کوهی يا «كنیوال» (گیاهان خودرو بهاره کوهی)، تره یا پیازچه از مواد تشکیل دهنده این نان سنتی هستند. پیچک و کینوال، عمر کوتاهی در حدود ۴۵ روز دارند و تنها در فصل بهار پیدا می شوند؛ به همین دلیل، نان کلانه در دیگر مواقع سال با تره یا پیازچه درست می شود. پیچک، گیاهی با برگ های بلند با انتهای سفیدرنگ است و طعمی تند و تیز دارد.
در قابلمه دیگری برنج را خیس کرده و اجازه دهید پخته شود. پس از نرم شدن می توانید آن ها را آبکش کرده و به نخود ها اضافه کنید. حال خورش شما پخته و برای سرو کردن به همراه برنج، سیب زمینی سرخ کرده و بادمجان سرخ کرده آماده است. بعد از حدود ۱۰ دقیقه می توانید روی مواد تان مقداری آب ریخته و اجازه دهید خورش ۳ تا ۴ ساعت روی گاز بماند، بدین ترتیب جا افتاده و پخته می شود. برای پخت خورش قیمه ابتدا باید لپه ها را خیس کنید و گوشت ها را خرد نمایید.
باقالی پلو غذای مجلسی سنتی ایرانی
همه ی ما با این غذای خوش بر و روی زعفرانی و ته دیگی ایرانی آشنا هستیم؛ ته چین! ته چین یکی از غذا های ایرانی محبوب و رایج است که معمولاً در پخت آن از ماست، برنج، زعفران و تخم مرغ استفاده می شود. این غذا بر حسب نوع آن با مرغ، گوشت، بادمجان و… نیز همراه می شود. علاوه بر این معمولاً در لابلای برنج زعفرانی از مقداری زرشک هم استفاده می شود. جدا از مواد اولیه و اصلی که گفته شد، ممکن است مواد غذایی دیگری هم به این غذا اضافه شود تا آن را با دیگر مدل های ته چین متفاوت کند. در واقع ما با انواع نسبتاً گسترده ای از ته چین ها رو به رو هستیم.
در کئی پلا، علاوه بر کدو حلوایی، پیاز، گوشت چرخکرده، برنج، زیره، زردچوبه و ادویه هم می ریزند. سپس در ظرفی آرد را با آب مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و بعد مقدری آب را به ترکیب اضافه می کنیم. یکی از غذاهای سنتی و اصیل کرمانشاه سیب پلوی کرمانشاهی می باشد که در نوع خود بی نظیر است .
پس از خنک شدن کوفته ها، آن ها را در ظرف سرو بچینید و روی آن ها را با جعفری تازه تزئین کنید. آش سبزی شیرازی بسیار مغذی و مقوی است و از بهترین گزینه ها برای یک وعده صبحانه حسابی در روزهای سرد زمستانی به حساب می آید. آش سبزی به دلیل داشتن ویتامین های A ،C ،E و منگنز، خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و در نتیجه از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند. این آش خوشمزه به تقویت حافظه کمک می کند، در افزایش عضله سازی و قدرت بدنی تاثیر دارد و برای فعالیت سیستم عصبی مفید است. آش سبزی، یکی از آش های محلی و سنتی شیراز است که در فهرست آثار ناملموس کشور به ثبت رسیده است. این آش در طباخی های شيراز به عنوان صبحانه تهيه می شود؛ ضمن اینکه از نذری های معروف ایام ماه محرم و صفر و ماه مبارک رمضان است.
طرز تهیه کوکوی سبزیجات
در نهایت هم باید بگوییم اگر فشار خونتان بالاست، بهتر است نمک موجود در غذا را کاهش دهید و از رب گوجه فرنگی استفاده نکنید. در آذربایجان، آش های زیادی وجود دارد اما در بین آنها آش یخ از همه خاص تر است. پس از اینکه آش پخته شده، آن را از روی شعله برمی دارند و داخل یخچال می گذارند. برای تهیه این غذا، گوشت را به همراه سبزیجات، لوبیا، برنج و طعم دهنده ها حسابی می پزند.