
بروزرسانی: 27 خرداد 1404
لیست غذاهای ایرانی معرفی 230 غذای ایرانی خوشمزه کترینگ کیبو
علت پیشی گرفتن کباب کوبیده از سایر کباب ها در محبوبیت میان ایرانی ها چرب و نرم بودن آن است. اینکه قلوه گاه گوسفندی که سهم دیگ آبگوشت است، چنین کباب دلچسبی شده، حاصل ذوق یک آشپز ایرانی بوده است. آش خشکبار، تله کنجی، تاماشی، آش هویج و جو، کوفته همدان و کباب سرداش از غذاهای پرطرفدار ایرانی استان همدان است. از دیگر غذاهای پرطرفدار ایرانی، کلم پلو شیرازی، کوفته شیرازی و قنبرپلو است.
- ته دیگ مورد نظر خود را با کمی روغن در کف یک قابلمه بچینید.
- یکی دیگر از غذاهای سنتی مخصوص استان فارس، شیرازی پلو است.
- با قدم گذاشتن در یک مغازه بریانی در کوچه های تاریخی اصفهان، عطر و طعم گوشت تازه گوسفند سرخ شده شما را مدهوش خواهد کرد.
در گذشته این غذا مختص به جنوب كشور بود، ولی با توجه به این كه مصرف میگو در سراسر ایران رایج شده، این غذا هم به نوعی همه گیر شده است. می توان گفت این غذا جزو غذاهای مقرون به صرفه به شمار می رود؛ در تهیه ی این غذا به سراغ میگوهای ریزی می رویم كه قیمت نسبتاً مناسبی دارند. به همین دلیل با تهیه این غذا می توان با صرف هزینه ای نسبتاً كم و مناسب به توصیه پزشكان مبنی بر استفاده از غذاهای دریایی گوش داد. در ادامه گردشی خوشمزه مابین غذاهای سنتی کاشان می زنیم و چند تا از معروف ترینشان را معرفی می کنیم تا با چشیدن این غذاها طعم خوشی به سفرتان ببخشید. البته لیست کامل تری از این غذاها را می توانید در مطلب غذاهای محلی کاشان در مجله جاجیگا بخوانید.
۶. غذاهای محلی استان لرستان
فلفل و دارچین را به همراه رب گوجه فرنگی به گوشت ها بیفزایید و مواد را تفت دهید تا رنگ رب باز شود و طعم خامی آن گرفته شود. پس از گذشت حدود سه دقیقه، در تابه آب جوش بریزید و درب آن را ببندید تا گوشت به خوبی بپزد. مقداری روغن در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا روغن داغ شود.
انواع غذای ایرانی
بریان ترکیبی از گوشت، جگر سفید گوسفند و انواع ادویه هاست. علاوه بر این، مقداری آب گوشت هم در یک ظرف سرو می شود که می توانید داخل آن هم نان بریزید و میل کنید. این غذای پرطرفدار ایرانی در مهمانی ها به عنوان غذایی خوشمزه مورد استفاده قرارمی گیرد. و از گذشته ایرانیان برای میزبانی از مهمان این غذای خوش رنگ و زیبا را انتخاب کردند. ته چین ترکیبی از برنج زعفرانی به همراه کمی ماست و گوشت مرغ یا گوشت قرمز که به صورت لایه لایه با برنج چیده می شود است.
آن ها یک کیسه با استفاده از شکم گوسفند که دارای چربی فراوان است تهیه می کردند تا گوشت پخته شده را در درون آن بریزند. زمانی که گوشت خشک می شد، روی آن، یک لایه چربی می بست و مانند کنسرو از ورود میکروب و انواع باکتری ها به درون گوشت جلوگیری می کرد. برای آشنایی بیشتر با انواع خورش قورمه سبزی در ایران به مجموعه غذاهای محلی کجارو سر بزنید. دلمه برگ مو یکی از مدل های مختلف دلمه است که برای تهیه آن از مواد مختلفی چون برگ مو (انگور)، برنج، لپه، گوشت چرخ کرده (اختیاری)، سبزیجات معطر و ادویه استفاده می شود.
دلمه کلم سفید
«کوفته سبزی» یکی از غذاهای ایرانی و جزو غذاهای اصیل شیرازی هاست. همان طور که از اسم این غذای ایرانی مشخص است، در طرز تهیه این کوفته سنتی، سبزی به عنوان ماده اصلی استفاده می شود. بنابراین رنگ آن هم با سایر انواع کوفته متفاوت و در نتیجه سبز خواهد بود.