لیست انواع غذاهای ایرانی معرفی پرطرفدارترین غذاهای مجلسی ایرانی
انتشار: اسفند 15، 1402
بروزرسانی: 21 تیر 1404

لیست انواع غذاهای ایرانی معرفی پرطرفدارترین غذاهای مجلسی ایرانی

در ادامه گوشت مزه دار شده را به پیاز سرخ شده بیفزایید و آن ها را خوب با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. یکی از ویژگی های اصلی این خوراکی محلی، طعم شیرین آن است و از همین رو بیشتر برای دسر مصرف می شود. غذاخوری های حاشیه زنده رود، خیابان های اطراف میدان نقش جهان، هتل های اصفهان و غیره از گزینه های پیش روی شما برای چشیدن بهترین خورش ماست عمرتان هستند که نباید از آن غافل شوید.

  • در ادامه آب تمبر هندی، نمک و فلفل را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
  • البته بیشتر جنوبی ها این غذا را با نوعی نوشیدنی به نام «زینتو» میل می کنند که آب توتی شبیه به شاتوت است.
  • البته کباب بختیاری اصیل با گوشت بره و دنبه بره به صورت یکی در میان در سیخ درست می شود و طعمی منحصربه فرد دارد.
  • در واقع او زمانی که بتواند باقالی پلو اشتها آوری بپزد، به عنوان یک آشپز خوب شناخته می شود.
  • برای خوشمزه شدن این غذای ایرانی، در طرز تهیه خوش مرغ افشاری از زعفران استفاده کنید.

ماهی پرطرفدار و پرمصرف ترین غذای دریایی است كه به لحاظ گستردگی انواع و البته شیوه طبخ آن می تواند سلیقه های متفاوتی از افراد را راضی نگه دارد. در این میان، ماهی شكم پر كه از محبوب ترین غذاهای ایرانی در خطه شمال و البته جنوب كشور به شمار می رود هم تنوع بالایی در محتویات دارد. یکی از غذاهای اصلی ایرانی ها در مهمانی ها انواع پلو و چلو است.

آش گزنه یا دوخین

طبخ این غذا کمی مشکل است اما طعم خارق العاده آن، قطعا ارزش زحمتی که می کشید را خواهد داشت. در اولین مرحله از طرز تهیه کباب سرداشی همدان باید ۱ عدد سیب زمینی و پیاز را پوست بگیرید و خوب بشویید. آب اضافی سیب زمینی و پیاز را که ته ظرف باقی مانده دور بریزید. برای ریز کردن پیاز و سیب زمینی می توانید از مولینکس نیز استفاده کنید. در لیست انواع غذاهای ایرانی، برخی غذاها قدمت طولانی دارند و البته ممکن است به یک شهر یا منطقه خاص کشور باشند.

ترکیبی از گوشت چرخ کرده، سبزیجات مختلف، رب و ادویه های خوش عطر را داخل نان لواش به حالت مربعی می پیچند و سپس در روغن داغ سرخ می کنند تا سمبوسه آماده شود. در دوران مدرسه خیلی از زنگ تفریح ها را با خوردن سمبوسه ای که بوفه مدرسه آماده می کرد، سر می کردیم. و همچنین شما می توانید زماناقامت در اهوازدر یکی از ویلا های اهواز این غذای لذیذ را تجربه کنید. مگر میشود کسی از چلو کباب خوشش نیاید؟ بدون شک یکی از محبوب ترین غذاهای سنتی در میان مردم ایرانیان، چلوکباب است.

طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی (همدان)

کباب برگ با برنج چلو سرو شده و گوجه کبابی، فلفل کبابی، سبزی ریحان و پیاز از ملزومات اصلی این غذاست و حتما باید به صورت دورچین سرو شوند. ممکن است در نگاه اول فکر کنید این غذا همان قیمه خودمان است و فرقی با آن ندارد. خورشت دوغ پای یا دوغ پی، یکی از غذاهای مشهور سیستان و بلوچستان است که به دلیل ظاهرش، خیلی ها آن را با قیمه اشتباه می گیرند. این غذای سنتی ایران بسیار خوشمزه و البته نسبتاً ترش است و به محض میل کردن آن متوجه طعم متفاوت و جدیدش خواهید شد. به نظر می رسد رستوران ها هنوز آنقدر مهارت پیدا نکرده اند که این غذای خوشمزه را به منوی خود اضافه کنند.

دمپخت ماهی بوشهری، دمی لخ لخ یا در زبان محلی ماهی «می یَدُم»، یکی از لذیذترین غذاهای بوشهری است که با ماهی، برنج، سبزی (گشنیز، شنبلیله و شوید)، سیر، پیاز، تمر هندی و ادویه جات درست می شود. نام این غذا از کلمه عربی «لخلخه» به معنای «بوی خوش» گرفته شده است. این خوراک با نام های متفاوت در برخی دیگر از شهر های جنوبی و هرمزگان نیز طبخ می شود؛ اما مشهورترین نام آن، دمی لخ لخ یا لخلاخ بوشهری است. این غذا با دو دستور پخت متفاوت درست می شود که تفاوت عمده آن ها در استفاده از لیمو عمانی یا تمر هندی است.